Κατάλογος
Κατάλογος

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

30.11.2023 17:30

Αντλίες βαρελιών

Απάντηση στην αγγελία

Αντλίες βαρελιών για την άντληση υγρών χαμηλού ιξώδους από μεγάλη ποικιλία βαρελιών, δοχείων, IBC και άλλων δεξαμενών

Οι αντλίες βαρελιών και οι αντλίες δοχείων FLUX είναι κατάλληλες για την άντληση διαφόρων υγρών χαμηλού ιξώδους και χαμηλού ιξώδους - συμπεριλαμβανομένων ιδιαίτερα επιθετικών και εξαιρετικά εύφλεκτων υγρών. Σχεδιασμένες σύμφωνα με την αρθρωτή αρχή, διαφορετικές αντλίες βαρελιών μπορούν να λειτουργούν με τον ίδιο κινητήρα και τα αντίστοιχα εξαρτήματα. Λόγω του χαμηλού βάρους των αντλιών βαρελιών μας, μπορούν να μεταφέρονται εύκολα από βαρέλι σε βαρέλι. Ο απλός χειρισμός του κινητήρα και της αντλίας βαρελιών επιτρέπει επίσης σύντομους χρόνους αλλαγής.

Οι αντλίες βαρελιών FLUX διατίθενται ως αντλίες βαρελιών με προστασία από εκρήξεις, με πιστοποίηση 3A και ως αντλίες FLUX FOOD (σύμφωνες με τον κανονισμό (ΕΚ) 1935/2004 και τον FDA CFR 21) από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας.

Προσφέρουμε επίσης μια μεγάλη ποικιλία ισχυρών κινητήρων: Κινητήρες για ηλεκτρικές αντλίες τυμπάνων και πνευματικούς κινητήρες για αντλίες τυμπάνων με πεπιεσμένο αέρα. Για ειδικές απαιτήσεις, εμείς στη FLUX σχεδιάζουμε και υλοποιούμε επίσης ειδικές προσαρμογές, προϊόντα κατά παραγγελία και ακόμη και σχέδια κατά παραγγελία.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Γερμανία

Περισσότερες πληροφορίες