Κατάλογος
Κατάλογος

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

23.12.2023 00:00

Πλήρης υπηρεσία ελέγχου/πρακτορείο επιθεώρησης της Κίνας

Απάντηση στην αγγελία

Guangdong Κίνα επιθεώρηση και δοκιμές Co., LTD

Ο έλεγχος αυτός διενεργείται κατά τα πολύ πρώιμα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας (μεταξύ 0 και 20%). Σκοπός του ελέγχου είναι να επιθεωρήσει τις παραμέτρους της διαδικασίας και να επαληθεύσει ότι το τελικό προϊόν θα πληροί τις επιθυμητές απαιτήσεις ποιότητας.

Είμαστε άνθρωποι και φυσικά οι άνθρωποι κάνουν λάθη, το ίδιο και τα εργοστάσια στην Κίνα. Περίπου τα μισά από τα εργοστάσια στην Κίνα έχουν προβλήματα παραγωγής. Εάν δεν πραγματοποιείται αυστηρός έλεγχος ποιότητας, τα εργοστάσια θα κατασκευάζουν σύμφωνα με το πρότυπό τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο προσδιορισμός των ελαττωμάτων νωρίτερα είναι μια διαδικασία εξοικονόμησης χρόνου και κόστους, όταν καταλάβετε τα προβλήματα όταν όλα τα αγαθά έχουν τελειώσει, θα σπαταλήσετε πολύ χρόνο και χρήμα για να αναθεωρήσετε. Στην εμπειρία μας, κάναμε έναν ποιοτικό έλεγχο ενώ η παραγωγή μόλις είχε ξεκινήσει, καταλάβαμε ότι το χρώμα που χρησιμοποιούσε το εργοστάσιο ήταν εντελώς διαφορετικό από αυτό που ήθελε ο πελάτης. Αυτό είναι ένα σημαντικό σφάλμα. Μετά τον έλεγχο, το εργοστάσιο αναθεώρησε αμέσως το χρώμα. Αν κάναμε έναν ποιοτικό έλεγχο αφού τα προϊόντα είχαν σχεδόν ολοκληρωθεί, αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει μείζον ζήτημα και η αποστολή θα καθυστερήσει λόγω της αναθεώρησης των ζητημάτων που διαπιστώθηκαν κατά τον ποιοτικό έλεγχο.

Επομένως, συνιστάται έντονα να κάνετε έναν ποιοτικό έλεγχο στο αρχικό στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας. Αυτός ο ποιοτικός έλεγχος απαιτείται στην Κίνα ειδικά για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις και σφάλματα στην περαιτέρω διαδικασία παραγωγής.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Shenzhen

Τοποθεσία
Guangdong

Ημερομηνία λήξης
29.06.2024 23:50