Κατάλογος
Κατάλογος

BLIIoT|Νέα έκδοση BL120 Modbus Gateway Βρείτε εφαρμογές σε διάφορους τομείς

19.04.2024 10:00

BLIIoT|Νέα έκδοση BL120 Modbus Gateway Βρείτε εφαρμογές σε διάφορους τομείς

Απάντηση στην αγγελία

Εισαγωγή Η πύλη Modbus αποτελεί βασικό στοιχείο των συστημάτων βιομηχανικού αυτοματισμού και ελέγχου. Επιτρέπει την απρόσκοπτη επικοινωνία, την ολοκλήρωση και την επεκτασιμότητα, οι οποίες είναι ζωτικής σημασίας για την αποτελεσματική λειτουργία των σύγχρονων βιομηχανικών συστημάτων. Παίζει καθοριστικό ρόλο στη διευκόλυνση της επικοινωνίας, της ολοκλήρωσης και της επεκτασιμότητας μεταξύ συσκευών και συστημάτων που χρησιμοποιούν διαφορετικά πρωτόκολλα.

Περιγραφή προϊόντος

Η πύλη BL120 λειτουργεί ως γέφυρα μεταξύ των συσκευών Modbus και του συστήματος-στόχου, επιτρέποντας την ανταλλαγή δεδομένων και τη διαλειτουργικότητα. Επιτρέπει την επικοινωνία μεταξύ συσκευών, όπως αισθητήρες, ενεργοποιητές και ελεγκτές, μέσω σειριακών συνδέσεων ή συνδέσεων Ethernet.

Χρησιμοποιώντας την πύλη BL120 Modbus, οι οργανισμοί μπορούν να ενσωματώσουν συσκευές Modbus με άλλα συστήματα ή δίκτυα, επιτρέποντας την απρόσκοπτη διαλειτουργικότητα και τις προηγμένες δυνατότητες διαχείρισης και ελέγχου.


Χαρακτηριστικά προϊόντος

1. Υποστηρίζει σύνδεση με έως και 50 συσκευές και συλλογή 4.000 σημείων δεδομένων.

2υποστηρίζει 6 προαιρετικές εισόδους RS232/RS485.

3. Υιοθετεί ενσωματωμένη ARM MCU και είναι ένα προϊόν που αναπτύχθηκε με βάση το σύστημα Linux OS.

4. 2 θύρες Ethernet (θύρα WAN και θύρα LAN).

5. Υποστηρίζει 4G, WiFi, GPS.

6υποστηρίζει OpenVPN, SNMPV1/V2.

7. Υποστηρίζει λειτουργίες δρομολόγησης και συλλογή δεδομένων μεταγωγέα cascade για τη διευκόλυνση της συλλογής περισσότερων δεδομένων βιομηχανικού εξοπλισμού. Το λογισμικό διαθέτει πλήρεις λειτουργίες και καλύπτει τα πιο συνηθισμένα σενάρια εφαρμογών.

8. Ενσωματώνει την εξανθρωπισμένη διεπαφή διαμόρφωσης που τηρεί το BLIIoT, καθώς και απομακρυσμένη διαμόρφωση, απομακρυσμένη αναβάθμιση υλικολογισμικού και άλλες λειτουργίες. Οι χρήστες χρειάζεται να κάνουν μόνο απλές ρυθμίσεις.

9. Υιοθετεί μια δομή στερέωσης και διαθέτει σχεδιασμό τροφοδοσίας ρεύματος με προστασία κατά της αντίστροφης σύνδεσης.

10. Υιοθετεί την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία πόρπης ράγας της BLIIoT και υποστηρίζει τυπική εγκατάσταση σε ράγα DIN35 και επίτοιχη εγκατάσταση.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Guangdong

Τοποθεσία
Shenzhen