Κατάλογος
Κατάλογος

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

06.03.2024 15:00

ΕΝΔΟΣΤΟΜΑΤΙΚΌΣ ΣΑΡΩΤΉΣ ITERO ELEMENT FLEX

Απάντηση στην αγγελία

Το iTero Element Flex1 σας προσφέρει την απόλυτη κινητικότητα, επιτρέποντάς σας να φροντίζετε τους ασθενείς σας οπουδήποτε θέλετε να τους βλέπετε. Με τη διαμόρφωση μόνο με το ραβδί, η ισχύς της τεχνολογίας iTero Element βρίσκεται ακριβώς στα χέρια σας, επιτρέποντάς σας να εκτελείτε σαρώσεις πλήρους τόξου ακόμη και στο μικρότερο ιατρείο.

Μια ισχυρή λύση που μπορείτε να μεταφέρετε από δωμάτιο σε δωμάτιο ή από γραφείο σε γραφείο. Με το iTero Element Flex, έχετε τη μέγιστη δυνατή κινητικότητα και μπορείτε να φροντίζετε τους ασθενείς σας όπου κι αν βρίσκεστε. Η διαμόρφωση μόνο στον τοίχο τοποθετεί τη δύναμη της τεχνολογίας iTero Element ακριβώς στα χέρια σας, ώστε να μπορείτε να εκτελείτε σαρώσεις πλήρους τόξου ακόμη και στο μικρότερο ιατρείο.

το iTero Element Flex είναι ένα σύστημα που επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη μεταφορά μεταξύ των ιατρείων, δίνοντας στους γενικούς ιατρούς και τους ορθοδοντικούς τη δυνατότητα να εκτελούν σαρώσεις πλήρους τόξου σε όλα τα ιατρεία.

Η διαμόρφωση "μόνο τοίχου" του iTero Element Flex είναι ένας φορητός σαρωτής για μεταφορά από το ένα ιατρείο στο άλλο και επιτρέπει στους κλινικούς ιατρούς να αξιοποιήσουν τη δύναμη της απεικόνισης στην καρέκλα. Είναι ιδανικό για ιατρεία πολλαπλών χώρων που απαιτούν έναν βολικό και εύκολα μεταφερόμενο σαρωτή. Με τη χρήση συμβατών φορητών υπολογιστών, οι κλινικοί ιατροί μπορούν πλέον να σαρώνουν οπουδήποτε, ακόμη και στα μικρότερα ιατρεία. Το Element Flex περιλαμβάνει μια προσαρμοσμένη θήκη μεταφοράς.

Το Element Flex, το οποίο αποτελεί επιλογή, περιλαμβάνει μια προσαρμοσμένη θήκη μεταφοράς και επιτρέπει τη συνδεσιμότητα. Κάθε σαρωτής διαθέτει τα ίδια χαρακτηριστικά με τον προκάτοχό του. Αρχικά, οι ράβδοι ενδοστοματικής σάρωσης θεωρούνταν δύσχρηστες και ογκώδεις. Έτσι, όταν ήρθε η ώρα να πάρουν μια απόφαση αγοράς, οι κλινικοί ιατροί αποφάσισαν να κάνουν χωρίς αυτές. Τώρα υπάρχει ένα ευρύ φάσμα επιλογών.

Με την εισαγωγή αυτού του Element Flex, οι σαρώσεις μπορούν να πραγματοποιούνται απευθείας σε φορητούς υπολογιστές, καθιστώντας την ενδοστοματική σάρωση πιο κινητή από ποτέ. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μόνη εφεύρεση στην ενδοστοματική σάρωση. Η τελευταία έκδοση από την 3shape, το TRIOS MOVE, προσφέρει ένα ασύρματο ραβδί σάρωσης μαζί με ένα βραχίονα και μια περιστρεφόμενη οθόνη που επιτρέπει στον κλινικό ιατρό να δείξει στον ασθενή τη διαδικασία και το σχεδιασμό της θεραπείας.

Τα χαρακτηριστικά του iTero Element Flex:

Συμπαγές ίχνος για φορητότητα και ευκολία
Βελτιωμένη έγχρωμη οθόνη για εκπληκτικές και ακριβείς εικόνες
Εκτελέστε ευκρινείς τρισδιάστατες σαρώσεις σε χρώμα και υψηλή ανάλυση σε μόλις 60 δευτερόλεπτα
Το touchpad του ραβδιού σάρωσης είναι τόσο διαισθητικό και απλό όσο οι χειρονομίες στο smartphone σας

Οραματιστείτε μια καλύτερη πρακτική με το iTero Element Flex:
Επανορθωτικές και ορθοδοντικές ροές εργασίας
Βελτιστοποιημένο Invisalign
Συνδεσιμότητα
Εργαλεία απεικόνισης
iTero TimeLapse
Προσομοιωτής αποτελεσμάτων Invisalign
Αξιολόγηση προόδου
Ενσωμάτωση φρεζαρίσματος στην έδρα

 

 


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Ινδονησία

Περιοχή
Jakarta

Τοποθεσία
Jakarta