Κατάλογος
Κατάλογος

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

06.09.2023 00:00

Αναλυτής πολύτιμων μετάλλων Thermo Scientific Niton Xl2 Xrf

Απάντηση στην αγγελία

Ο αναλυτής πολύτιμων μετάλλων Niton XL2 XRF της Thermo Scientific προσφέρει τώρα μια γρήγορη, ακριβή και κυρίως μη καταστροφική προσέγγιση για τον έλεγχο της χημείας και της καθαρότητας όλων των πολύτιμων μετάλλων. Ο αναλυτής πολύτιμων μετάλλων Niton XL2 XRF ανιχνεύει γρήγορα τον πλαστό χρυσό και τις επιχρυσώσεις και παρέχει στους χρήστες την ακριβή στοιχειακή σύνθεση των νομισμάτων και των κοσμημάτων, έτσι ώστε να μπορούν να είναι απολύτως βέβαιοι για την αξία των πολύτιμων μετάλλων που αγοράζουν και πωλούν.

Ο ταχύτερος, ευκολότερος και ακριβέστερος ελεγκτής που διατίθεται στην αγορά! Εξετάστε γρήγορα την ακριβή περιεκτικότητα σε πολύτιμα μέταλλα στο αντικείμενο που εξετάζετε με ένα απλό πάτημα του κουμπιού. Δευτερόλεπτα μετά το πάτημα του κουμπιού, θα λάβετε μια ασφαλή, ακριβή και αξιόπιστη ανάλυση της κατανομής των στοιχείων του αντικειμένου που εξετάζετε.

Με τη μεταβλητότητα και την υψηλή τιμή του χρυσού, η αποτυχία να ανιχνεύσετε μια μικρή μόνο διακύμανση στη σύνθεση μπορεί να είναι ένα ακριβό λάθος. Ο αναλυτής πολύτιμων μετάλλων Thermo Scientific Niton XL2 XRF παρέχει μια γρήγορη, ακριβή και κυρίως μη καταστροφική μέθοδο για τον έλεγχο της καθαρότητας και της χημείας όλων των πολύτιμων μετάλλων. Ο αναλυτής πολύτιμων μετάλλων Niton XL2 XRF ανιχνεύει γρήγορα τις επιχρυσωμένες επιφάνειες και τον πλαστό χρυσό και σας δίνει την ακριβή στοιχειακή σύνθεση των κοσμημάτων και των νομισμάτων, ώστε να είστε απολύτως βέβαιοι για την αξία των πολύτιμων μετάλλων που αγοράζετε και πουλάτε.

Ο αναλυτής πολύτιμων μετάλλων Niton XL2 XRF παρέχει ακριβή ανάλυση μέσα σε δευτερόλεπτα σε μια στιβαρή, αξιόπιστη και φιλική προς το χρήστη συσκευασία. Η περιεκτικότητα όλων των χρυσών και πολύτιμων μετάλλων μπορεί να μετρηθεί χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε χειροκίνητα τη βαθμονόμηση ανάλογα με το μέταλλο που αναλύεται - για παράδειγμα, ασήμι (Ag), χρυσός (Au), παλλάδιο (Pd) και πλατίνα (Pt).

Πιο εμπεριστατωμένη και ταχύτερη ανάλυση από την ανάλυση με φωτιά με παρόμοια ακρίβεια
Πιο γρήγορη, ευκολότερη και ακριβέστερη από τις τεχνικές δοκιμής με νιτρικό οξύ
Η τεχνολογία ανίχνευσης επιχρύσωσης AuDIT της Thermo Scientific επιτρέπει την αποτελεσματική ανίχνευση της πλειονότητας των επιχρυσωμένων αντικειμένων
Οι χρήστες μπορούν να διαπιστώσουν με ακρίβεια τόσο την παρουσία όσο και τη συγκέντρωση επιβλαβών βαρέων στοιχείων και άλλων ιχνών κραματικών στοιχείων, τα οποία θα μπορούσαν να επηρεάσουν την αποτίμηση και τις επερχόμενες απαιτήσεις διύλισης


Χαρακτηριστικά
  • Εργονομικός σχεδιασμός
  • Απλότητα point and shoot - μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολύ εύκολα, ακόμη και από μη τεχνικό προσωπικό
  • Μη καταστροφική ανάλυση με σχεδόν άμεσα αποτελέσματα
  • Ιδανικό για περιβάλλοντα λιανικής πώλησης
  • Τυπικό αναλυτικό εύρος: >25 στοιχεία από στοιχεία S έως U (ανάλογα με την εφαρμογή)




Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Ινδονησία