Κατάλογος
Κατάλογος

Shenzhen Beilai Technology Co., Ltd.

Shenzhen Beilai Technology Co., Ltd.

Shenzhen Beilai Technology Co., Ltd.

12.04.2024 15:00

BLIIoT| Νέα έκδοση BL120BN BACnet/IP BACnet MS/TP σε πύλη Modbus στον αυτοματισμό κτιρίων

Απάντηση στην αγγελία

Εισαγωγή Το BACnet και το Modbus είναι δύο ευρέως χρησιμοποιούμενα πρωτόκολλα επικοινωνίας στους τομείς του αυτοματισμού κτιρίων και του βιομηχανικού ελέγχου. Το BACnet (Building Automation and Control networks) είναι ένα πρωτόκολλο ειδικά σχεδιασμένο για τον έλεγχο και την παρακολούθηση συστημάτων αυτοματισμού κτιρίων, ενώ το Modbus είναι ένα ανοικτό σειριακό πρωτόκολλο επικοινωνίας που χρησιμοποιείται συνήθως σε βιομηχανικά συστήματα ελέγχου. Η ενσωμάτωση των δικτύων BACnet και Modbus επιτρέπει την απρόσκοπτη επικοινωνία και ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ συσκευών που χρησιμοποιούν αυτά τα διαφορετικά πρωτόκολλα. Η ενσωμάτωση αυτή επιτυγχάνεται συνήθως με τη χρήση μιας πύλης ή ενός μετατροπέα BACnet σε Modbus. Η πύλη λειτουργεί ως μεταφραστής, επιτρέποντας στις συσκευές ενός δικτύου BACnet να επικοινωνούν με συσκευές ενός δικτύου Modbus.

Περιγραφή προϊόντος

Η πύλη BACnet to Modbus BL120BN είναι μια λύση συσκευής που επιτρέπει την επικοινωνία μεταξύ των δικτύων BACnet και Modbus. Λειτουργεί ως γέφυρα, επιτρέποντας σε συσκευές που χρησιμοποιούν το πρωτόκολλο BACnet να επικοινωνούν με συσκευές που χρησιμοποιούν το πρωτόκολλο Modbus.



Με τη χρήση μιας πύλης BL120BN BACnet to Modbus, καθίσταται δυνατή η ενσωμάτωση συσκευών και συστημάτων που χρησιμοποιούν αυτά τα διαφορετικά πρωτόκολλα, επιτρέποντας τη διασταυρούμενη επικοινωνία και την ανταλλαγή δεδομένων. Αυτή η ενσωμάτωση ενισχύει τη διαλειτουργικότητα, απλοποιεί τη διαχείριση του συστήματος και διευκολύνει την παρακολούθηση και τον έλεγχο των συσκευών τόσο στα δίκτυα BACnet όσο και στα δίκτυα Modbus.

 

Χαρακτηριστικά του προϊόντος

1. Υποστηρίζει BACnet/IP, BACnet MS/TP, Modbus RTU, Modbus TCP, Modbus cloud.

2. Υποστηρίζει σύνδεση με έως και 50 συσκευές και συλλογή 4.000 σημείων δεδομένων.

3. Υποστηρίζει 6 προαιρετικές εισόδους RS232/RS485.

4. Υιοθετεί ενσωματωμένη ARM MCU και είναι ένα προϊόν που αναπτύχθηκε με βάση το σύστημα Linux OS.

5. 2 θύρες Ethernet (θύρα WAN και θύρα LAN).

6. Υποστηρίζει 4G, WiFi, GPS.

7. Υποστηρίζει OpenVPN, SNMPV1/V2.

8. Υποστηρίζει λειτουργίες δρομολόγησης και συλλογή δεδομένων cascade switch για τη διευκόλυνση της συλλογής περισσότερων δεδομένων βιομηχανικού εξοπλισμού. Το λογισμικό διαθέτει πλήρεις λειτουργίες και καλύπτει τα πιο συνηθισμένα σενάρια εφαρμογών.

9. Ενσωματώνει την εξανθρωπισμένη διεπαφή διαμόρφωσης που τηρεί το BLIIoT, καθώς και απομακρυσμένη διαμόρφωση, απομακρυσμένη αναβάθμιση υλικολογισμικού και άλλες λειτουργίες. Οι χρήστες χρειάζεται να κάνουν μόνο απλές ρυθμίσεις.

10. Υιοθετεί μια δομή στερέωσης και διαθέτει σχεδιασμό τροφοδοσίας με προστασία κατά της αντίστροφης σύνδεσης.

Υιοθετεί την πατενταρισμένη τεχνολογία πόρπης ράγας της BLIIoT και υποστηρίζει την τυπική εγκατάσταση σε ράγα DIN35 και την επίτοιχη εγκατάσταση.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Guangdong

Τοποθεσία
Shenzhen