Κατάλογος
Κατάλογος

Maanshan Baiyun Environmental Protection Equipment Co.

10.11.2023 00:00

Maanshan Baiyun Environmental Protection Equipment Co.

Απάντηση στην αγγελία

Η εταιρεία διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, που καλύπτει κυρίως τρεις τομείς.

Πρώτον, όλα τα είδη μαγνητών φερρίτη και μαγνητών NdFeB, οι οποίοι χρησιμοποιούνται ευρέως στην αυτοκινητοβιομηχανία, την ηλεκτρονική, τις τηλεπικοινωνίες και άλλους τομείς.

Δεύτερον, ειδικευόμαστε κυρίως στην παραγωγή μαγνητικών διαχωριστών για τους πελάτες, συμπεριλαμβανομένων ξηρών και υγρών μαγνητικών διαχωριστών, αναρτημένων και κάθετων μαγνητικών διαχωριστών και διαφόρων τύπων μαγνητικών τυμπάνων. Οι μαγνητικοί διαχωριστές χρησιμοποιούνται κυρίως για τον καθαρισμό και τη συγκέντρωση σιδηρομεταλλεύματος, τη χρησιμοποίηση αποβλήτων, την αποπαγοποίηση πρώτων υλών άνθρακα σε σταθμούς παραγωγής ενέργειας, τσιμέντου και άλλων δομικών υλικών, καθώς και γυάλινων και κεραμικών πρώτων υλών, τη διαλογή ανακυκλωμένης σκόνης καουτσούκ και ούτω καθεξής.

Τρίτον, διαθέτουμε επαγγελματική ομάδα για τη διαλογή σιδηρομεταλλεύματος, τη σφαιροποίηση, το σχεδιασμό της διαδικασίας παραγωγής κρεμμυδιού και την κατασκευή πλήρους εξοπλισμού κ.λπ. Ελπίζουμε να παρέχουμε επαγγελματική τεχνική εγγύηση και υποστήριξη στη βιομηχανία παρασκευής σιδήρου στις αναπτυσσόμενες χώρες και η εταιρεία διαθέτει πλήρη εξοπλισμό δοκιμών. Όσον αφορά τα προϊόντα, η ποιότητα είναι αξιόπιστη, η δομή είναι απλή, η λειτουργία είναι βολική, η εξοικονόμηση ενέργειας και η εξοικονόμηση ενέργειας, η συντήρηση είναι βολική, και εξάγονται κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη, την Αυστραλία, τη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή, τη Νότια Αμερική και άλλες χώρες και περιοχές, και κατέχουν ηγετική θέση στον επιχειρηματικό κόσμο, απολαμβάνουν καλή φήμη και επαινούνται από τους πελάτες.

Καλωσορίζουμε θερμά τους φίλους από όλο τον κόσμο να διαπραγματευτούν και να συνεργαστούν μαζί μας


Οι νέες θεωρίες και ο εξοπλισμός της εταιρείας μας μπορούν πάντα να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του εγχώριου μαγνητικού πεδίου. Πιστεύουμε ότι υπό την προϋπόθεση της "πρώτης ποιότητας" και της "πρώτης υπηρεσίας", θα ξεπερνάμε συνεχώς τους εαυτούς μας και θα κάνουμε τη δική μας συμβολή στην εξορυκτική και χαλυβουργική βιομηχανία της Κίνας.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Anhui

Τοποθεσία
99 Huayu Rd, Maanshan

Ημερομηνία λήξης
31.01.2024 10:15