Κατάλογος
Κατάλογος

Gresitaliano Srl

Gresitaliano Srl

Gresitaliano Srl

22.01.2024 00:00

Πιάτα από πορσελάνη Made in Italy

Απάντηση στην αγγελία

η porcelain4TOP είναι το νέο εμπορικό σήμα της GRESITALIANO SRL, η οποία ειδικεύεται στον γραφιστικό σχεδιασμό, την παραγωγή και τη διανομή μεγάλων πλακών πορσελάνης πάχους 6mm, 12mm και 20mm, 100% made in Italy.

Ελάτε μαζί μας για να φέρουμε την ιταλική κομψότητα στις ΗΠΑ: γίνετε διανομέας πιάτων πορσελάνης

Στην Porcelain4Top, προσκαλούμε παθιασμένους και προνοητικούς ιδιώτες και επιχειρήσεις να μας ακολουθήσουν σε ένα ταξίδι απαράμιλλου στυλ και εκλέπτυνσης.

Τοποθετηθείτε ως πρεσβευτής της διαχρονικής ομορφιάς στις ΗΠΑ, γινόμενοι διανομέας των εξαιρετικών ιταλικών πιάτων πορσελάνης μας.

Γιατί να συνεργαστείτε με την Porcelain4Top:

Ποιότητα υψηλής ποιότητας: Τα ιταλικά πορσελάνινα πιάτα μας είναι σχολαστικά κατασκευασμένα και αναδεικνύουν τη φημισμένη ποιότητα της ιταλικής χειροτεχνίας που έχει αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου.

Πολλαπλά σχέδια: Από κλασικά έως σύγχρονα, τα πορσελάνινα πιάτα μας προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα σχεδίων και φινιρισμάτων για να ταιριάζουν στα απαιτητικά γούστα των πελατών σας.

Ασυναγώνιστη τεχνογνωσία: Συνεργαζόμενοι μαζί μας, θα έχετε πρόσβαση σε μια ομάδα εμπειρογνωμόνων που θα σας παρέχει εκτεταμένες γνώσεις προϊόντων, υποστήριξη μάρκετινγκ και εξατομικευμένες συμβουλές.

Πλεονεκτήματα της ιδιότητας του διανομέα:

Αποκλειστική γκάμα προϊόντων: Ως διανομέας της Porcelain4Top, θα έχετε αποκλειστική πρόσβαση στην κορυφαία γκάμα των ιταλικών πιάτων πορσελάνης που διαθέτουμε, ξεχωρίζοντάς σας από τον ανταγωνισμό.

Υποστήριξη μάρκετινγκ: Χρησιμοποιήστε την τεχνογνωσία μάρκετινγκ και το υλικό μάρκετινγκ που διαθέτουμε για να αυξήσετε την παρουσία σας στον κλάδο, να προσεγγίσετε ένα ευρύτερο κοινό και να αυξήσετε τις πωλήσεις.

Κερδοφόρα συνεργασία: Πιστεύουμε στην αμοιβαία επιτυχία. Η συνεργασία με την Porcelain4Top ως διανομέας ανοίγει τις πόρτες σε μια κερδοφόρα συνεργασία με μια μάρκα που αντιπροσωπεύει την κομψότητα και την ποιότητα.

Πώς να ξεκινήσετε το ταξίδι σας: Το να γίνετε διανομέας με την

είναι μια απλή διαδικασία. Επικοινωνήστε με την ομάδα μας για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας και ας συνεργαστούμε για να φέρουμε την εκλέπτυνση των ιταλικών πιάτων πορσελάνης σε κάθε γωνιά των ΗΠΑ.

Αναβαθμίστε την επιχείρησή σας προσφέροντας την επιτομή της πολυτέλειας με τα ιταλικά πιάτα πορσελάνης της Porcelain4Top. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ξεκινήσετε μια συνεργασία που θα επαναπροσδιορίσει την κομψότητα στην αμερικανική αγορά.

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα!


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Ιταλία

Περιοχή
Emilia Romagna

Τοποθεσία
Sassuolo

Περισσότερες πληροφορίες