Κατάλογος
Κατάλογος

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018
  • EX-Zertifizierung

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

18.12.2023 01:00

Μηχανολόγος μηχανικός - Ο L.B. Bohle λαμβάνει πολλαπλά βραβεία

Απάντηση στην αγγελία

Γερμανικό Βραβείο Σχεδιασμού για νέα γενιά μηχανημάτων

Η χαρά στο L.B. Bohle ήταν μεγάλη. Η εταιρεία τεχνολογίας από το Ennigerloh έχει κερδίσει τρεις φορές το German Brand Award.

"Στην Interpack τον Μάιο του τρέχοντος έτους, εγκαινιάσαμε τη νέα γενιά μηχανημάτων μας με την παρουσίαση τριών νέων συστημάτων", λέει ο διευθύνων σύμβουλος Thorsten Wesselmann, κοιτάζοντας πίσω. "Τα μηχανήματά μας δεν έχουν μόνο βελτιστοποιηθεί τεχνικά, αλλά και επανασχεδιαστεί με πρωτοποριακό βιομηχανικό σχεδιασμό", συνεχίζει ο Wesselmann.

Μετά από διαβούλευση με βιομηχανικούς σχεδιαστές, με τους οποίους σχεδιάστηκαν τα μηχανήματα, η διοίκηση της L.B. Bohle management αποφάσισε να υποβάλει για το βραβείο σχεδιασμού τον επιστρωτήρα δισκίων BFC, τον ξηρό κοκκοποιητή BRC και το QbCon 1, έναν συνεχή κοκκοποιητή και ξηραντήρα για έρευνα και ανάπτυξη.

Στο Γερμανικό Βραβείο Σχεδιασμού μπορούν να συμμετάσχουν εταιρείες, οργανισμοί, πάροχοι υπηρεσιών και εμπειρογνώμονες μάρκετινγκ, καθώς και μη κερδοσκοπικοί και κυβερνητικοί οργανισμοί από όλους τους τομείς παγκοσμίως. η ανεξάρτητη κριτική επιτροπή του Γερμανικού Συμβουλίου Σχεδιασμού αποφασίζει για την αποδοχή στο διαγωνισμό και τους μετέπειτα νικητές.

"Μετά τις σταθερά θετικές αντιδράσεις για τα νέα μας μηχανήματα, ελπίζαμε κρυφά σε ένα βραβείο", αναφέρει ο Wesselmann. Η L.B. Bohle ανακηρύχθηκε νικήτρια για το BRC και το QbCon, ενώ ο επιστρωτήρας ταμπλετών BFC έλαβε ειδικό βραβείο.

"Μας εξέπληξε το γεγονός ότι λάβαμε τρία βραβεία ταυτόχρονα", λέει ο Wesselmann. Συνολικά, οι υπεύθυνοι της L.B. Bohle βλέπουν το βραβείο ως αναγνώριση ότι έκαναν το σωστό βήμα με τον τολμηρό νέο σχεδιασμό.

"Χάρη σε μια εξαιρετική ομαδική προσπάθεια εντός της εταιρείας, μαζί με τους εξωτερικούς σχεδιαστές, καταφέραμε να αναπτύξουμε μια εντελώς νέα σχεδιαστική γραμμή για τα συστήματά μας που εξασφαλίζει την ταύτιση με την εταιρεία L.B. Bohle. Η κατάκτηση του Γερμανικού Βραβείου Σχεδιασμού θα μας βοηθήσει επίσης να προσελκύσουμε ακόμη μεγαλύτερη προσοχή και προβολή στην αγορά", δηλώνει ο διευθύνων σύμβουλος Tim Remmert, ο οποίος βλέπει περαιτέρω θετικά αποτελέσματα από το βραβείο.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Γερμανία