Κατάλογος
Κατάλογος

Αναλυτής Thermo Scientific Niton XL2 XRF

06.09.2023 00:00

Αναλυτής Thermo Scientific Niton XL2 XRF

Απάντηση στην αγγελία

Ο αναλυτής Thermo Fisher Scientific Niton XL2 XRF είναι ένας εύχρηστος, στιβαρός και αξιόπιστος αναλυτής πολύτιμων μετάλλων που παρέχει γρήγορα και ακριβή αποτελέσματα ανάλυσης. Είναι ευκολότερος, γρηγορότερος και ακριβέστερος από τις μεθόδους νιτρικής δοκιμής και παρέχει ταυτόχρονη ανάλυση όλων των πολύτιμων προϊόντων με πληρότητα σε σχέση με την ανάλυση με φωτιά.

Οι αναλυτές Thermo Scientific Niton XL2 προσφέρουν υψηλή απόδοση και προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα, διατηρώντας παράλληλα την απλότητα point-and-shoot που αποτελεί το σήμα κατατεθέν όλων των οργάνων XRF που διαθέτουμε. Στεγανοποιημένοι από την υγρασία και τη σκόνη με 100% ενσωματωμένα εργαλεία λογισμικού, αυτοί οι αναλυτές είναι ελαφροί αλλά στιβαρά κατασκευασμένοι για να αντέχουν και στα πιο σκληρά περιβάλλοντα - στο πεδίο ή στο εργοστάσιο. Εργονομικά σχεδιασμένος και με εικονίδια που διαβάζονται στο φως της ημέρας, ο Niton XL2 ενσωματώνει προσαρμόσιμα μενού, επιλογές πολλαπλών γλωσσών και ένα τυπικό εύρος ανάλυσης με περισσότερα από 25 στοιχεία, από θείο έως ουράνιο.

Διαθέτοντας μια τυπική ενσωματωμένη κάμερα για ακριβή τοποθέτηση της περιοχής ανάλυσης, ο αναλυτής XL2 παρέχει άμεση, μη καταστροφική στοιχειακή ανάλυση κραματικών υλικών από τιτάνιο έως νικέλιο, καθώς και ανάλυση αδρανών και ιχνοστοιχείων. Οι ελαφριοί, ανθεκτικοί φορητοί αναλυτές Niton XL2 είναι κατάλληλοι για έναν αυξανόμενο κατάλογο εφαρμογών, όπως η ταυτοποίηση παλαιών μετάλλων, η εξόρυξη και η εξερεύνηση, καθώς και ο έλεγχος μολύβδου για καταναλωτικά και ηλεκτρονικά προϊόντα.

Ο Niton XL2 είναι το όργανο επιλογής όταν απαιτείται ακρίβεια, ακρίβεια και ευκολία στη χρήση. Είναι το ιδανικό όργανο για

  • Ανάλυση μεταλλικών κραμάτων για την ανακύκλωση θραυσμάτων ή το QC τελικών προϊόντων
  • Να πραγματοποιείτε έλεγχο βαθμού, λειτουργίες εργοστασίου και εξερεύνηση κοντά στο ορυχείο
  • Να ελέγχετε ηλεκτρονικά και καταναλωτικά αγαθά για μόλυβδο

Οι αναλυτές Thermo Scientific Niton XL2 σας παρέχουν πολλά ξεχωριστά πλεονεκτήματα
  • Πολύ εύκολη στη χρήση - ακόμη και από μη τεχνικό προσωπικό
  • Ανθεκτική σχεδίαση για βιομηχανικά περιβάλλοντα πραγματικού κόσμου
  • Πραγματικά μη καταστροφική δοκιμή με σχεδόν στιγμιαία αποτελέσματα
  • Από την ενεργοποίηση έως το τράβηγμα της σκανδάλης έως τα αποτελέσματα σε δευτερόλεπτα
  • Αξιόπιστη ανάλυση με τεχνολογία από τον ηγέτη του κλάδου


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Ινδονησία