Κατάλογος
Κατάλογος

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

03.01.2024 01:00

LEICA ABSOLUTE TRACKER AT960, ΝΈΟ

Απάντηση στην αγγελία

Ο Leica Absolute Tracker AT960 είναι ένας στιβαρός, ολοκληρωμένος ανιχνευτής λέιζερ που χωράει σε μία μόνο θήκη πτήσης. Προσφέροντας στάνταρ δυναμική μέτρηση υψηλής ταχύτητας, αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για την ανίχνευση έξι βαθμών ελευθερίας (6DoF), τη σάρωση και την αυτοματοποιημένη επιθεώρηση, καθώς και τη μέτρηση ανακλαστήρων.

Μια νέα γενιά φορητού συστήματος CMM που βασίζεται σε δοκιμασμένη τεχνολογία, το AT960 συνδυάζει τη λειτουργικότητα 6DoF που εισήχθη με το Leica Absolute Tracker AT901 και τη φορητότητα και τη χρηστικότητα που προσφέρει το συμπαγές Leica Absolute Tracker AT403. Το αποτέλεσμα είναι μια εξαιρετικά εξελιγμένη αλλά εύχρηστη λύση μέτρησης μεγάλου όγκου με βάρος μικρότερο από 14 κιλά.

Το laser tracker AT960 μπορεί να μεταφερθεί εύκολα, να αποσυσκευαστεί γρήγορα και να τεθεί σε λειτουργία μέσα σε λίγα λεπτά για να παρέχει μετρήσεις υψηλής απόδοσης σχεδόν οπουδήποτε. Τα δυναμικά χαρακτηριστικά και η ευέλικτη λειτουργικότητα προσφέρουν στους χρήστες απόλυτη ταχύτητα, ακρίβεια και φορητότητα.

Διαθέτοντας ασύρματη επικοινωνία και δυνατότητα λειτουργίας με μπαταρία, ο σχεδιασμός του AT960 με ενσωματωμένη τεχνολογία καθιστά τη χρονοβόρα εγκατάσταση παρελθόν. Το απόλυτο συμβολόμετρο της Leica (AIFM) επιτρέπει ακριβείς μετρήσεις υψηλής ταχύτητας σε κινούμενο στόχο, ενώ η καινοτόμος λειτουργία PowerLock διασφαλίζει ότι μια διακοπείσα δέσμη επανέρχεται αμέσως χωρίς παρέμβαση του χρήστη, μειώνοντας τον φόρτο εργασίας του χειριστή και τις απαιτήσεις εκπαίδευσης. Τα διαισθητικά χειριστήρια με οθόνη αφής ελαχιστοποιούν την πιθανότητα λάθους του χρήστη, εξοικονομώντας χρόνο, προσπάθεια και χρήμα. Η αρχιτεκτονική ελέγχου και αντιστάθμισης σημαίνει ότι οι βασικές ρυθμίσεις μπορούν να γίνουν στο πεδίο, ενώ ο στιβαρός σχεδιασμός εγγυάται λειτουργίες σύμφωνα με τις προδιαγραφές με ελάχιστη βαθμονόμηση και συντήρηση


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Ινδονησία

Περιοχή
Jawa Timur

Τοποθεσία
Surabaya

Ημερομηνία λήξης
28.12.2024 09:00