Κατάλογος
Κατάλογος

Henan Liying Environmental Science and Technology Co., Ltd

Henan Liying Environmental Science and Technology Co., Ltd

Henan Liying Environmental Science and Technology Co., Ltd

10.10.2023 00:00

Εξοπλισμός επεξεργασίας απολύμανσης μικροκυμάτων για νοσοκομειακά ιατρικά απόβλητα

Απάντηση στην αγγελία

Henan Liying Environmental Science and Technology Co., Ltd., ιδρύθηκε το 2014, με έδρα την κομητεία Minquan, επαρχία Henan. Είναι μια επαγγελματική επιχείρηση φιλική προς το περιβάλλον που ειδικεύεται στην Ε&Α της τεχνολογίας επεξεργασίας ιατρικών αποβλήτων χωρίς κίνδυνο, στην κατασκευή εξοπλισμού, στην επένδυση και στη λειτουργία κεντρικών κέντρων επεξεργασίας ιατρικών αποβλήτων.

Henan Liying Environmental Science and Technology Co., Ltd., ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2014 με εγγεγραμμένο κεφάλαιο 64,2 εκατ. γιουάν, με έδρα τη ζώνη ανάπτυξης υψηλής τεχνολογίας της κομητείας Minquan, επαρχία Henan, με περισσότερους από 340 υπαλλήλους (συμπεριλαμβανομένων των θυγατρικών).

Είναι μια εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, μονάδα μέλος της Ένωσης Προστασίας Περιβάλλοντος της Κίνας, που ειδικεύεται στην έρευνα και ανάπτυξη αβλαβούς τεχνολογίας επεξεργασίας ιατρικών αποβλήτων, στην κατασκευή εξοπλισμού και στην επένδυση και λειτουργία έργων.

Η εταιρεία Liying επιμένει πάντα στην ανεξάρτητη έρευνα και την καινοτομία των προϊόντων, δημιούργησε τρεις πλατφόρμες έρευνας και ανάπτυξης σε επαρχιακό επίπεδο, συμπεριλαμβανομένων του Κέντρου Τεχνολογίας Επιχειρήσεων της επαρχίας Henan, του Κέντρου Τεχνολογίας Μηχανικής Επεξεργασίας Ιατρικών Αποβλήτων της Henan και της Βάσης Πρακτικής Καινοτομίας Μεταδιδακτορικής Έρευνας της Henan.

Μέχρι το τέλος του 2022, η Liying έχει επενδύσει, κατασκευάσει και λειτουργήσει πολλά έργα κεντρικής διάθεσης ιατρικών αποβλήτων σε περισσότερες από δέκα επαρχίες της Κίνας, όπως οι Henan, Hebei, Jiangxi, Guizhou, Yunnan, Jiangxi, Shaanxi, Heilongjiang και Jilin. Ταυτόχρονα, έχει συσσωρεύσει πλούσια εμπειρία στην κατασκευή και τη λειτουργία του έργου και έχει λύσει το πρόβλημα της κεντρικής διάθεσης ιατρικών αποβλήτων ή της διάθεσης έκτακτης ανάγκης για όλο και περισσότερες περιοχές.

10Ετήσια εμπειρία 100+Περιοχή που εξυπηρετείται 720,00m³ ιατρικών αποβλήτων κάθε χρόνο

Ο εξοπλισμός απολύμανσης ιατρικών αποβλήτων και τα ειδικά οχήματα μας παρέχουν υπηρεσίες όχι μόνο για τις επαρχίες και τις περιοχές της Κίνας, αλλά και για εξαγωγές στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ιράν και άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Henan

Τοποθεσία
Shangqiu