Κατάλογος
Κατάλογος

Μονάδα παρακολούθησης μπαταριών για μη επανδρωμένα δωμάτια και σκηνές

27.09.2023 00:00

Μονάδα παρακολούθησης μπαταριών για μη επανδρωμένα δωμάτια και σκηνές

Απάντηση στην αγγελία

Η μονάδα παρακολούθησης συστοιχίας μπαταριών BMS100 έχει αναπτυχθεί ειδικά για την παρακολούθηση συστοιχίας μπαταριών σε μη επανδρωμένους χώρους και σε σκηνές χωρίς επιτήρηση. Υιοθετεί τροφοδοτικό ευρείας τάσης 9-60VDC και μπορεί να μετρήσει 12 μεμονωμένες τάσεις μπαταριών 2V, 6V και 12V και μπορεί να μετρήσει πακέτα μπαταριών σε ομάδες, έως και 6 ομάδες, η συνολική τάση του πακέτου μπαταριών που μπορεί να μετρηθεί είναι 300V και 2 αναλογικές είσοδοι προορίζονται για τη μέτρηση της συνολικής τάσης συνολικού ρεύματος του πακέτου μπαταριών και της θερμοκρασίας του πακέτου μπαταριών. Μπορεί να συνδεθεί με το νέφος BLIIoT IOT και να συνδεθεί απρόσκοπτα με το SCADA.

1.Μπορεί να μετρήσει 12 τρόπους βασικής τάσης, 1 τρόπο συνολικής τάσης. υποστηρίζει 12 τμήματα παρακολούθησης τάσης 2V, 6V, 12V μονής μπαταρίας, συνολική τάση Max. 300VDC;
2. Υποστήριξη 2 αναλογικών εισόδων, προαιρετικά 4-20mA ή 0-5V, καθώς και το αντίστοιχο όργανο υποστηρίζει το συνολικό ρεύμα της μπαταρίας, τη συνολική τάση, τη μέτρηση της θερμοκρασίας σε πραγματικό χρόνο.
3.1 Προστασία ESD RS485 σειριακή θύρα , υποστήριξη πρωτοκόλλου Modbus RTU, προσθήκη πύλης BLIIoT Modbus μπορεί να φορτώσει όλα τα δεδομένα της συσκευής στο σύννεφο και να πραγματοποιήσει συναγερμό SMS, τηλεφώνου και WeChat για όριο υπέρβασης.
4.Υποστήριξη σειράς μπαταριών, καταρράκτη, παράλληλης, ομαδοποίησης μιας ποικιλίας μεθόδων καλωδίωσης.
5.Cascade για την παρακολούθηση μικρών πακέτων μπαταριών με περισσότερα από 12 κύτταρα.
6.Υποστήριξη ομαδικής παρακολούθησης της τάσης του πακέτου μπαταριών, έως και 6 ομάδες.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Guangdong

Τοποθεσία
Shenzhen