Κατάλογος
Κατάλογος

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

11.09.2023 01:05

ΣΑΡΩΤΉΣ ΥΠΕΡΉΧΩΝ SIUI CTS8800 PLUS

Απάντηση στην αγγελία

Το μηχάνημα υπερήχων SIUI CTS-8800 είναι μια φορητή μονάδα και συνδυάζει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας απεικόνισης υπερήχων με τεχνολογία μείωσης του speckle και ενισχυμένο ζουμ. Το SIUI CTS-8800 είναι πολύ εύκολο στη χρήση για όλους τους χειριστές και διαθέτει σταθερό λειτουργικό σύστημα με σκληρό δίσκο 160 GB. Είναι σε θέση να παράγει ασπρόμαυρες εικόνες 4D με χαμηλότερο κόστος από τους ανταγωνιστές του. Το SIUI CTS-8800 είναι ο πιο οικονομικός εξοπλισμός απεικόνισης υπερήχων 4D στην αγορά.

Το μηχάνημα υπερήχων SIUI CTS-8800 είναι το πρώτο σύστημα εισαγωγικού επιπέδου που συνδυάζει προηγμένα χαρακτηριστικά απεικόνισης με ασύρματη τεχνολογία. Οι κτηνιατρικές προεπιλογές, η αποθήκευση εικόνων και η άμεση βελτιστοποίηση εικόνας καθιστούν τα πάντα λογικά και φιλικά προς το χρήστη. Το CTS-8800 παρέχει τεχνολογίες όπως η χωρική σύνθετη απεικόνιση, οι αρμονικές ιστών, η μείωση του Speckle και η μεταβλητή εστίαση εικόνας για την παραγωγή εικόνων υψηλής ποιότητας. Ο συνδυασμός αυτών των χαρακτηριστικών υψηλής τεχνολογίας με την ασύρματη μετάδοση εικόνας επιτρέπει στο CTS-8800 να μεταφέρει την κλινική σας στην αιχμή της τεχνολογίας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ 4D
Το CTS-8800 Plus προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες απεικόνισης 4D σε εκπληκτική τιμή. Η τεχνολογία ογκομετρικής απεικόνισης καλύπτει τη μαιευτική 4D απεικόνιση εμβρύου και τη γυναικολογική διακολπική ογκομετρική απεικόνιση, οι οποίες εμφανίζουν ακριβέστερες και ειδικότερες εικόνες για διαφορετικές κλινικές απαιτήσεις.

ΧΩΡΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΣΥΝΘΕΣΗΣ
Η τεχνολογία συμβάλλει στην ελάφρυνση των τεχνουργημάτων ηχούς και στη βελτίωση της χωρικής ανάλυσης με σάρωση του στόχου με διαμόρφωση δέσμης mult i-direction.

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ
Τεχνολογία μείωσης του Speckle
Η τεχνολογία βοηθά στη μείωση του θορύβου και των τεχνουργημάτων, στον καθαρισμό των σκιών και των περιθωρίων του θέματος t, στη βελτίωση της ανάλυσης αντίθεσης και στην αναγνώριση
πρώιμης λύσης ιστού/δομής.

Έξυπνη βελτιστοποίηση με ένα πλήκτρο
Το σύστημα ρυθμίζει έξυπνα το TGC και την ενίσχυση B στη λειτουργία B, καθώς και τη γραμμή βάσης, το PRF και την ενίσχυση PW για την απόκτηση της καλύτερης ασπρόμαυρης εικόνας και της εικόνας PW
μόνο με το πάτημα ενός πλήκτρου.

ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ
Πανοραμική απεικόνιση
Το σύστημα επιτρέπει την επέκταση της ευρύτερης θέασης για τους γιατρούς ώστε να σαρώνουν ιστούς μεγάλης περιοχής με την κίνηση της σάρωσης του μορφοτροπέα.

Ασύρματη μετάδοση εικόνας σε iPad/iPhone και ασύρματο εκτυπωτή PC
Το σύστημα προσφέρει κινητή εργασία σε νοσοκομεία και κλινικές, εμφανίζοντας εικόνες κατά τη σάρωση μέσω iPad, iPhone ακόμη και αν ο γιατρός βρίσκεται μακριά από το σύστημα υπερήχων.

Δυνατότητα αναβάθμισης έγχρωμου Doppler
Το σύστημα υποστηρίζει αναβαθμίσεις χαρτογράφησης έγχρωμης ροής, παλμικού κύματος Doppler και λειτουργίας triplex, οι οποίες το καθιστούν από μόνο του ένα πλήρες έγχρωμο
σύστημα υπερήχων Doppler ιδανικό για χρήστες εισαγωγικού επιπέδου.

Χαρακτηριστικά του μηχανήματος υπερήχων SIUI CTS-8800
  • Οθόνη LCD υψηλής ανάλυσης 10"
  • Τεχνολογία μείωσης στίγματος
  • cineloop 512 καρέ
  • Ανιχνευτές πολλαπλών συχνοτήτων
  • απεικόνιση 4D και 2D
  • Βελτιστοποίηση εικόνας με ένα άγγιγμα
  • Κτηνιατρικές προεπιλογές
  • Πίνακες αναπαραγωγής μεγάλων και μικρών ζώων
  • Προγράμματα κοιλιακών και καρδιακών μετρήσεων
  • Ασύρματη μετάδοση εικόνας

Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Ινδονησία

Περιοχή
DKI Jakarta

Τοποθεσία
Kota Jakarta Selatan

Ημερομηνία λήξης
31.12.2024 09:45