Κατάλογος
Κατάλογος

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

16.09.2023 01:00

ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΆΦΗΜΑ GE VOLUSON E10

Απάντηση στην αγγελία

Το μηχάνημα υπερήχων GE Voluson E10 είναι ένα premium υπερηχογράφημα γυναικείας υγείας που πραγματικά ανταποκρίνεται στην ονομασία "Premium." Το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του είναι ο νέος μορφοτροπέας Matrix 4D. Πρόκειται για έναν πλήρως ηλεκτρονικό καθετήρα 4D χωρίς κινούμενα μέρη. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει "σάρωση" του καθετήρα και όλες οι εικόνες λαμβάνονται ταυτόχρονα χωρίς καθυστέρηση. Αυτό σημαίνει ότι οι ρυθμοί καρέ είναι υψηλότεροι, η ποιότητα της εικόνας είναι εξαιρετική και οι διαγνωστικές εικόνες είναι πολύ πιο ακριβείς

. Το τελευταίο μέλος της σειράς Expert, το σύστημα υπερήχων Voluson E10 έχει σχεδιαστεί για το προηγμένο ιατρείο γυναικείας υγείας. Όπου τα πολύπλοκα περιστατικά αποτελούν τον κανόνα και όχι την εξαίρεση. Όπου επιλύετε δύσκολες διαγνωστικές ερωτήσεις σε καθημερινή βάση. Όπου οι ασθενείς έρχονται σε εσάς για σίγουρες απαντήσεις.

Το νέο Voluson E10 βασίζεται στην καινοτόμο αρχιτεκτονική του συστήματος Radiance που θέτει νέα πρότυπα στην απόδοση απεικόνισης* παρέχοντας εντυπωσιακές εικόνες 2D και 3D/4D, εξαιρετική διείσδυση για τις τεχνικά δύσκολες εξετάσεις σας, νέα εργαλεία απεικόνισης όγκου και προηγμένες εφαρμογές που σας βοηθούν να αντιμετωπίσετε δύσκολες περιπτώσεις. Το Voluson E10 υποστηρίζει επίσης την επόμενη γενιά του HDliveTM της GE - HDlive Silhouette και HDlive Flow - οι εικόνες είναι πραγματικά εξαιρετικές!

Η GE αναγνωρίζεται ευρέως ως παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία συστημάτων υπερήχων για τη γυναικεία υγεία. Η σειρά υπερηχογραφικών μηχανημάτων GE Voluson της εταιρείας επιτρέπει στους γυναικολόγους και τους κλινικούς ιατρούς στους τομείς της μαιευτικής, της γυναικολογίας και της γονιμότητας, να αναλαμβάνουν με ευκολία σύνθετες εξετάσεις γυναικείας υγείας, παρέχοντας ακριβή διάγνωση μέσω της ανώτερης ποιότητας εικόνας σε κρίσιμο χρόνο.

Το GE Voluson E10 σχεδιάστηκε για να αντικαταστήσει αλλά όχι να αντικαταστήσει πλήρως το φθηνότερο GE Voluson E8, καθώς προσφέρει τετραπλάσια επεξεργαστική ισχύ από το GE Voluson E8, επιτρέποντας έτσι προηγμένες εφαρμογές και αποτελεσματική ροή εργασιών. Σε σύγκριση με το E8, το E10 διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη για βελτιωμένη προβολή των σαρώσεων, πιο εξελιγμένο σχηματισμό δέσμης και νεότερες τεχνολογίες απόδοσης. Η εξαιρετική επεξεργαστική ισχύς και η ταχύτητα του GE Voluson E10 σημαίνουν ταχύτερους χρόνους απόδοσης και ομαλότερους ρυθμούς καρέ, οι οποίοι παρέχουν ζωντανή εικόνα HD εξαιρετικά καθαρή και ρεαλιστική.

Χαρακτηριστικά και ιδιαιτερότητες του GE Voluson E10
  • ηλεκτρονική μήτρα 4D 4D μετατροπέας
  • Ζωντανή εικόνα HD
  • οθόνη LED 23" ευρείας οθόνης
  • 12.πίνακας αφής πολλαπλής αφής 1"
  • Φωτισμός θύρας καθετήρα
  • Βελτιστοποιημένη εργονομία
  • V-SRI προηγμένη ογκομετρική μείωση στίγματος
  • Πολύ υψηλοί ρυθμοί καρέ στην απεικόνιση 2D και 4D
  • 4πλάσια επεξεργαστική ισχύς σε σχέση με το Voluson e8

Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Ινδονησία

Περιοχή
DKI Jakarta

Τοποθεσία
Kota Jakarta Selatan

Ημερομηνία λήξης
31.12.2024 08:55