Κατάλογος
Κατάλογος

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

14.09.2023 01:00

ΣΑΡΩΤΉΣ ΥΠΕΡΉΧΩΝ ΑΦΉΣ SIUI APOGEE 3800 ΣΕ ΚΑΛΆΘΙ

Απάντηση στην αγγελία

Το Apogee 3800 Touch της SIUI είναι ένα κορυφαίο μηχάνημα υπερήχων που παρέχει μια ολοκληρωμένη, επαγγελματική λύση για τη μαιευτική, τη γυναικολογία και το μαστό. "Όλες οι εφαρμογές είναι ειδικά σχεδιασμένες για τη φροντίδα της υγείας των γυναικών", "Με την εξαιρετική τρισδιάστατη εικόνα και την εξαιρετική ασπρόμαυρη εικόνα του Apogee 3800 Touch, οι γιατροί μπορούν να βοηθήσουν μια έγκυο γυναίκα να δει όλες τις λεπτομέρειες του μωρού της στη μήτρα. Γυναικολογία "Με το ευαίσθητο έγχρωμο Doppler και την ασπρόμαυρη εικόνα του Apogee 3800 Touch, οι γιατροί μπορούν να αισθάνονται μεγαλύτερη ευκολία και εμπιστοσύνη στις γυναικολογικές ιατρικές λύσεις για τις γυναίκες ασθενείς."

Το σύστημα υπερήχων SIUI Apogee 3800 Omni μπορεί να λειτουργεί σε λειτουργίες 2D και 3D, καθώς και σε M, Doppler και χρώμα. Ενισχύει αυτόματα και προσδιορίζει τις πληροφορίες των ιστών με την τεχνολογία STR. Αυτό το σύστημα διαθέτει επίσης πανοραμική απεικόνιση και διαγνωστικό πακέτο ηχοβολισμών καταπόνησης. Επικοινωνήστε με την Providian Medical σήμερα για μια δωρεάν τιμή χωρίς καμία υποχρέωση.

Το Apogee 3800 διαθέτει τεχνολογία απεικόνισης matrix array, η οποία έχει αναπτυχθεί με βάση τη σχετική τεχνολογία απεικόνισης. Το σύστημα λαμβάνει το σήμα υπερήχων σε συστοιχία μήτρας αντί της παραδοσιακής λήψης δέσμης υπερήχων, πραγματοποιεί ειδική σχετική επεξεργασία και παρέχει βέλτιστες εικόνες. Κατά την εφαρμογή αυτής της τεχνολογίας, η ανάλυση του συστήματος βελτιώνεται σημαντικά και οι εικόνες είναι αρκετά σαφείς και άμεσες, ώστε να βελτιώνεται η αποτελεσματικότητα της διάγνωσης
  • Πληκτρολόγιο σχεδίασης και οπίσθιος φωτισμός
  • Ανυψούμενη και περιστρεφόμενη κονσόλα χειρισμού
  • Πολυκατευθυντικό περιστρεφόμενο LVD υψηλής ανάλυσης
  • Εργονομικά σχεδιασμένη κονσόλα
  • Οθόνη αφής
  • Σύνθετη απεικόνιση
  • Προσαρμοστική μείωση στίγματος
  • Μείωση έγχρωμου στίγματος Αρμονική απεικόνιση ιστών
  • Απεικόνιση εκτεταμένου παλμού




Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Ινδονησία

Περιοχή
DKI Jakarta

Τοποθεσία
Kota Jakarta Selatan

Ημερομηνία λήξης
31.12.2024 09:45