Κατάλογος
Κατάλογος

Henan Hongchang Aluminum Co., Ltd.

Henan Hongchang Aluminum Co., Ltd.

Henan Hongchang Aluminum Co., Ltd.

05.03.2024 12:00

PP υλικό καπάκι για μπουκάλια κρασιού κράμα αλουμινίου 8011

Απάντηση στην αγγελία

Hongchang Αλουμίνιο προμηθεύει φύλλα αλουμινίου και πηνία για την κατασκευή των καπακιών μπουκαλιών, τα οποία είναι ιδανικά υλικά για καπάκια PP για μπουκάλια ουίσκι και άλλα μπουκάλια ποτών. Έχει εξαιρετικές ιδιότητες προστασίας από την υγρασία, κατά της διαρροής και κατά της παραχάραξης, καθιστώντας το πραγματικά ασφαλές, υγιεινό, γρήγορο και φιλικό προς το περιβάλλον, αυξάνοντας την προστιθέμενη αξία του προϊόντος.

Η παραγωγή καπακιών φιαλών PP έχει αυστηρές απαιτήσεις όσον αφορά την αντοχή, την επιμήκυνση και την απόκλιση διαστάσεων του υλικού, διαφορετικά θα εμφανιστούν ρωγμές ή τσακίσματα κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας. Προκειμένου να διασφαλιστεί η ευκολία της εκτύπωσης μετά τη διαμόρφωση του πώματος φιάλης, η επιφάνεια του υλικού του πώματος φιάλης απαιτείται να είναι λεία. Δεν υπάρχουν σημάδια από ρολό, γρατσουνιές και λεκέδες. Τα κράματα που χρησιμοποιούνται συνήθως περιλαμβάνουν 8011-H14, 8011-H16 κ.λπ. Τα υλικά καπακιών φιαλών αλουμινίου μπορούν να παραχθούν με θερμή έλαση, συνεχή χύτευση, συνεχή έλαση ή ψυχρή έλαση.

Χαρακτηριστικά υλικών καπακιών φιαλών PP:
1. Ελαφρύ βάρος.
2. Πράσινο, φιλικό προς το περιβάλλον και εύκολο στην ανακύκλωση.
3. Έχει εξαιρετικές ιδιότητες φραγμού.
4. Έχει καλή διαμορφωσιμότητα
5. Όμορφη εμφάνιση και φωτεινή διακόσμηση.
Οι πλάκες κλεισίματος αλουμινίου 8011 χρησιμοποιούνται για την κατασκευή συστημάτων βιδωτών καπακιών για μπουκάλια και άλλα δοχεία και αποτελούν ένα από τα κύρια προϊόντα στην αγορά συσκευασίας αλουμινίου. Οι αεροστεγείς και φωτοστεγείς ιδιότητες του αλουμινίου και η ευκολία διαμόρφωσης και διακόσμησης το καθιστούν το υλικό επιλογής για κλειστές εφαρμογές.

Τα καπάκια αλουμινίου PP χρησιμοποιούνται για γυάλινα δοχεία, όπως μεταλλικό νερό, φυσικό νερό, μη αλκοολούχα και αλκοολούχα ποτά, συμπληρώματα υγείας και προϊόντα χυμών.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
henan

Τοποθεσία
No. 14, Business Outer Ring Road