Κατάλογος
Κατάλογος

Top1 Outboard Inboard

Top1 Outboard Inboard

Top1 Outboard Inboard

21.11.2023 02:10

Εξωλέμβιος κινητήρας Turbo Diesel 50 HP

Απάντηση στην αγγελία

ΝΕΟ Yanmar Dtorque 111

Ο συμπαγής Dtorque 111 έχει σχεδιαστεί για να φέρει την επανάσταση στην αγορά των μικρών σκαφών εργασίας, όπου η αναμενόμενη διάρκεια ζωής του που ξεπερνά κατά πολύ τις 10.000 ώρες είναι τουλάχιστον διπλάσια από εκείνη οποιουδήποτε συγκρίσιμου εξωλέμβιου βενζινοκινητήρα.

Ο Dtorque 111 προσφέρει έναν εξαιρετικά ομαλό και αθόρυβο πετρελαιοκινητήρα, ο οποίος αποδίδει 50 ίππους στην έλικα με εκπληκτική ροπή 111 Nm στις 2.500 στροφές ανά λεπτό. Αυτό είναι σημαντικά καλύτερο από τα πιο πρόσφατα τετράχρονα βενζινοκίνητα μοντέλα των 70 ίππων και περισσότερο από αρκετό για να επιταχύνει γρήγορα τα περισσότερα μικρά σκάφη στο αεροπλάνο, με αρκετή δύναμη έλξης σε χαμηλό ύψος για βαριά μετατόπιση.

Το Dtorque είναι η ιδανική επιλογή αν λειτουργείτε ή διαχειρίζεστε
  • σκάφη εργασίας
  • σκάφη ασφαλείας/διάσωσης
  • αλιευτικά σκάφη
  • κυβερνητικά σκάφη και σκάφη λιμενικών αρχών
  • επιβατικά σκάφη
  • τέντερ υπερσύγχρονης θαλαμηγού


Αυξημένη ασφάλεια
Το ντίζελ είναι λιγότερο εύφλεκτο από τη βενζίνη και έτσι το Dtorque είναι η ασφαλέστερη επιλογή για δυνητικά επικίνδυνα περιβάλλοντα, όπως στη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου. Οι φορείς εκμετάλλευσης υπερπόντιων σκαφών και κρουαζιερόπλοιων, για παράδειγμα, θα επωφεληθούν επίσης από την εξοικονόμηση χρόνου και κόστους που συνδέεται με την ύπαρξη λιγότερων προφυλάξεων και κανονισμών πυρασφάλειας.

Επιπλέον, υπάρχει μόνο ένας τύπος καυσίμου προς διαχείριση, ο οποίος είναι ευρύτερα διαθέσιμος στα λιμάνια όλου του κόσμου. Το Dtorque υπερκαλύπτει επίσης τους κανονισμούς εκπομπής ρύπων EU RDC Stage II, ωστόσο, δεν είναι ακόμη συμβατό με την EPA.

Χαμηλός θόρυβος και κραδασμοί
Το Dtorque διαθέτει έναν δικύλινδρο, common rail, υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα ντίζελ που χρησιμοποιεί ένα μοναδικό σύστημα διπλών αντιωρολογιακών στροφαλοφόρων αξόνων σε μπλοκ αλουμινίου. Αυτή η τεχνολογία, με την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχεδίαση "Spaceball", συμβάλλει στη μείωση των κραδασμών και του θορύβου.

Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτών των στροφαλοφόρων αξόνων είναι η έλλειψη ροπών περιστροφής και λειτουργίας (διεύθυνσης). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα λιγότερη κόπωση κατά τη λειτουργία του κινητήρα

.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Ινδονησία

Περιοχή
Aceh

Τοποθεσία
Banda Aceh

Ημερομηνία λήξης
31.01.2025 10:00