Κατάλογος
Κατάλογος

Κατασκευαστικές βίδες

15.12.2023 00:00

Κατασκευαστικές βίδες

Απάντηση στην αγγελία

Βίδες ξύλου, βίδες στέγης, βίδες γυψοσανίδας και βίδες μοριοσανίδας

Είμαστε ένα εργοστάσιο με έδρα την Κίνα που ειδικεύεται στην παραγωγή οικοδομικών βιδών εδώ και 17 χρόνια. Το εργοστάσιό μας προσφέρει μια σειρά από βίδες από ανοξείδωτο χάλυβα και ανθρακούχο χάλυβα, όπως βίδες ξύλου, βίδες στέγης, βίδες γυψοσανίδας και βίδες μοριοσανίδας. Οι νέες μας διμεταλλικές βίδες έχουν αναπτυχθεί εξ ολοκλήρου στο εσωτερικό της εταιρείας. Οι βίδες μας κυμαίνονται από M3 έως M10 με μήκος μεταξύ 9,5 mm και 400 mm, ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

Διαθέτουμε επίσης πιστοποίηση ISO9001, CE και ETA. (Βίδα γυψοσανίδας ETA20-0316, βίδα ξύλου με βύθιση και βίδα ξύλου με επίπεδη κεφαλή)

Επιπλέον, το εργοστάσιό μας, το οποίο καλύπτει 1.500 τετραγωνικά μέτρα και απασχολεί περισσότερους από 100 επαγγελματίες, έχει μηνιαία παραγωγική ικανότητα 1.500 τόνων συνδετήρων.

Ως εκ τούτου, η αξιόπιστη παραγωγική μας ικανότητα και τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας καθιστούν έναν αξιόπιστο συνεργάτη για τους διανομείς του εξωτερικού, τους χονδρέμπορους και τους τελικούς χρήστες στις σημαντικότερες αγορές συνδετήρων, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας και της Πολωνίας.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Ningbo