Κατάλογος
Κατάλογος

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

11.07.2024 16:00

ΝΈΑ LEICA GS18 I GNSS RTK ROVER

Απάντηση στην αγγελία

Η Leica GS18 είναι μια έξυπνη κεραία GNSS που μαθαίνει μόνη της και περιλαμβάνει όλα τα εξαρτήματα της Leica GS18T, εκτός από την αντιστάθμιση κλίσης. Τα δεδομένα μπορούν να καταγραφούν στην εσωτερική μνήμη ή σε μια κάρτα SD.

Παρουσιάζουμε το Leica GS18 I, ένα ευέλικτο rover GNSS RTK επιπέδου έρευνας με οπτικό εντοπισμό θέσης. Σχεδιασμένο για τους επαγγελματίες τοπογράφους για να μετράνε σημεία τα οποία προηγουμένως δεν μπορούσαν να μετρηθούν με ένα rover GNSS εύκολα και με ακρίβεια. Τώρα, μπορείτε να αποτυπώσετε γρήγορα την τοποθεσία σε εικόνες και να μετρήσετε σημεία από αυτές, είτε στο πεδίο είτε αργότερα στο γραφείο. Για το GS18, I σημαίνει απεικόνιση.

Η συγχώνευση αισθητήρων GNSS, IMU και κάμερας συνδυάζονται για να δημιουργήσουν την τεχνολογία οπτικού εντοπισμού θέσης, με αποτέλεσμα ένα rover GNSS RTK τόσο ισχυρό που σας επιτρέπει να μετράτε αυτό που βλέπετε. Το GS18 I διαθέτει όλες τις λειτουργίες του Leica GS18 T: εκτός από τον Οπτικό Εντοπισμό Θέσης, οι χρήστες μπορούν, για παράδειγμα, να χαρτογραφήσουν σημεία είτε με κεκλιμένο είτε με οριζόντιο πόλο.
Μετρήστε σημεία με παρεμποδισμένη θέα στον ουρανό πιο αποτελεσματικά και εύκολα.
Καταγράψτε σημεία που δεν μπορούσατε να φτάσετε πριν με ένα rover GNSS.
Αποκτήστε μεγαλύτερη ευελιξία και έλεγχο, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιείτε πρόσθετο χρονοβόρο εξοπλισμό.
Χαρτογραφήστε εκατοντάδες σημεία με ακρίβεια επιπέδου έρευνας μέσα σε λίγα λεπτά.
Καταγράψτε γρήγορα τη σκηνή και αποφασίστε αργότερα, τι πρέπει να μετρηθεί - ακόμη και αν η σκηνή στη συνέχεια αλλάξει ή εξαφανιστεί.
Πατήστε σε μια εικόνα για να μετρήσετε ένα σημείο στο πεδίο ή στο γραφείο.
Γρήγορα και λεπτομερώς, ώστε να καταγράψετε κάθε λεπτομέρεια.


Η χαρτογράφηση και η τοπογράφηση μόλις έγιναν πιο απλές, ασφαλείς και αποτελεσματικές από ποτέ. Γνωρίστε το Leica GS18 I GNSS RTK rover με οπτικό εντοπισμό θέσης. Με αυτό μπορείτε να μετράτε αβίαστα σημεία που δεν μπορούσατε να φτάσετε πριν. Καταγράψτε την τοποθεσία με το GS18 I και χαρτογραφείστε σημεία από εικόνες. Ένα rover GNSS RTK τόσο καινοτόμο, που μπορείτε να μετρήσετε με ακρίβεια προσόψεις και γωνίες χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε εργαλεία. Αφού αποτυπώσετε τον χώρο, μπορείτε να μετρήσετε κάθε λεπτομέρεια όποτε θέλετε.

Καινοτόμο
Το Leica GS18 I είναι ένα ακριβές και εύχρηστο ροβερ GNSS RTK. Χρησιμοποιεί εξαιρετικά καινοτόμο τεχνολογία οπτικού εντοπισμού θέσης που βασίζεται στην απρόσκοπτη ενσωμάτωση GNSS, IMU και κάμερας. Σας δίνει τη δυνατότητα να μετράτε τα σημεία βαθμίδας έρευνας σε εικόνες στο εργοτάξιο και στο γραφείο. Δημιουργήστε νέφη σημείων από τα δεδομένα που έχουν καταγραφεί με το Infinity για να επεκτείνετε ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες.

Γρήγορη
Σχεδιασμένο για την αποτελεσματική μέτρηση μεγάλου αριθμού σημείων. Το Leica GS18 I σας επιτρέπει να αποτυπώνετε εικόνες και να μετράτε εκατοντάδες σημεία μέσα σε λίγα λεπτά, επίσης σε σημεία στα οποία δεν υπάρχει φυσική πρόσβαση. Χρησιμοποιώντας εικόνες για τη μέτρηση αυτών των σημείων, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο που δαπανάται στο χώρο και να μειώσετε τις επαναληπτικές εργασίες: μόλις καταγράψετε το χώρο, έχετε μετρήσει κάθε λεπτομέρεια.

Ευέλικτο
Η ισχύς της απεικόνισης έχει αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού. Έχοντας τη δυνατότητα να μετράτε αυτό που βλέπετε, μπορείτε πλέον να φτάσετε σε σημεία που δεν μπορούσατε πριν, χωρίς να αλλάξετε εργαλεία ή να σκαρφαλώσετε μέσα από εμπόδια. Αυτό σας δίνει ευελιξία στο πεδίο, απελευθερώνει εξοπλισμό και συνεργεία και μεγιστοποιεί πραγματικά την παραγωγικότητα των έργων σας, γεγονός που οδηγεί σε αυξημένα κέρδη.

Τιμή 5.500 δολάρια


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Ινδονησία

Περιοχή
Jawa Timur

Τοποθεσία
Surabaya

Ημερομηνία λήξης
31.12.2024 20:20