Κατάλογος
Κατάλογος

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

11.11.2023 08:00

Νικητής 803 1-10000nm φωτονίων Nano λέιζερ αναλυτής μεγέθους σωματιδίων

Απάντηση στην αγγελία

Περιγραφήπροϊόντος

Winner802/803δυναμικός αναλυτής μεγέθους σωματιδίων νανομέτρων με σκέδαση φωτός, ο οποίος βασίζεται στην αρχή της δυναμικής σκέδασης φωτός και είναι επίσης ο 1ος που χρησιμοποιεί ψηφιακό συσχετιστή στην

Κίνα.

Και είναι αναβάθμιση του Winner801, που είναι το 1ο σετ αναλυτή μεγέθους σωματιδίων νανομέτρων. Με βάση την αρχή της κίνησης Brown, μικρότερα σωματίδια, ταχύτερη ταχύτητα, μεγαλύτερα σωματίδια, πιο αργά. Υιοθετεί μεγάλες επιδόσεις του φωτοπολλαπλασιαστή της Ιαπωνίας HAMAMATSU και του αυτο-αναπτυγμένου ψηφιακού συσχετιστή υψηλής ταχύτητας ως βασικά μέρη, παίρνει το συντελεστή διάχυσης με τη δοκιμή της αλλαγής του φωτός σκέδασης σε κάποια γωνία και υπολογίζει τη διάμετρο και την κατανομή των σωματιδίων σύμφωνα με την εξίσωση Stokes-Einstein. το μηχάνημα είναι με χαρακτήρες γρήγορου υπολογισμού, υψηλής ανάλυσης, καλής ακρίβειας και επαναληψιμότητας, επομένως χρησιμοποιείται ευρέως στην έρευνα του εργαστηρίου προϊόντων της εταιρείας και στη χρήση στο πανεπιστήμιο

:

Η μέθοδος του φάσματος συσχέτισης φωτογραφιών θα αναλύσει το μέγεθος αυτών των σωματιδίων σύμφωνα με τις διακυμάνσεις των φωτονίων -κάτω σε συγκεκριμένη κατεύθυνση.

(2) Υψηλή ανάλυση:
Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία PCR δοκιμή μεγέθους σωματιδίων σε κλίμακα νανομέτρου, πρέπει να είναι σε θέση να διακρίνει τις διακυμάνσεις του σήματος σε νανοδευτερόλεπτα. Τα βασικά συστατικά του οργάνου είναι ο ψηφιακός συσχετιστής CR256 που αναπτύχθηκε από την εταιρεία μας, με ταχύτητα υψηλής ανάλυσης 8ns.

(3) Υψηλή ευαισθησία και αναλογία θορύβου-σήματος
Ο ανιχνευτής αποτελείται από εισαγόμενο φωτοπολλαπλασιαστή HAMAMATSU, έτσι ώστε να διασφαλίζεται καλή ακρίβεια.

(4) Συλλογή και υπολογισμός δεδομένων υψηλής ταχύτητας
Αυτο-αναπτυγμένο προϊόν ευρεσιτεχνίας-CR256 ψηφιακή συσχέτιση, θα μπορούσε να ολοκληρώσει τη συλλογή της δυναμικής έντασης του φωτός σκέδασης και τον υπολογισμό της αυτοσυσχετικής λειτουργίας σε πραγματικό χρόνο, η ταχύτητα επεξεργασίας δεδομένων είναι μέχρι 162M, αντανακλά αποτελεσματικά τις πληροφορίες δυναμικής σκέδασης του φωτός των διαφόρων μεγεθών των σωματιδίων.

(5)Υψηλή σταθερή οπτική διαδρομή σύστημα
Το σύστημα ανίχνευσης φάσματος συσχέτισης φωτονίων υιοθετεί τεχνολογία οπτικής ίνας, μικρότερο μέγεθος και υψηλή αντιπαρεμβολική προστασία και αξιοπιστία.

(6)Σύστημα ελέγχου σταθερής θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας
Τεχνολογία ελέγχου θερμοκρασίας ημιαγωγών, έλεγχος ακριβείας εντός ±0,1 ℃, ώστε τα δείγματα να βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας δοκιμής, αποτρέποντας το σφάλμα δοκιμής επειδή η αλλαγή της θερμοκρασίας θα αλλάξει το ιξώδες του υγρού και την ταχύτητα κίνησης Brown.

(7) Παράμετροι εξόδου:

Εφαρμογή

Νανομεταλλικό οξείδιο, νανομεταλλική σκόνη, νανοκεραμικό υλικό, πρωτεΐνη, πολυμερές λατέξ, παρασκευή φαρμακευτικών προϊόντων, γαλάκτωμα νερού / λαδιού, χρώμα, υλικό επικάλυψης, χρωστική ουσία, μελάνι, τόνερ, καλλυντικά και άλλα πεδία έρευνας, παρασκευής και εφαρμογής νανοϋλικών.


Η ομάδα μας

Στόχος μας είναι να παρέχουμε σούπερ ποιότητα και ανταγωνιστική τιμή αναλυτή μεγέθους σωματιδίων λέιζερ για πελάτες σε όλο τον κόσμο!
Δημιουργήσαμε περισσότερες από 10 πρώτες τεχνολογίες ανάλυσης μεγέθους σωματιδίων στην Κίνα!

Διασφάλιση ποιότητας

1. Αυστηρή συμμόρφωση με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO9001-2000. 2. Αυστηρός έλεγχος από την αγορά υλικών, την επιθεώρηση της διαδικασίας έως την τελική δοκιμή κατανομής μεγέθους σωματιδίων. 3. Τμήμα QC για την εκτέλεση των κανονισμών ελέγχου ποιότητας.
4. Μόνο τα εξειδικευμένα εξαρτήματα θα συναρμολογηθούν και ο συνολικός αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ πρέπει να επιθεωρηθεί πλήρως πριν από την πώληση.


5.Ο

αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ θα υποβληθεί σε επεξεργασία αποτρέποντας τη δοκιμή κουνήματος πριν από την παράδοση.


Υπηρεσία μετά την πώληση

1. Θα προσφερθεί CD με βίντεο επίδειξης λειτουργίας. 2.
3.Η ημερομηνία διασφάλισης ποιότητας είναι 1 έτος από την ολοκλήρωση της πληρωμής, η τεχνολογική υποστήριξη θα παρέχεται για όλη τη ζωή. Και μετά από αυτό, θα συλλέξουμε το κόστος εάν παρέχουμε αξεσουάρ επισκευής.
4.Συντήρηση για βλάβη του εξοπλισμού που προκαλείται από ακατάλληλο χειρισμό (θα εισπραχθεί το κατάλληλο κόστος).


5.

Προσφέρουμε τα εξαρτήματα με ευνοϊκή τιμή και διαρκή συντήρηση

Αριθμός μοντέλου

Winner 803
Χρόνος παράδοσης:
Ποσότητα (σετ) 1 - 2 > 2
Χρόνος παράδοσης (ημέρες) 5 Προς διαπραγμάτευση
Προσαρμογή:
Προσαρμοσμένη συσκευασία (ελάχιστη παραγγελία 1 σετ)
Προσαρμογή γραφικών (ελάχιστη παραγγελία 1 σετ) Προσαρμογή γραφικών (ελάχιστη παραγγελία 1 σετ) παραγγελία 1 σετ)

Λεπτομέρειες αγοράς
Προστασία με

Αποστολή:

Επικοινωνήστε με τον προμηθευτή
για να διαπραγματευτείτε τις λεπτομέρειες αποστολής

Απολαύστε εγγύηση έγκαιρης αποστολής

Πληρωμές:
---
Απολαύστε κρυπτογραφημένες και ασφαλείς πληρωμές Δείτε λεπτομέρειες

Επιστροφές & επιστροφές

Επιτρέπεται επιστροφή χρημάτων εντός 30 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων. Προβολή λεπτομερειών

Λεπτομέρειες συσκευασίας Η συσκευασία του αναλυτή μεγέθους σωματιδίων λέιζερ είναι κουτί κόντρα πλακέ.
Λιμάνι Qingdao / Hongkong
Δυνατότητα προσφοράς 500 σετ / σετ ανά

μήνα

Περισσότερες ερωτήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, θα σας προσφέρουμε τον καλύτερο κατάλληλο αναλυτή μεγέθους σωματιδίων λέιζερ για εσάς

!




Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
山东省

Τοποθεσία
济南市

Περισσότερες πληροφορίες