Κατάλογος
Κατάλογος

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

21.11.2023 01:05

Αναλυτής εικόνας σχήματος σωματιδίων υψηλής ανάλυσης, Winner 99E

Απάντηση στην αγγελία

Αριθμό μοντέλου: 99E
Χρόνος παράδοσης:: 1 - 1 > 1
Χρόνος παράδοσης (ημέρες) 2 Προς διαπραγμάτευση
Προσαρμογή: Προσαρμογή: Παραγγελία 2 σετ), Προσαρμοσμένη συσκευασία (ελάχιστη παραγγελία 2 σετ)

Λεπτομέρειες αγοράς

Προστασία με την αποστολή: Επικοινωνήστε με τον προμηθευτή για να διαπραγματευτείτε τις λεπτομέρειες αποστολής
Απολαύστε την εγγύηση έγκαιρης αποστολής

Πληρωμές:
Απολαύστε κρυπτογραφημένες και ασφαλείς πληρωμές:

Επιστροφές και επιστροφές:
Δικαίωμα επιστροφής χρημάτων εντός 30 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων.

Λεπτομέρειες συσκευασίας:

Μάζα: 16 KG, εξωτερική διάσταση είναι L50*W30*H39cm

 

Προϊόν Περιγραφή


Ο αναλυτής μεγέθους σωματιδίων Winner99E Image είναι ένα ειδικό όργανο για την ανάλυση της κατανομής μεγέθους των σωματιδίων και του σχήματος των σωματιδίων. Το όργανο μέσω καλά σχεδιασμένου οπτικού μικροσκοπίου επαγγελματικής ποιότητας και κάμερας για τη λήψη πληροφοριών σωματιδίων. χρησιμοποιώντας μια τεχνολογία ανάλυσης εικόνας υπολογιστή για την ανάλυση και την επεξεργασία, προσδιορίζοντας έτσι την κατανομή μεγέθους σωματιδίων και τη μορφολογία σωματιδίων. το όργανο είναι εύκολο στη χρήση, η εικόνα είναι σαφής, η διαισθητική ανάλυση μέτρησης είναι μέχρι 0,1um / pixel, ευρύ φάσμα μέτρησης κ.λπ. εξαιρετικά χαρακτηριστικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως στην έρευνα και την ανάπτυξη νέων προϊόντων, τον έλεγχο της τεχνολογίας και την επιθεώρηση της ποιότητας των πανεπιστημίων, των ερευνητικών ινστιτούτων και των επιχειρήσεων.

 

Κύρια χαρακτηριστικά


1, Υποστήριξη λογισμικού

ισχυρή λειτουργία αυτόματης ανάλυσης, απλή λειτουργία εξίσωσης και ανίχνευσης ορίων και άλλων μεθόδων Binarization, βελτιώνει σημαντικά τις δυνατότητες επεξεργασίας και ανάλυσης δεδομένων. Μειώνει την πολυπλοκότητα της λειτουργίας του χρήστη, βελτιώνει την ευκολία και την ανάλυση του εξοπλισμού.

2, Διαισθητικά αποτελέσματα δοκιμών

Επιτρέπει στους χρήστες να κατανοήσουν πληρέστερα τη μορφολογία των σωματιδίων, την κατάσταση, τις αλλαγές της διαδικασίας και άλλες πληροφορίες
κατά τη δοκιμή των σωματιδίων. Επίσης, οι διαισθητικές εικόνες δειγμάτων θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους χρήστες να κατανοήσουν καλύτερα τη σημασία των δεδομένων
στην έκθεση.

3, Συρραφή εικόνων

Η πολλαπλή εικόνα Συρραφή απρόσκοπτη, να πάρει περισσότερο αριθμό σωματιδίων στη δοκιμή σωματιδίων, προκειμένου να βελτιωθεί η δοκιμή
αναπαράσταση. αλλά μπορεί επίσης να συρραφή ακρίβεια μετά την αποθήκευση μιας ενιαίας ανάλυσης, για την περαιτέρω βελτίωση της ακρίβειας του αποτελέσματος.


4, Σωματίδια αυτόματη επεξεργασία εργαλείων-σύνολο

Αυτόματη εξάλειψη της πρόσφυσης σωματιδίων, αυτόματη εξάλειψη του θορύβου, αυτόματη εξάλειψη των ορίων ατελή σωματίδια,τα σωματίδια γεμίζουν αυτόματα την κοίλη περιοχή, αυτόματη εξομάλυνση των ορίων των κόκκων, κλπ. 12 εργαλεία αυτόματης επεξεργασίας.

 

Εφαρμογή


Ο στατικός αναλυτής εικόνας σωματιδίων Winner 99E χρησιμοποιείται σε τσιμέντο, κεραμικά, φαρμακευτικά προϊόντα, χρώματα, βαφές, χρωστικές ουσίες, πληρωτικά, χημικά προϊόντα, καταλύτες, άνθρακα, ιζήματα, σκόνη, αλεύρι, πρόσθετα τροφίμων, φυτοφάρμακα, εκρηκτικά, γραφίτη, φωτογραφικά υλικά, καύσιμα, σκόνη μετάλλων και μη μετάλλων, ανθρακικό ασβέστιο, καολίνη και άλλες βιομηχανίες σκόνης.

 

ΝΙΚΗΤΉΣ 30 ΧΡΌΝΙΑ-ΚΊΝΑ ΑΝΑΛΥΤΉΣ ΜΕΓΈΘΟΥΣ ΣΩΜΑΤΙΔΊΩΝ 30 ΧΡΌΝΙΑ:

το 1985 ο καθηγητής Zhongjing Ren διηύθυνε ένα ερευνητικό έργο: την ανάπτυξη on-line αναλυτών σωματιδίων τσιμέντου, και εκείνο το έτος το έργο αυτό εντάχθηκε στον κατάλογο του έβδομου πενταετούς ερευνητικού σχεδίου της Κίνας.
1990 Οι on-line αναλυτές σωματιδίων τσιμέντου πέρασαν τις εξετάσεις αποδοχής του έβδομου πενταετούς ερευνητικού σχεδίου της Κίνας Τα σχόλια ήταν "πρωτοπόροι της τέχνης στην Κίνα" και "μία από τις πιο προηγμένες τεχνολογίες αυτής της εποχής".
1993 Ο on-line αναλυτής σωματιδίων τσιμέντου κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στην πρώτη έκθεση τεχνολογίας της Κίνας.
1994 Ανέλαβε ένα έργο του όγδοου πενταετούς ερευνητικού σχεδίου της επαρχίας Shandong, το οποίο οδήγησε στον φορητό αναλυτή μεγέθους σωματιδίων λέιζερ JL 9200, και το κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.
1995 Ο φορητός αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ JL 9200 συμπεριλήφθηκε στον κατάλογο των "σημαντικότερων νέων προϊόντων της Κίνας".
1996 Ανέλαβε το ένατο πενταετές ερευνητικό σχέδιο της Κίνας, το οποίο οδήγησε στον αναλυτή μεγέθους ξηρών σωματιδίων λέιζερ JL 9300. Αυτή η εφεύρεση κέρδισε το "Βραβείο Επιστήμης και Τεχνολογίας" τρίτης βαθμίδας. Progression in Shandong Province".
2000 Jinan Winner Particle Technology Co. Ltd ιδρύθηκε επίσημα.
2002 Ο αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ Winner 2000 εγκρίθηκε από το Κέντρο Έρευνας Τυποποιημένων Υλικών της Κίνας.
2003 Ο Winner 2000 έλαβε το πιστοποιητικό νέου προϊόντος για τα μετρολογικά όργανα από το Γραφείο Ποιότητας και Τεχνικής Εποπτείας της Shandong.
2004 Η εταιρεία Winner λαμβάνει πιστοποίηση CMC.
2005 Μεταφέρθηκε στη ζώνη βιομηχανικής ανάπτυξης υψηλής και νέας τεχνολογίας της Jinan.
2006 Εγκρίθηκε ως "Επιχείρηση υψηλής και νέας τεχνολογίας της Jinan"
2007 Έλαβε τη διεθνή πιστοποίηση ISO90001:2000 για το σύστημα διαχείρισης ποιότητας.
2007. Αναπτύχθηκε ο πρώτος δυναμικός αναλυτής μεγέθους σωματιδίων με εικόνα στην Κίνα και πέρασε τις εξετάσεις αποδοχής από το Επιστημονικό Γραφείο της Jinan. Τα σχόλια ήταν "πρωτοπόρος της τέχνης στην Κίνα" και "μία από τις πιο προηγμένες τεχνολογίες στον κόσμο".
2008 Ανάπτυξη του ψηφιακού συσχετιστή CR128.
2009 Ανάπτυξη του πρώτου νανοαναλυτή μεγέθους σωματιδίων φωτοσυσχέτισης της Κίνας
2008 Έγκριση ως "επιχείρηση υψηλής και νέας τεχνολογίας της Κίνας"
2010. Τώρα η Winner είναι δέκα ετών και έγινε ανώνυμη εταιρεία.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
山东省

Τοποθεσία
济南市