Κατάλογος
Κατάλογος

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

21.03.2024 01:05

WAYGATE KRAUTKRAMER MENTOR UT ΑΝΙΧΝΕΥΤΉΣ ΕΛΑΤΤΩΜΆΤΩΝ ΦΑΣΙΚΉΣ ΣΥΣΤΟΙΧΊΑΣ

Απάντηση στην αγγελία

Η ισχυρή επόμενη γενιά επιθεωρήσεων PAUT έφτασε με τον ανιχνευτή σφαλμάτων με φασική διάταξη Mentor UT. Απομακρύνετε τη μαντεψιά από τις επιθεωρήσεις σφαλμάτων με υπερήχους χρησιμοποιώντας το πιο ακριβές και διαισθητικό εργαλείο που κυκλοφορεί σήμερα στην αγορά.

Το Waygate Technologies Krautkramer Mentor UT, ένα επιχειρηματικό προϊόν της Baker Hughes (πρώην GE Inspection Technologies), είναι ένας ισχυρός, συνδεδεμένος ανιχνευτής σφαλμάτων υπερήχων, βελτιστοποιημένος για τη χαρτογράφηση διάβρωσης και διάβρωσης σε δοχεία διεργασιών, σωλήνες και δεξαμενές.

Το Mentor UT φέρνει τη δύναμη της επιθεώρησης συστοιχιών στην καθημερινή χρήση με ένα διαισθητικό περιβάλλον εργασίας, με οθόνη αφής, και προσαρμόσιμες εφαρμογές επιθεώρησης ("apps"). Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους εφαρμογές ή να χρησιμοποιήσουν τις προεγκατεστημένες εφαρμογές και να προσαρμόσουν πλήρως τη διεπαφή χρήστη στις ανάγκες τους. Η ρύθμιση και η βαθμονόμηση της συσκευής είναι απλές στην εκμάθηση και μπορούν να εξοικονομήσουν κόστος εκπαίδευσης, ενώ παράλληλα αυξάνουν την παραγωγικότητα.

Ολόκληρο το σύστημα ανίχνευσης σφαλμάτων UT στεγάζεται σε ένα tablet με οθόνη αφής που είναι φιλικό προς τα γάντια και είναι τόσο εύκολο στη χρήση όσο ένα smartphone. Το προεγκατεστημένο λογισμικό Mentor Create είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο, επιτρέποντας μενού και ροές εργασίας (εφαρμογές) που καθορίζονται από τον χρήστη για καθοδήγηση βήμα προς βήμα κατά τη διαδικασία επιθεώρησης - από τη βαθμονόμηση έως την τοποθέτηση του ανιχνευτή και την ανάλυση. Οι σίγουροι και εκπαιδευμένοι χρήστες σημαίνουν ότι ακόμη και οι πιο σύνθετες επιθεωρήσεις εκτελούνται με συνέπεια κάθε φορά.

Το Mentor UT είναι η πρώτη συσκευή ελέγχου υπερήχων που επιτρέπει εύκολα την ασύρματη συνδεσιμότητα και τη ζωντανή ροή, ώστε οι επιθεωρητές να μπορούν να λαμβάνουν δεύτερες γνώμες σε πραγματικό χρόνο όταν τις χρειάζονται. Η ίδια ασύρματη συνδεσιμότητα στο cloud επιτρέπει στο Mentor UT να δημιουργεί εξ αποστάσεως ολοκληρωμένες εκθέσεις επιθεώρησης στους υπολογιστές των χρηστών με το πάτημα ενός κουμπιού.

Με το Mentor UT μπορείτε να περιμένετε
  • Σχεδιασμός υψηλών επιδόσεων: ισχυρός ανιχνευτής σφαλμάτων φασικής συστοιχίας 32:32 (με δυνατότητα αναβάθμισης σε 32:128) με συμβατικό κανάλι UT και συχνότητα επανάληψης παλμών (RPF) 20kHz
  • Ανθεκτική ανθεκτικότητα: αντέχει σε σκληρά περιβάλλοντα με βαθμό ανθεκτικότητας IP65
  • Πιο παραγωγικές, ποιοτικές επιθεωρήσεις: "εφαρμογές" επιθεώρησης που ορίζονται από τον χρήστη ή προεγκατεστημένες εφαρμογές στη συσκευή, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας
  • Απαράμιλλη συμβατότητα: συνδυάζεται εύκολα με τους κορυφαίους στον κλάδο ανιχνευτές γραμμικής DM δύο στοιχείων της GE για επιθεώρηση διάβρωσης, ανιχνευτές γραμμικής συστοιχίας για επιθεώρηση συγκολλήσεων και σύνθετων υλικών και με μεγάλη ποικιλία εμπορικά διαθέσιμων σαρωτών
  • Διαισθητική λειτουργία: φιλικό προς το γάντι, προσαρμόσιμο UI οθόνης αφής και ενσωματωμένη ασύρματη συνδεσιμότητα και εξαγωγή δεδομένων για τον εξορθολογισμό της αναφοράς και της ανάλυσης (περιλαμβάνεται λογισμικό ανάλυσης εκτός σύνδεσης)
  • Εξοικονόμηση χρόνου και πόρων: οι εξειδικευμένες ροές εργασίας απλοποιούν τις πολύπλοκες επιθεωρήσεις για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και ευκολότερη εκπαίδευση

Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Ινδονησία

Περιοχή
Jawa Timur

Τοποθεσία
Surabaya

Ημερομηνία λήξης
31.12.2024 09:00