Κατάλογος
Κατάλογος

Μετατροπή πολλαπλών πρωτοκόλλων σε Modbus σε συστήματα βιομηχανικού αυτοματισμού και ελέγχου

13.08.2024 10:30

Μετατροπή πολλαπλών πρωτοκόλλων σε Modbus σε συστήματα βιομηχανικού αυτοματισμού και ελέγχου

Απάντηση στην αγγελία

Εισαγωγή Μια πύλη πολλαπλών πρωτοκόλλων IEC104, DL/T645, BACnet/IP και BACnet MS/TP σε Modbus είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη διαλειτουργικότητας πρωτοκόλλων, ολοκλήρωσης συστημάτων, κεντρικής διαχείρισης, συγκέντρωσης δεδομένων, επεκτασιμότητας και εξοικονόμησης κόστους. Επιτρέπει την απρόσκοπτη επικοινωνία μεταξύ συσκευών και συστημάτων που χρησιμοποιούν διαφορετικά πρωτόκολλα, απλοποιεί την αρχιτεκτονική του συστήματος και ενισχύει τη λειτουργική αποδοτικότητα σε εφαρμογές βιομηχανικού αυτοματισμού, διανομής ενέργειας, διαχείρισης κτιρίων και διαχείρισης ενέργειας.

Περιγραφή προϊόντος

Το BL120ML επιτρέπει την απρόσκοπτη διαλειτουργικότητα μεταξύ συσκευών που χρησιμοποιούν τα πρωτόκολλα IEC104, DL/T645, BACnet/IP και BACnet MS/TP, μετατρέποντάς τα σε Modbus. Αυτό επιτρέπει την ενσωμάτωση και την επικοινωνία μεταξύ διαφορετικών συστημάτων που διαφορετικά θα ήταν ασύμβατα.

Σε πολύπλοκα βιομηχανικά περιβάλλοντα, υπάρχουν συνήθως πολλαπλές συσκευές και συστήματα από διαφορετικούς προμηθευτές, καθένα από τα οποία χρησιμοποιεί το δικό του προτιμώμενο πρωτόκολλο. Με τη χρήση του BL120ML, αυτά τα διαφορετικά συστήματα μπορούν να ενσωματωθούν απρόσκοπτα σε ένα ενοποιημένο σύστημα ελέγχου και παρακολούθησης. Αυτό απλοποιεί τη συνολική αρχιτεκτονική του συστήματος και βελτιώνει τη λειτουργική αποδοτικότητα.

Το BL120ML παρέχει ευελιξία και επεκτασιμότητα, επιτρέποντας την απρόσκοπτη ενσωμάτωση νέων συσκευών ή συστημάτων με διαφορετικά πρωτόκολλα στην υπάρχουσα υποδομή. Αυτό διασφαλίζει το μέλλον του συστήματος, διασφαλίζοντας ότι μπορεί να προσαρμόζεται και να επεκτείνεται καθώς εξελίσσονται οι τεχνολογίες και εισάγονται νέες συσκευές.

Χαρακτηριστικά προϊόντος

1. Υποστηρίζει Modbus RTU, Modbus TCP, IEC104, DL/T645, BACnet/IP, BACnet MS/TP.

2. Υποστηρίζει σύνδεση με έως και 50 συσκευές και συλλογή 4.000 σημείων δεδομένων.

3. Υποστηρίζει 6 προαιρετικές εισόδους RS232/RS485.

4. υιοθετεί ενσωματωμένη ARM MCU και είναι ένα προϊόν που αναπτύχθηκε με βάση το σύστημα Linux OS.

5. 2 θύρες Ethernet (θύρα WAN και θύρα LAN).

6. Υποστηρίζει 4G, WiFi, GPS.

7. Υποστηρίζει OpenVPN, SNMPV1/V2.

8. Υποστηρίζει λειτουργίες δρομολόγησης και συλλογή δεδομένων από cascade switch για τη διευκόλυνση της συλλογής περισσότερων δεδομένων βιομηχανικού εξοπλισμού. Το λογισμικό διαθέτει πλήρεις λειτουργίες και καλύπτει τα πιο συνηθισμένα σενάρια εφαρμογών.

9. Ενσωματώνει την εξανθρωπισμένη διεπαφή διαμόρφωσης που τηρεί το BLIIoT, καθώς και απομακρυσμένη διαμόρφωση, απομακρυσμένη αναβάθμιση υλικολογισμικού και άλλες λειτουργίες. Οι χρήστες χρειάζεται να κάνουν μόνο απλές ρυθμίσεις.

10. Υιοθετεί μια δομή στερέωσης και διαθέτει σχεδιασμό τροφοδοσίας με προστασία κατά της αντίστροφης σύνδεσης.

11. Υιοθετεί την πατενταρισμένη τεχνολογία πόρπης ράγας της BLIIoT και υποστηρίζει την τυπική εγκατάσταση σε ράγα DIN35 και την επίτοιχη εγκατάσταση.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Guangdong

Τοποθεσία
Shenzhen