Κατάλογος
Κατάλογος

SUZHOU RICO MACHINERY CO., LTD

SUZHOU RICO MACHINERY CO., LTD

SUZHOU RICO MACHINERY CO., LTD

27.09.2023 00:00

Κλιπς υποδοχής εργαλείων για το κέντρο CNC Rover της Biesse, 1705A0123 HSK63F

Απάντηση στην αγγελία

- Biesse Part No.: 1705A0123 - 1705A0123 κλιπς υποδοχής εργαλείων - υποδοχή εργαλείων Biesse (λευκό πιρούνι) HSK F63 - κλιπς εργαλείων Biesse HSK 63F - υποδοχές εργαλείων Biesse Rover - αρπάγη εργαλείων CNC Biesse HSK63F - πλαστικό πιρούνι εργαλείων Biesse HSK 63F - θήκη εργαλείων Biesse HSK F63

1705A0123 HSK F63 Κλιπς υποδοχής εργαλείων για Biesse Rover CNC

Αυτό το ανταλλακτικό Biesse 1705A0123 είναι το αναλώσιμο της Biesse Rover CNC. Το πιρούνι εργαλείων HSK 63F είναι για τη σύσφιξη του εργαλειοφορέα HSK63F, που χρησιμοποιείται με καρουσέλ ή με εργαλειοδέτη πλευρικής φόρτωσης.

Προδιαγραφές πιρουνιών συγκράτησης εργαλείων HSK63F:
1. Κατασκευασμένο στην Κίνα, διάσημο εμπορικό σήμα
2. Εισαγόμενο λευκό πλαστικό υλικό Dupont από τις ΗΠΑ, υψηλής ποιότητας, ενισχυμένο και αντιεκρηκτικό.
3. Τα κλιπ συγκράτησης εργαλείων είναι ανθεκτικά στις μεταβολές της θερμοκρασίας και διατηρούν πολύ ακριβή ανοχή συμπλέκτη.
4. Χύτευση μπλοκ από κράμα χάλυβα στο εσωτερικό, ενισχυμένη δομή, έχει υψηλή ικανότητα φόρτωσης, επίσης με χαλύβδινους πείρους τοποθέτησης.
4. Βαθμός δυναμικής ισορροπίας: G2.5, 30000rpm
5. Ακρίβεια ζυγοστάθμισης: 0,005mm
6. Χωρητικότητα φόρτωσης: 8-10kgs
7. Διαρκεί πάνω από 60.000 φορές κύκλους αλλαγής εργαλείου. Έχουμε δοκιμάσει.
8. Χρησιμοποιείται το ίδιο υλικό με το πιρούνι της Ιταλίας. Οι προοπτικές είναι έως και 95% ίδιες με αυτές που κατασκευάζονται στην Ιταλία. Η διάρκεια ζωής μπορεί να είναι έως και περισσότερο από το 90% της ιταλικής κατασκευής.

1705A0123 Οι πλαστικές αρπάγες HSK63 είναι διαθέσιμες σε απόθεμα για γρήγορη παράδοση.


Μορφοποιημένο πλαστικό με μεταλλικό ένθετο για ακαμψία και πείρο ασφάλισης για αδρανή είναι επίσης διαθέσιμα εδώ.

Εκτός από τις μηχανές CNC της Biesse Rover, αυτές οι αρπάγες αλλαγής εργαλείων χρησιμοποιούνται επίσης ευρέως στις μηχανές CNT Motion, CR Onsrud, DMS, Flexicam, Multicam, Northwood, Techno, Laguna, Thermwood, Bulleri, ITALMAC Zeus, KDT, Masterwood με αυτόματη αλλαγή εργαλείων σε μηχανήματα CNC router. Πρόκειται για μια λαβίδα συγκράτησης εργαλείων ακριβούς εναλλαγής.

Συντήρηση: Τα δάχτυλα εργαλείων CNC φθείρονται με την πάροδο του χρόνου. Εάν η άτρακτος HSK δεν σφίγγει σωστά το εργαλείο, μπορεί να έχει φθαρεί το πιρούνι του εργαλείου, το οποίο προκαλεί προβλήματα ευθυγράμμισης. Τοποθετείτε και αφαιρείτε τους εργαλειοφορείς πάντα πλευρικά. Τα πιρούνια εργαλείων πρέπει να τοποθετούνται σε περιοχή που μειώνει όσο το δυνατόν περισσότερο την έκθεση σε κοπτικά κομμάτια και θραύσματα. Αντικαταστήστε τα αν έχουν φθαρεί ή υποστεί ζημιά. Πρέπει επίσης να συντηρούνται οι εργαλειοθήκες και η κωνικότητα του κώνου της ατράκτου. Μια καθαρή κωνικότητα, χωρίς υπολείμματα και γρέζια, θα βοηθήσει στην αποφυγή του κολλήματος του εργαλείου. Εφαρμόζετε μια ελαφριά στρώση αντιολισθητικού μείγματος στον κώνιο σε τακτική βάση.
Σημείωση: Ποτέ μην φυσάτε πεπιεσμένο αέρα στον κώνιο της ατράκτου.
Συμβατότητα: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλες τις εργαλειοθήκες HSK 63F.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
(No states listed)

Τοποθεσία
Suzhou, Jiangsu, China