Κατάλογος
Κατάλογος

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

17.01.2024 09:05

CARESTREAM VITA 25 ΨΗΦΙΑΚΌ ΣΎΣΤΗΜΑ CR ΠΡΟΣ ΠΏΛΗΣΗ!!

Απάντηση στην αγγελία

Το σύστημα CARESTREAM DIRECTVIEW Vita LE CR είναι ιδανικό για ένα ευρύ φάσμα εξετάσεων υπολογιστικής ακτινογραφίας σε εξειδικευμένα ιατρεία, όπως χειροπρακτών, ποδίατρων, μικρών κλινικών και κινητών μονάδων.

Η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών διαγνωστικής απεικόνισης στους ασθενείς σας βρίσκεται ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων σας. Υπάρχουν όμως όρια στον προϋπολογισμό σας και στον χώρο σας. Γι' αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε στους πελάτες σας το σύστημα CARESTREAM DIRECTVIEW Vita CR - μια αξιόπιστη, συμπαγή λύση απεικόνισης σε επιτραπέζια βάση με μικρό αποτύπωμα και ελαφρύ σχεδιασμό. Επιτρέπει την απρόσκοπτη ενσωμάτωση στην υπάρχουσα ροή εργασίας σας και συμβάλλει στην αύξηση της αποδοτικότητας και της παραγωγικότητας, και όλα αυτά σε προσιτή τιμή.

Αυτό το σύστημα επιτρέπει την εκτέλεση όλων των λειτουργιών απεικόνισης στο σημείο φροντίδας του ασθενούς με ένα συμπαγές, προσιτό πακέτο που περιλαμβάνει τον αναγνώστη CR μίας πλάκας, τις εύχρηστες οθόνες φωσφόρου, το προηγμένο λογισμικό διαχείρισης εικόνας και έναν σταθμό ανασκόπησης με βάση τον υπολογιστή. Ιδανικό για περιβάλλοντα όπου το μικρό μέγεθος, η απλότητα χρήσης και η απόδοση είναι κρίσιμα, το σύστημα Vita LE παρέχει σε περιβάλλοντα χαμηλού όγκου μια εξαιρετική είσοδο στην ψηφιακή απεικόνιση.

Πλεονεκτήματα του συστήματος:
Μικρότερο μέγεθος και βάρος
Πολλαπλές αποδόσεις (30/45 PPH)
Δυνατότητα τοποθέτησης για οριζόντια ή κάθετη τροφοδοσία
Υποστηρίζει διάφορα μεγέθη κασετών
Χρησιμοποιεί το λογισμικό Image Suite - εύχρηστη πλατφόρμα
ειδικά σχεδιασμένη για τον τελικό χρήστη

Λήψη και διαχείριση εικόνας για συστήματα CR και DR
Το λογισμικό Image Suite V4 έχει θέσει ένα νέο σημείο αναφοράς για την αποτελεσματικότητα της ροής εργασιών σε μικρότερες εγκαταστάσεις. Αυτό το στιβαρό λογισμικό διαθέτει ένα εύχρηστο, φιλικό προς την αφή περιβάλλον εργασίας, ένα βελτιωμένο σύνολο εργαλείων, εξορθολογισμένη ροή εργασιών και βελτιωμένη ποιότητα εικόνας. Η προηγμένη ενότητα "mini-PACS" επιτρέπει την εξαιρετική διαχείριση και ανάλυση εικόνων και είναι πλέον πλήρως προαιρετική. Αποκτήστε τις εικόνες υψηλής ποιότητας που χρειάζεστε με ένα σύστημα που ταιριάζει απόλυτα - σε πολύ προσιτή τιμή.

Φυσικές προδιαγραφές
Βάρος: 25 kg (55 lb)
Διαστάσεις (Π x Β x Υ): 68,0 x 34,0 x 45,0 cm (26,7 x 13,4 x 17,7 in.)
Ισχύς
Ηλεκτρική ονομαστική ισχύς: 100-240 V AC 50/60 Hz
Μέγιστη κατανάλωση ισχύος: 120 W
Κατανάλωση ισχύος σε κατάσταση αναμονής: 42 W
Συνθήκες παροχής ρεύματος: AC 100~240 V AC,50/60 Hz, 1,5 A
Σύστημα Kodak/Carestream Vita25 CR:
Αναγνώστης 25 πλακών ανά ώρα
2, 14×17 κασέτες
PC, πληκτρολόγιο, οθόνη και ποντίκι
Λογισμικό Genesis

Τιμή $8,300

Σύνδεσμος: https://mediclaserstore.com/index.php?rt=product/product&path=73&product_id=282


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Ινδονησία

Περιοχή
Jakarta

Τοποθεσία
Jakarta

Ημερομηνία λήξης
31.12.2024 08:20