Κατάλογος
Κατάλογος

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

05.06.2024 01:05

SHAPE TRIOS 3 WIRELESS POD ΠΡΟΣ ΠΏΛΗΣΗ!!!

Απάντηση στην αγγελία

Το Shape TRIOS 3 είναι μια λύση ψηφιακής αποτύπωσης "τρία σε ένα" που διαθέτει ενδοστοματικό σαρωτή, ενσωματωμένη ενδοστοματική κάμερα και αυτοματοποιημένη μέτρηση αποχρώσεων σε μία συσκευή. Μια ελαφριά. απλή στη χρήση, ψηφιακή λύση αποτύπωσης με στρογγυλεμένο άκρο για αυτόκαυστο και αφαιρούμενο καθρέφτη για εύκολη αποστείρωση. Διατίθεται σε σχεδιασμό με λαβή στυλό, λαβή λαβής και ενσωματωμένη σε καρέκλα.

Ασύρματος ψηφιακός ενδοστοματικός σαρωτής
Συνεχίστε να βελτιώνετε το οδοντιατρείο σας. Εκμεταλλευτείτε τον ενδοστοματικό σαρωτή TRIOS για να βελτιώσετε την εμπειρία των ασθενών, να μειώσετε το χρόνο στην καρέκλα και να ξεκλειδώσετε το ευρύτερο φάσμα δυνατοτήτων θεραπείας. Το TRIOS είναι γρήγορο, εύκολο στη χρήση και δημιουργεί τεκμηριωμένα ακριβή ψηφιακά έγχρωμα αποτυπώματα. Σε αντίθεση με τις άλλες λύσεις του ανθρώπου, το TRIOS σας παρέχει συνεχείς ενημερώσεις λογισμικού, αναβαθμίσιμο υλικό και προαιρετικές ενότητες οδοντιατρικής θεραπείας, ώστε να διασφαλίσετε ότι το ιατρείο σας παραμένει μπροστά καθώς η επιχείρησή σας αναπτύσσεται ισχυρότερα

Η λύση ενδοστοματικής σάρωσης εισαγωγικού επιπέδου.
Το οικονομικά αποδοτικό TRIOS 3 Basic διατίθεται ως ενσύρματο, με στυλό λαβής pod και επιτρέπει την απλή ροή εργασίας "σάρωση και αποστολή σε". Το TRIOS 3 Basic περιλαμβάνει τη γνωστή ακρίβεια σάρωσης 3Shape, τη λειτουργία ταχύτητας insane, την έξοδο STL, τα ρεαλιστικά αληθοφανή χρώματα και τη μέτρηση αποχρώσεων, καθώς και την τεχνολογία σάρωσης AI για απλοποιημένη σάρωση.

TRIOS 3 Wireless Pod
Trios 3 Wireless Pod για τη σύνδεση του σαρωτή TRIOS σε υπολογιστή. Μια κινητή και ευέλικτη εναλλακτική λύση στη λύση καροτσιού, π.χ. για οδοντιάτρους που εργάζονται σε πολλές τοποθεσίες ή για κλινικές με περιορισμένο χώρο. Ο υπολογιστής δεν περιλαμβάνεται.

Ασύρματος σαρωτής TRIOS 3
Φορητός τρισδιάστατος σαρωτής με τεχνολογία υπερταχείας οπτικής τομής για ενδοστοματική σάρωση χωρίς σπρέι και πούδρα σε χρώματα. Δυνατότητα μέτρησης των αποχρώσεων των δοντιών και προσθήκη φωτογραφιών HD στο τρισδιάστατο μοντέλο. Διατίθεται με λαβή στυλό ή λαβή.

Λογισμικό
Λογισμικό ψηφιακής αποτύπωσης TRIOS με ενσωματωμένη διεπαφή 3Shape Communicate

Μέρη και αξεσουάρ:
Καλώδιο τροφοδοσίας και μονάδα τροφοδοσίας
1 Wi-Fi dongle
1 φορτιστής για τις μπαταρίες TRIOS 3 Wireless συμπ. 3 μπαταρίες
USB dongle με λογισμικό
5 x μύτες σαρωτή TRIOS 3 με καθρέφτες (αυτοκλεψιμότητα)
μύτη προστασίας TRIOS 3
μύτη βαθμονόμησης TRIOS 3
κιτ βαθμονόμησης χρώματος TRIOS 3

Τιμή $2,500


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Ινδονησία

Περιοχή
Jakarta

Τοποθεσία
Jakarta