Κατάλογος
Κατάλογος

SIMPLEWELL TECHNOLOGY CO., LTD

SIMPLEWELL TECHNOLOGY CO., LTD

  • TUV ISO 9001:2008 and VDA 6.4:2005

SIMPLEWELL TECHNOLOGY CO., LTD

  • TUV ISO 9001:2008 and VDA 6.4:2005

03.12.2023 01:05

Θάλαμος δοκιμών μικροεκπομπών VOC

Απάντηση στην αγγελία

Εφαρμογή του θαλάμου δοκιμών εκπομπής Micro VOC - Δοκιμή της συγκέντρωσης των VOC και SVOC σε υλικά και προϊόντα για τακτικό έλεγχο ποιότητας - Δοκιμή ραδιενεργών υλικών - Δοκιμή της περιεκτικότητας του υδρατμού που διεισδύει στο υλικό όταν αλλάζει η θερμοκρασία - Ανάλυση συστατικών αποσταγμάτων και μπαχαρικών - Επιβεβαίωση τεχνικών δεδομένων πτητικών ουσιών και μοριακών υλικών - Σύγκριση χαρακτηριστικών διαφορετικών προϊόντων εντός ενός αποτελεσματικού εύρους - Εξέταση ιδιοτήτων πρωτοτύπων - Διασφάλιση σταθερής ποιότητας και ιδιότητας προϊόντων.

Πλεονεκτήματα του θαλάμου δοκιμών μικροεκπομπών VOC

- Το επικαλυμμένο τοίχωμα από ανοξείδωτο χάλυβα βελτιώνει την ικανότητα προσρόφησης του θαλάμου δοκιμών VOC για υλικά υψηλού σημείου ζέσεως και πολικές ενώσεις. Το ποσοστό ανάκτησης του τετραδεκανίου και του 4-φαινυλ-1-κυκλοεξένιου μπορεί να φτάσει πάνω από 80%.
- Ο θάλαμος μικροεκπομπών VOC παρέχει τυποποιημένο περιβάλλον δοκιμών και τα κύρια στοιχεία δοκιμής περιλαμβάνουν τη συγκέντρωση VOC, τη συγκέντρωση SVOC, την περιεκτικότητα σε νερό κ.ο.κ.

Αυτός ο θάλαμος μικροεκπομπών VOC υιοθετεί τη μέθοδο διαλογής ISO 12219-3:2012 (en) για τον προσδιορισμό των εκπομπών πτητικών οργανικών ενώσεων από εσωτερικά μέρη και υλικά οχημάτων-μέθοδος θαλάμου μικροκλίμακας.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αφορά τον τρόπο αντιμετώπισης της επιφάνειας σύνδεσης μεταξύ του θαλάμου εκπομπών VOC και του αντικειμένου δοκιμής. Η τεχνολογία συμβάλλει στη μείωση της επιφανειακής δύναμης πρόσφυσης, μειώνοντας σε μεγάλο βαθμό την προσκολλητικότητα των VOC στο εσωτερικό τοίχωμα του θαλάμου. Με αυτόν τον τρόπο, το αποτέλεσμα της δοκιμής των δειγμάτων που είναι αποθηκευμένα στη σακούλα δειγματοληψίας είναι πιο κοντά στο αποτέλεσμα του αντικειμένου δοκιμής στο θάλαμο και η ακρίβεια της δοκιμής του θαλάμου εκπομπών βελτιώνεται σε μεγάλο βαθμό.

Τεχνικές παράμετροι του θαλάμου δοκιμών μικροεκπομπών VOC
Μοντέλο: MV-4, MV-6, MV-8
Θερμοκρασία περιβάλλοντος:
Υγρασία περιβάλλοντος: ≤90%RH
Περιβαλλοντικές απαιτήσεις: TVOC ≤500ug/m³

Όγκος: Φ64×H 34mm, 116ml
Δειγματοφορείς: (4/6/8 προαιρετικά)
Εύρος ρύθμισης της θερμοκρασίας:
Εύρος ρύθμισης της υγρασίας (προαιρετικά): 60 ℃ - 200 ℃, περισσότερο από 260 ℃ για καθαρισμό σε υψηλή θερμοκρασία Εύρος ρύθμισης της υγρασίας (προαιρετικά):
Πίεση: 10±5pa
Διακύμανση θερμοκρασίας: ±0,3

Απόκλιση θερμοκρασίας: ±1 ℃
Διακύμανση υγρασίας (προαιρετικά): ±2,5%RH
Απόκλιση υγρασίας (προαιρετικά): 3%
Ρυθμός ανταλλαγής αέρα:
Ροή αέρα: 10 - 500 φορές/h, ±5% Ροή αέρα: 10 - 500 φορές/h, ±5%:
Παροχή ρεύματος: 10-500mL/min: AC 220V/50Hz
Ισχύς εκκίνησης: 3kw

Ισχύς λειτουργίας: 1,5 kw
Μέγεθος κλιματικού θαλάμου:
Συγκέντρωση φορμαλδεΰδης στο παρασκήνιο: Λιγότερο από 15ug/m³, ελάχιστη τιμή: 6ug/m³
Συγκέντρωση VOC στο παρασκήνιο Ενιαία VOC: λιγότερο από 2ug/m³, TVOC: λιγότερο από 20ug/m³
Ποσοστό ανάκτησης: Πάνω από 80%

Πίεση του συστήματος καθαρισμού του αέρα: Πάνω από 1,0 Mpa
Μέθοδος ψύξης:
Ελεγκτής: Mitsubishi, έγχρωμη οθόνη αφής διεπαφής ανθρώπου-υπολογιστή

Έχουμε παράγει μια συσκευή ρύθμισης για τη δυναμική ρύθμιση της περιεκτικότητας του αέρα στο κιβώτιο ανάμιξης για τον αποτελεσματικό έλεγχο της υγρασίας του αέρα στο κιβώτιο ανάμιξης. Ο θάλαμος δοκιμών μικροεκπομπών VOC είναι το μοναδικό προϊόν στην αγορά που επιτυγχάνει έλεγχο της υγρασίας.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Guangdong

Τοποθεσία
No. 221, Shuixin Road, Dalang town, Dongguan city