Κατάλογος
Κατάλογος

Υδραυλική διήθηση, διήθηση νερού, διήθηση αέρα

29.02.2024 09:20

Υδραυλική διήθηση, διήθηση νερού, διήθηση αέρα

Απάντηση στην αγγελία

Η Xinxiang Lifilt Filter Co, Ltd. ειδικεύεται στην έρευνα, την ανάπτυξη και την κατασκευή υδραυλικού φιλτραρίσματος, φιλτραρίσματος νερού, φιλτραρίσματος αέρα και άλλου φιλικού προς το περιβάλλον ειδικού εξοπλισμού από το 2008. Η εταιρεία έχει λάβει πιστοποιήσεις DIN ISO 9001 + ISO 14001 + ISO 45001, CE και άλλες πιστοποιήσεις.

Η εταιρεία επιμένει στον καθαρισμό του περιβάλλοντος, στην εξυπηρέτηση της κοινωνίας, στην καλή πίστη και στην επιδίωξη της αριστείας. Προσπαθεί να παρέχει συστηματικές λύσεις για τους πελάτες και έχει δημιουργήσει μια πλατφόρμα δεδομένων και πληροφοριών με περισσότερους από 70.000 σημαντικούς πελάτες.

Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται κυρίως στη μεταλλουργία σιδήρου και χάλυβα, στην ηλεκτροπαραγωγή και την πυρηνική ενέργεια, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, τη χημική βιομηχανία, την εξόρυξη, την πετροχημική βιομηχανία, τη μηχανή και τη μηχανική αυτοκινήτων, τον χαρτοπολτό και το χαρτί, τα τρόφιμα και τα ποτά, την επεξεργασία νερού και ούτω καθεξής.

Καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας πώλησης, προσφέρουμε στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο υπηρεσίες μιας στάσης με μηχανισμό ταχείας ανταπόκρισης.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Henan

Τοποθεσία
Xinxiang