Κατάλογος
Κατάλογος

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

26.12.2023 11:50

Κίνα Υπηρεσίες επιθεώρησης - Εποπτεία φόρτωσης εμπορευματοκιβωτίων

Απάντηση στην αγγελία

Πλήρης υπηρεσία ελέγχου Έλεγχος προμηθευτή Επιθεώρηση πριν από την παραγωγή Επιθεώρηση κατά τη διάρκεια της παραγωγής Επιθεώρηση πριν από την αποστολή Επιτήρηση φόρτωσης εμπορευματοκιβωτίων

Επίβλεψη φόρτωσης
Η επιθεώρηση φόρτωσης ξεκινάει σε εργοστάσια, αποθήκες ή χώρους φόρτωσης φορτωτών. Για να ελέγξει την ποιότητα και την ποσότητα των προϊόντων αποστολής, ώστε να βεβαιωθεί ότι τα προϊόντα αποστολής ανταποκρίνονται σε καλή ποιότητα και σωστή ποσότητα. Εν τω μεταξύ, οι επιθεωρητές επιβλέπουν ολόκληρη τη διαδικασία αποστολής για να βεβαιωθούν ότι τα εμπορευματοκιβώτια είναι σε καλή κατάσταση και σωστά φορτωμένα.
Για τις διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων, θα συντάξουμε έναν εξειδικευμένο κατάλογο ελέγχου με βάση τις απαιτήσεις των πελατών και την εμπειρία μας. Και ο επιθεωρητής μας θα ελέγξει τα εμπορεύματα αυστηρά σύμφωνα με τον κατάλογο ελέγχου και το εγκεκριμένο δείγμα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επιθεώρησης και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να μειώσουμε τους κινδύνους της αγοράς σας.
Θα σας δώσουμε το αποτέλεσμα μόλις ολοκληρωθεί η επιθεώρηση. Και η έκθεση επιθεώρησης θα σας αποσταλεί εντός 24 ωρών.
Πολλοί έμποροι απολαμβάνουν την υπηρεσία ποιοτικού ελέγχου μας όχι μόνο επειδή η υπηρεσία επιθεώρησης μας είναι οικονομικά αποδοτική, αλλά και επειδή γνωρίζουν ότι περιμένουμε το QC. Στους πελάτες μας περιλαμβάνονται: Pepsi, Coca Cola, Anheuser-busch inBev, B&Q, LG, Samsung, Honeywell, Toshiba, Emerson, Honda, Nissan, Panasonic, SHARP, ABB, Bandai, Tommy, Vtech, κλπ.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Shenzhen

Τοποθεσία
Guangdong

Ημερομηνία λήξης
29.06.2024 23:50