Κατάλογος
Κατάλογος

Henan Hongchang Aluminum Co., Ltd.

Henan Hongchang Aluminum Co., Ltd.

Henan Hongchang Aluminum Co., Ltd.

11.03.2024 15:30

1050 1060 1100 3003 δίσκοι αλουμινίου για αντικολλητικά τηγάνια, προσιτή τιμή

Απάντηση στην αγγελία

Η πρώτη ύλη των δίσκων αλουμινίου που χρησιμοποιούνται στα αντικολλητικά τηγάνια έχει πολλά πλεονεκτήματα. Η πυκνότητα του κράματος αλουμινίου είναι περίπου το ένα τρίτο της πυκνότητας του χάλυβα. Η χρήση κράματος αλουμινίου καθιστά το σκεύος ελαφρύτερο- το αλουμίνιο έχει ισχυρή ηλεκτρική αγωγιμότητα και το αποτέλεσμα μεταφοράς θερμότητας των δοχείων αλουμινίου είναι καλύτερο από αυτό των δοχείων από ανοξείδωτο χάλυβα. Πολλές φορές υψηλότερο.

Το κράμα αλουμινίου είναι το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο υλικό για μαγειρικά σκεύη στον κόσμο λόγω του ελαφρού βάρους του, της γρήγορης θερμικής αγωγιμότητας και της ευκολίας κατεργασίας και διαμόρφωσης. Οι περισσότεροι τύποι αντικολλητικών τηγανιών χρησιμοποιούν επίσης κράμα αλουμινίου ως βασικό υλικό. Οι δίσκοι αλουμινίου χρησιμοποιούνται στην κατασκευή μαγειρικών σκευών και η χρήση νέων υλικών έχει γίνει πολύ ώριμη. 1050, 1060, 1100, 3003 στρογγυλά αλουμινίου, κ.λπ, έχουν καλή ηλεκτρική αγωγιμότητα, θερμική αγωγιμότητα και αντοχή στη θερμότητα και χρησιμοποιούνται ευρέως στην παραγωγή κατσαρολών και τηγανιών αλουμινίου σε όλο τον κόσμο.

Διαδικασία παραγωγής δίσκων αλουμινίου για τηγάνια:

Πλινθώματα / κύριο κράμα - Κλίβανος τήξης - Κλίβανος συγκράτησης - Μηχανή συνεχούς χύτευσης DC - Πλάκες -Μηχανή απογύμνωσης χρυσού -Μύλος θερμής έλασης -Μύλος ψυχρής έλασης -Διατρήσεις -Κλίβανος ανόπτησης -Τελικός έλεγχος -Συσκευασία -Εργοστάσιο

Προδιαγραφές δίσκων αλουμινίου για τηγάνια:

Κράμα: 1100, 1050, 1060, 1070, 3003, 5052, 5754 κ.λπ.
Κατάσταση: Ο, H12, H14, H22, H24
Πάχος: 0,3-10mm
Διάμετρος: 20-1300mm
Τύπος:Δίσκος, πλάκα
Επιφάνεια πλάκας: κυλινδρική επιφάνεια
Χρόνος παράδοσης: :
Συσκευασία: 30 ~ 35 ημέρες μετά την παραλαβή της κατάθεσης:
Δείγμα: 1~3 τεμάχια
Λιμάνι αποστολής:
: CIF, CFR, CFR, πληρωμή
Τρόπος πληρωμής:



1. Εξαιρετική επιμήκυνση και αντοχή σε εφελκυσμό.
2. Καλές επιδόσεις επεξεργασίας, υψηλή απόδοση σφράγισης και διαμόρφωσης τάνυσης.
3, συγκόλληση αερίου, συγκόλληση υδρογόνου, συγκόλληση αντίστασης, συγκόλληση με συγκόλληση.
4, υψηλή πλαστικότητα, ηλεκτρική αγωγιμότητα, θερμική αγωγιμότητα.
5, εύκολο να πραγματοποιηθεί μια ποικιλία επεξεργασίας υπό πίεση, επέκταση και επεξεργασία κάμψης.
6, εξαιρετική αντοχή στη διάβρωση, ισχυρές αντισκωριακές ιδιότητες.

Η Hongchang Aluminium παράγει δίσκους αλουμινίου 3003, ένα υλικό από κράμα αλουμινίου που πληροί τις απαιτήσεις απόδοσης για αντικολλητικά τηγάνια. οι δίσκοι αλουμινίου 3003 είναι ένα τυπικό κράμα αλουμινίου-μαγγανίου. Το υλικό αυτό έχει καλή ικανότητα μορφοποίησης, πολύ καλή αντοχή στη διάβρωση και συγκολλησιμότητα. Η αντικολλητική επίστρωση στα αντικολλητικά τηγάνια που παράγονται με αυτό πρέπει να είναι λεία, και το χρώμα, η κάλυψη και η λάμψη πρέπει να είναι βασικά ομοιόμορφα, χωρίς φυσαλίδες ή ξεφλούδισμα, και η επίστρωση πρέπει να είναι πλήρως θερμοκολλημένη, χωρίς εμφανή ελαττώματα, όπως: ρύποι, ρωγμές και εκρήξεις.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
henan

Τοποθεσία
No. 14, Business Outer Ring Road