Κατάλογος
Κατάλογος

Πρωτόκολλο PLC BL121PO σε πύλη OPC UA

02.04.2024 09:05

Πρωτόκολλο PLC BL121PO σε πύλη OPC UA

Απάντηση στην αγγελία

BLIIoT|Νέα έκδοση BL121PO Πύλη πολλαπλών πρωτοκόλλων PLC προς OPC UA σε διάφορες εφαρμογές βιομηχανικού αυτοματισμού Εισαγωγή Τα PLC παράγουν τεράστιες ποσότητες δεδομένων που σχετίζονται με τις διαδικασίες, την παραγωγή και τη διάγνωση. Η πύλη διευκολύνει τη μεταφορά αυτών των δεδομένων σε συστήματα που βασίζονται σε OPC UA, όπως SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) ή MES (Manufacturing Execution Systems). Με τη μετατροπή των δεδομένων PLC σε OPC UA, γίνεται ευκολότερη η συλλογή, ανάλυση και χρήση των πληροφοριών για παρακολούθηση, έλεγχο και λήψη αποφάσεων σε πραγματικό χρόνο. Η τεχνολογία εξελίσσεται ραγδαία και με την πάροδο του χρόνου αναδύονται νέα πρότυπα και πρωτόκολλα. Με τη χρήση μιας πύλης OPC UA, οι εταιρείες διασφαλίζουν τη μελλοντική τους υποδομή αυτοματισμού. Εάν υπάρξουν ενημερώσεις ή αλλαγές στα πρωτόκολλα των PLC ή εάν εισαχθούν νέες συσκευές με διαφορετικά πρωτόκολλα, η πύλη μπορεί να προσαρμοστεί και να συνεχίσει να παρέχει αξιόπιστη επικοινωνία μεταξύ των PLC και του υπόλοιπου συστήματος.

Περιγραφή του προϊόντος

Η πύλη BL121PO από πρωτόκολλο PLC σε OPC UA μπορεί να υποστηρίξει διάφορα πρωτόκολλα PLC, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που χρησιμοποιούνται από τη Siemens, τη Mitsubishi, την Omron, τη Delta και άλλες μάρκες PLC. Το BL121PO μπορεί να υποστηρίξει και άλλα πρωτόκολλα PLC που χρησιμοποιούνται από διαφορετικούς κατασκευαστές. Λειτουργεί ως μεταφραστής πρωτοκόλλων και επιτρέπει την απρόσκοπτη ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ διαφορετικών PLC και συστημάτων που βασίζονται σε OPC UA, ανεξάρτητα από τα αντίστοιχα πρωτόκολλα.

Με τη μετατροπή των δεδομένων PLC σε πρωτόκολλο OPC UA, καθίσταται δυνατή η απομακρυσμένη παρακολούθηση και ο έλεγχος των PLC με συστήματα που βασίζονται σε OPC UA. Αυτό επιτρέπει μεγαλύτερη ευελιξία και αποτελεσματικότητα στον βιομηχανικό αυτοματισμό. Η μετατροπή BL121PO προσφέρει σημαντικά οφέλη για τον βιομηχανικό αυτοματισμό, όπως αυξημένη ευελιξία, διαλειτουργικότητα, ασφάλεια και επεκτασιμότητα.


Χαρακτηριστικά προϊόντος

1. Υποστηρίζει τα πρωτόκολλα Siemens, Mitsubishi, Omron, Delta και άλλα πρωτόκολλα PLC, OPC UA.

2. υποστηρίζει σύνδεση με έως και 50 συσκευές και απόκτηση 4.000 σημείων δεδομένων.

33. Υποστηρίζει 6 προαιρετικές εισόδους RS232/RS485.

4. Χρησιμοποιεί ενσωματωμένη ARM MCU και είναι προϊόν που αναπτύχθηκε με βάση το λειτουργικό σύστημα Linux.

5. 2 θύρες Ethernet (θύρα WAN και θύρα LAN).

6. Υποστηρίζει WiFi.

7.υποστηρίζει OpenVPN, SNMPV1/V2.

8. Υποστηρίζει λειτουργίες δρομολόγησης και συλλογή δεδομένων από cascade switch για τη διευκόλυνση της συλλογής περισσότερων δεδομένων από βιομηχανικό εξοπλισμό. Το λογισμικό διαθέτει πλήρεις λειτουργίες και καλύπτει τα πιο συνηθισμένα σενάρια εφαρμογών.

9. Ενσωματώνει την ανθρωποποιημένη διεπαφή διαμόρφωσης που ακολουθεί το BLIIoT, καθώς και απομακρυσμένη διαμόρφωση, απομακρυσμένη αναβάθμιση υλικολογισμικού και άλλες λειτουργίες. Οι χρήστες χρειάζεται να κάνουν μόνο απλές ρυθμίσεις.

10. Η συσκευή διαθέτει δομή τοποθέτησης και σχεδιασμό τροφοδοσίας με προστασία από αντίστροφη πολικότητα.

11. Υιοθετεί την πατενταρισμένη τεχνολογία πόρπης ράγας της BLIIoT και υποστηρίζει τυπική εγκατάσταση σε ράγα DIN35 και επίτοιχη τοποθέτηση.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Guangdong

Τοποθεσία
Shenzhen