Κατάλογος
Κατάλογος

Nansteel Manufacturing Co.,Ltd

Nansteel Manufacturing Co.,Ltd

  • ISO - 9001:2008

Nansteel Manufacturing Co.,Ltd

  • ISO - 9001:2008

12.12.2023 18:00

Σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα χωρίς συγκόλληση

Απάντηση στην αγγελία

Σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα χωρίς συγκόλληση

Ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι ένα κράμα σιδήρου με περιεκτικότητα σε χρώμιο τουλάχιστον 10,5 τοις εκατό. Στοιχεία κράματος, όπως νικέλιο, μολυβδαίνιο, τιτάνιο, άνθρακας, άζωτο και χαλκός, βελτιώνουν την αντοχή, την ικανότητα μορφοποίησης και άλλες ιδιότητες του ανοξείδωτου χάλυβα. Τα διάφορα κράματα έχουν διαφορετικούς βαθμούς αντίστασης στη διάβρωση.

Σε σύγκριση με τον ανθρακούχο χάλυβα, τα κράματα ανοξείδωτου χάλυβα προσφέρουν υψηλότερη ανθεκτικότητα σε χαμηλές θερμοκρασίες, υψηλότερη σκλήρυνση κατά την κατεργασία, υψηλότερη αντοχή και σκληρότητα, μεγαλύτερη ολκιμότητα και πιο ελκυστική εμφάνιση.

Πλεονεκτήματα των σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα χωρίς συγκόλληση
Πλεονεκτήματα των σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα χωρίς συγκόλληση Είναι ανθεκτικό στη θερμότητα και κατάλληλο για εφαρμογές υψηλής ισχύος και υψηλής θερμοκρασίας.

Διαδικασία κατασκευής σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα χωρίς συγκόλληση
Τυπικές διαδικασίες για την κατασκευή σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα χωρίς συγκόλληση είναι η εξώθηση, η διάτρηση βαθιάς οπής ή η διάτρηση. Ωστόσο, η διαδικασία διέλασης προσφέρει την πιο ομοιόμορφη OD (εξωτερική διάμετρο) και τελικά την πιο ομόκεντρη ID (εσωτερική διάμετρο). Επιπλέον, η διέλαση είναι η καταλληλότερη διαδικασία για μεγάλου μήκους, απρόσκοπτα τυλιγμένους σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Hunan

Τοποθεσία
Changsha

Ημερομηνία λήξης
13.11.2024 15:50