Κατάλογος
Κατάλογος

Κλιματιστικό σε μετατροπή Modbus, BLIIoT| Νέα έκδοση BL120AC

04.04.2024 13:05

Κλιματιστικό σε μετατροπή Modbus, BLIIoT| Νέα έκδοση BL120AC

Απάντηση στην αγγελία

Εισαγωγή Για την εφαρμογή του πρωτοκόλλου Air Conditioner to Modbus, χρειάζεστε συνήθως μια συσκευή πύλης που μετατρέπει το ιδιόκτητο πρωτόκολλο επικοινωνίας του κλιματιστικού σε δεδομένα συμβατά με το Modbus. Η πύλη λειτουργεί ως γέφυρα, μεταφράζοντας τα δεδομένα του κλιματιστικού σε καταχωρητές ή πηνία Modbus που μπορούν να γίνουν κατανοητά από άλλες συσκευές Modbus. Υπάρχουν διαφορετικές παραλλαγές του πρωτοκόλλου Air Conditioner to Modbus, ανάλογα με τον κατασκευαστή και το μοντέλο του κλιματιστικού. Ορισμένα κοινά πρωτόκολλα που χρησιμοποιούνται περιλαμβάνουν το Modbus RTU και το Modbus TCP/IP.

Περιγραφή προϊόντος

Το κλιματιστικό BL120AC σε πύλη Modbus είναι μια συσκευή που επιτρέπει την επικοινωνία μεταξύ ενός συστήματος κλιματισμού και ενός δικτύου Modbus. Χρησιμεύει ως γέφυρα μεταξύ των δύο συστημάτων, επιτρέποντας την ανταλλαγή δεδομένων και τον έλεγχο.



BL120AC συνήθως διασυνδέεται με το κλιματιστικό χρησιμοποιώντας το ιδιόκτητο πρωτόκολλό του, μεταφράζοντας τα δεδομένα στο πρωτόκολλο Modbus που γίνεται κατανοητό από άλλες συσκευές στο δίκτυο Modbus. Μπορεί να μετατρέψει διάφορες παραμέτρους, όπως θερμοκρασία, υγρασία, ταχύτητα ανεμιστήρα και τρόπους λειτουργίας σε καταχωρητές Modbus ή πηνία.



Συνδέοντας το κλιματιστικό σε δίκτυο Modbus, μπορείτε να το ενσωματώσετε σε ένα ευρύτερο σύστημα αυτοματισμού κτιρίου ή σε ένα σύστημα εποπτικού ελέγχου και συλλογής δεδομένων (SCADA). Αυτό επιτρέπει την κεντρική παρακολούθηση, τον έλεγχο και τον συντονισμό πολλαπλών συστημάτων HVAC, οδηγώντας σε βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση και ευκολότερη διαχείριση.

Χαρακτηριστικά του προϊόντος

1. Υποστηρίζει Modbus RTU, Modbus TCP, κλιματιστικό κ.λπ.

2. Υποστηρίζει σύνδεση με έως και 50 συσκευές και συλλογή 4.000 σημείων δεδομένων.

3. Υποστηρίζει 6 προαιρετικές εισόδους RS232/RS485.

4. Υιοθετεί ενσωματωμένη ARM MCU και είναι ένα προϊόν που αναπτύχθηκε με βάση το σύστημα Linux OS.

5. 2 θύρες Ethernet (θύρα WAN και θύρα LAN).

6. Υποστηρίζει 4G, WiFi, GPS.

7. Υποστηρίζει OpenVPN, SNMPV1/V2.

8. Υποστηρίζει λειτουργίες δρομολόγησης και συλλογή δεδομένων cascade switch για τη διευκόλυνση της συλλογής περισσότερων δεδομένων βιομηχανικού εξοπλισμού. Το λογισμικό διαθέτει πλήρεις λειτουργίες και καλύπτει τα πιο συνηθισμένα σενάρια εφαρμογών.

9. Ενσωματώνει την εξανθρωπισμένη διεπαφή διαμόρφωσης που τηρεί το BLIIoT, καθώς και απομακρυσμένη διαμόρφωση, απομακρυσμένη αναβάθμιση υλικολογισμικού και άλλες λειτουργίες. Οι χρήστες χρειάζεται να κάνουν μόνο απλές ρυθμίσεις.

10. Υιοθετεί μια δομή στερέωσης και διαθέτει σχεδιασμό τροφοδοσίας με προστασία κατά της αντίστροφης σύνδεσης.

11. Υιοθετεί την πατενταρισμένη τεχνολογία πόρπης ράγας της BLIIoT και υποστηρίζει την τυπική εγκατάσταση σε ράγα DIN35 και την επίτοιχη εγκατάσταση.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Guangdong

Τοποθεσία
Shenzhen