Κατάλογος
Κατάλογος

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

15.04.2024 09:05

WAYGATE KRAUTKRAMER USM 100 ΑΝΙΧΝΕΥΤΉΣ ΣΦΑΛΜΆΤΩΝ ΥΠΕΡΉΧΩΝ, ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΈΝΟΣ

Απάντηση στην αγγελία

Ο ανιχνευτής ελαττωμάτων Waygate Technologies Krautkrämer USM 100 είναι ελαφρύς και εργονομικά σχεδιασμένος για ευκολία στη χρήση. Διαθέτει μεγάλη οθόνη αφής και κουμπιά που επιτρέπουν απρόσκοπτη αμφιδέξια λειτουργία. Η συμβατή με γάντια, οθόνη αφής LCD 7 ιντσών είναι ορατή υπό οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού. Η έξυπνη και διαισθητική διεπαφή χρήστη είναι εύκολη στην εκμάθηση, προσαρμόσιμη και απλοποιεί τη ρύθμιση, το χρόνο εκπαίδευσης και τις ενημερώσεις.

Το Krautkrämer USM 100 προσφέρει επίσης μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα μέσω της απομακρυσμένης πρόσβασης και της διαχείρισης και αποθήκευσης δεδομένων. Τα ψηφιακά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν εξατομικευμένες ροές εργασίας μέσω του λογισμικού Mentor App, ασφαλή, βασισμένη στο cloud διαχείριση δεδομένων, απομακρυσμένη βαθμονόμηση που μειώνει το χρόνο βαθμονόμησης από δύο εβδομάδες σε 30 λεπτά και ένα δημόσιο κατάστημα για τη λήψη προσαρμόσιμων εφαρμογών. Το Mentor PC επιτρέπει τη μεταφόρτωση, την ανάλυση και την αναφορά δεδομένων επιθεώρησης από έναν υπολογιστή- και το Mentor PC Live επιτρέπει τη χρήση του USM 100 από απόσταση. Το Mentor Create επιτρέπει στο χρήστη να προσαρμόζει ή να δημιουργεί εφαρμογές επιθεώρησης για μοναδικές διαδικασίες ελέγχου, βιομηχανικές εφαρμογές και επίπεδα εμπειρίας. Τα σύνολα δεδομένων είναι επίσης συμβατά με τα παλαιότερα μοντέλα USM Go και USM 36, επιτρέποντας την απρόσκοπτη μετάβαση στο USM 100.

Επαναπροσδιορισμός της ανίχνευσης σφαλμάτων:
Το φορητό Krautkrämer USM 100 είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο εργαλείο επιθεώρησης που έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίζει ένα ευρύ φάσμα προκλήσεων επιθεώρησης. Πραγματοποιήστε ολοκληρωμένες και ακριβείς επιθεωρήσεις βιομηχανικών περιουσιακών στοιχείων και βελτιώστε τα δεδομένα σας με εικόνες και γεωγραφικό εντοπισμό για βελτιωμένη ιχνηλασιμότητα και υποβολή εκθέσεων.

Βασικές εφαρμογές
  • Επιθεώρηση συγκολλήσεων
  • Επιθεώρηση διάβρωσης
  • Επιθεώρηση σφυρηλάτησης και χύτευσης
  • Επιθεώρηση σιδηροτροχιών
  • Επιθεώρηση σύνθετων υλικών
  • Επιθεωρήσεις πυρηνικών εγκαταστάσεων

τιμή 1.500,

00

$

.

Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Ινδονησία

Περιοχή
Jawa Timur

Τοποθεσία
Surabaya