Κατάλογος
Κατάλογος

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

29.04.2024 16:05

Αναλυτής μεγέθους νανοσωματιδίων και δυναμικού ζήτα

Απάντηση στην αγγελία

Νικητής 901 Αναλυτής μεγέθους νανοσωματιδίων και δυναμικού ζήτα DLS συσχέτισης φωτονίων

Εύρος δοκιμής 1-10000nm

 

Περιγραφή προϊόντος


Ο αναλυτής μεγέθους και δυναμικού νανοσωματιδίων Winner901 είναι ένα νέο προϊόν υψηλών προδιαγραφών από την Winner Particle Instrument Co., Ltd. για την ανάλυση μεγέθους σωματιδίων με χρήση δυναμικής σκέδασης φωτός, το οποίο μπορεί να μετρήσει τόσο το δυναμικό ζήτα όσο και το μέγεθος των νανοσωματιδίων.

 

Λεπτομέρειες του προϊόντος:


Ο Winner901 χρησιμοποιεί την τεχνολογία ηλεκτροφορητικής σκέδασης φωτός για τη μέτρηση του δυναμικού ζήτα και τη λήψη του ισοηλεκτρικού σημείου και χρησιμοποιεί τεχνικές στατικής σκέδασης φωτός (SLS) για τη μέτρηση του μοριακού βάρους. Σε σύγκριση με άλλες συσκευές του ίδιου τύπου στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, έχει σημαντικά πλεονεκτήματα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορα πειράματα σε συνδυασμό με τον αναλυτή κατανομής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ.


Εφαρμογή:


Ο αναλυτής μεγέθους και δυναμικού νανοσωματιδίων Winner901 διαθέτει λειτουργίες ανάλυσης και δοκιμής τόσο του δυναμικού ζήτα όσο και του μεγέθους των νανοσωματιδίων. Είναι κατάλληλος για τη μέτρηση του μεγέθους σωματιδίων και του επιφανειακού δυναμικού μιας ποικιλίας διαφορετικών νανογαλακτωμάτων, κολλοειδών εναιωρήματος κ.λπ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη βιομηχανία λεπτών χημικών ουσιών για νανοϋλικά, Ε&Α και έλεγχο ποιότητας παραγωγής επιφανειοδραστικών ουσιών, ολιγομερών κ.λπ. Είναι επίσης ένας ελεγκτής ανάπτυξης προϊόντων και ελέγχου ποιότητας για μελάνια εκτύπωσης, φαρμακευτικά σκευάσματα και άλλες βιομηχανίες.

Κύρια χαρακτηριστικά


Αρχή δοκιμής:
Χρησιμοποιώντας την αρχή της ηλεκτροφορητικής σκέδασης φωτός και της φασματοσκοπίας συσχέτισης φωτονίων, το μέγεθος του δυναμικού ζήτα των σωματιδίων προσδιορίστηκε με βάση την ταχύτητα ηλεκτροφορητικής κίνησης των σωματιδίων στο υγρό. Η πληθυσμιακή ταχύτητα της ηλεκτροφορητικής κίνησης των σωματιδίων και το μέγεθος της μετατόπισης Doppler του σκεδαζόμενου φωτός που προκαλείται από την ακτινοβόληση των σωματιδίων αυτών με λέιζερ μεταβάλλονταν. Η φασματοσκοπία συσχέτισης φωτονίων αναλύει το μέγεθος του δυναμικού ζήτα των σωματιδίων με βάση τη μετατόπιση συχνότητας.

Απόκτηση δεδομένων υπερ-υψηλής ταχύτητας:
Το βασικό συστατικό της συσκευής είναι ο ψηφιακός συσχετιστής HA1024, ο οποίος μπορεί να εκτελέσει την απόκτηση της έντασης του ηλεκτροφορητικού σκεδαζόμενου φωτός και τον υπολογισμό της συνάρτησης αυτοσυσχέτισης σε πραγματικό χρόνο, ώστε να αντικατοπτρίζει αποτελεσματικά τις πληροφορίες σχετικά με την ταχύτητα της ηλεκτροφορητικής κίνησης των σωματιδίων και να παρέχει τη βάση για την ακρίβεια των αποτελεσμάτων της δοκιμής του δυναμικού ζήτα.
Πολύ ευαίσθητος λόγος σήματος προς θόρυβο:
Με τη χρήση επαγγελματικών φωτοπολλαπλασιαστών υψηλής απόδοσης, το όργανο έχει εξαιρετικά υψηλή ευαισθησία και υψηλό λόγο σήματος προς θόρυβο για σήματα φωτονίων.
Έλεγχος σταθερής θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας:

Με τη χρήση τεχνολογίας ελέγχου θερμοκρασίας ημιαγωγών, η ακρίβεια ελέγχου θερμοκρασίας είναι τόσο υψηλή όσο 0.1 °C, έτσι ώστε το δείγμα να βρίσκεται πάντα σε σταθερή κατάσταση θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια ολόκληρης της διαδικασίας δοκιμής, αποφεύγοντας την απόκλιση της δοκιμής που προκαλείται από τη μεταβολή του ιξώδους του υγρού και την κίνηση Brown λόγω των μεταβολών της θερμοκρασίας και εξασφαλίζοντας την ακρίβεια και τη σταθερότητα των αποτελεσμάτων της δοκιμής.
Σταθερό σύστημα οπτικής διαδρομής:
Το σύστημα οπτικής διαδρομής που κατασκευάζεται από τη συσκευή μετατόπισης οπτικής συχνότητας και την τεχνολογία σύζευξης οπτικών ινών όχι μόνο καθιστά το σύστημα ανίχνευσης μικρό, αλλά έχει επίσης ισχυρή ικανότητα αντιπαρεμβολής, εξασφαλίζοντας τη σταθερότητα της δοκιμής.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ


Αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ αγοράς πρέπει να γνωρίζει τα εξής σημεία:

(1) Ποια υλικά χρειάζονται δοκιμή;
Εάν πρόκειται για εναιώρημα/γαλάκτωμα, πρέπει να επιλέξετε αναλυτή μεγέθους σωματιδίων υγρής διασποράς και ορισμένα υλικά αντιδρούν επίσης με νερό, οπότε χρειάζονται επίσης αναλυτή μεγέθους σωματιδίων υγρής διασποράς. Γενικά, το τσιμέντο, η μεταλλική σκόνη και τα υλικά φαρμακείου χρειάζονται αναλυτή μεγέθους σωματιδίων ξηρής διασποράς
.

(2) Ποιο εύρος μεγέθους χρειάζεται δοκιμή;
Μέχρι τώρα, με βάση τη σκέδαση MIE, ο αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ μπορεί να μετρήσει το εύρος των σωματιδίων είναι 0,01um-2000um. Εάν το εύρος των υλικών δεν είναι τόσο ευρύ, για παράδειγμα, 10um-20um, μικρότερο εύρος διανομής μεγέθους σωματιδίων επιλέξτε μοντέλο στενότερου εύρους
θα είναι πιο ακριβές, δεν χρειάζεται να αγοράσετε μοντέλο μεγάλου εύρους.

(3) Τι είναι το μέσο διασποράς;
Για το υγρό μοντέλο, προκειμένου το δείγμα να μπορεί να διασκορπιστεί καλά και να κυκλοφορήσει στον αναλυτή μεγέθους σωματιδίων λέιζερ, συνήθως πρέπει να χρησιμοποιούμε νερό, αλόχη ή οργανικό διαλύτη ως μέσο διασποράς.Στην τρέχουσα αγορά, το κόστος του ξηρού αναλυτή μεγέθους σωματιδίων λέιζερ είναι υψηλότερο από τα μοντέλα υγρής διασποράς, οπότε αν είναι καλό να δοκιμαστεί, το υγρό μοντέλο είναι καλύτερο.

Περισσότερες ερωτήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, θα σας προσφέρουμε τον καλύτερο κατάλληλο αναλυτή μεγέθους σωματιδίων λέιζερ για εσάς!


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
山东省

Τοποθεσία
济南市

Περισσότερες πληροφορίες