Κατάλογος
Κατάλογος

BLIIoT| Νέα έκδοση BL120DT DL/T645 Μετατροπή IEC 104 σε Modbus στον αυτοματισμό συστημάτων ισχύος

03.04.2024 10:10

BLIIoT| Νέα έκδοση BL120DT DL/T645 Μετατροπή IEC 104 σε Modbus στον αυτοματισμό συστημάτων ισχύος

Απάντηση στην αγγελία

Εισαγωγή Η πύλη DL/T645 προς Modbus είναι μια συσκευή που επιτρέπει την επικοινωνία μεταξύ συσκευών που χρησιμοποιούν το πρωτόκολλο DL/T645 και συσκευών που χρησιμοποιούν το πρωτόκολλο Modbus. Ομοίως, μια πύλη IEC 104 σε Modbus διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ συσκευών που χρησιμοποιούν το πρωτόκολλο IEC 104 και συσκευών που χρησιμοποιούν το πρωτόκολλο Modbus. Το DL/T645 είναι ένα πρωτόκολλο επικοινωνίας που χρησιμοποιείται ευρέως στην Κίνα για έξυπνους μετρητές και συστήματα διαχείρισης ενέργειας. Καθορίζει τη μορφή και τους κανόνες για την ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ μετρητών ενέργειας και συστημάτων συλλογής δεδομένων. Από την άλλη πλευρά, το Modbus είναι ένα κοινό πρωτόκολλο που χρησιμοποιείται για την επικοινωνία μεταξύ διαφόρων βιομηχανικών συσκευών.

Περιγραφή προϊόντος

Η πύλη BL120DT λειτουργεί ως ενδιάμεσος, επιτρέποντας σε συσκευές που χρησιμοποιούν το πρωτόκολλο Modbus να διαβάζουν δεδομένα από και να γράφουν δεδομένα σε συσκευές που χρησιμοποιούν το πρωτόκολλο DL/T645. Πραγματοποιεί μετατροπή πρωτοκόλλου και αντιστοίχιση δεδομένων μεταξύ των δύο πρωτοκόλλων, εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη επικοινωνία μεταξύ των διαφορετικών συσκευών.



BL120DT gateway εξυπηρετεί τον ίδιο σκοπό, αλλά για συσκευές που χρησιμοποιούν το πρωτόκολλο IEC 104 και το πρωτόκολλο Modbus. Το πρωτόκολλο IEC 104 χρησιμοποιείται συνήθως σε εφαρμογές αυτοματισμού συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας και SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition).



Χαρακτηριστικά προϊόντος

1. Υποστηρίζει DL/T645, IEC104, Modbus RTU, Modbus TCP, Modbus cloud.

2. Υποστηρίζει σύνδεση με έως και 50 συσκευές και συλλογή 4.000 σημείων δεδομένων.

3. Υποστηρίζει 6 προαιρετικές εισόδους RS232/RS485.

4. υιοθετεί ενσωματωμένη ARM MCU και είναι ένα προϊόν που αναπτύχθηκε με βάση το σύστημα Linux OS.

5. 2 θύρες Ethernet (θύρα WAN και θύρα LAN).

6. Υποστηρίζει 4G, WiFi, GPS.

7. Υποστηρίζει OpenVPN, SNMPV1/V2.

8. Υποστηρίζει λειτουργίες δρομολόγησης και συλλογή δεδομένων από cascade switch για τη διευκόλυνση της συλλογής περισσότερων δεδομένων βιομηχανικού εξοπλισμού. Το λογισμικό διαθέτει πλήρεις λειτουργίες και καλύπτει τα πιο συνηθισμένα σενάρια εφαρμογών.

9. Ενσωματώνει την εξανθρωπισμένη διεπαφή διαμόρφωσης που τηρεί το BLIIoT, καθώς και απομακρυσμένη διαμόρφωση, απομακρυσμένη αναβάθμιση υλικολογισμικού και άλλες λειτουργίες. Οι χρήστες χρειάζεται να κάνουν μόνο απλές ρυθμίσεις.

10. Υιοθετεί μια δομή στερέωσης και διαθέτει σχεδιασμό τροφοδοσίας με προστασία κατά της αντίστροφης σύνδεσης.

11. Υιοθετεί την πατενταρισμένη τεχνολογία πόρπης ράγας της BLIIoT και υποστηρίζει την τυπική εγκατάσταση σε ράγα DIN35 και την επίτοιχη εγκατάσταση.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Guangdong

Τοποθεσία
Shenzhen