Κατάλογος
Κατάλογος

UrbanMines Tech. Limited

UrbanMines Tech. Limited

UrbanMines Tech. Limited

22.04.2024 00:00

Σπάνια μέταλλα & σπάνιες γαίες

Απάντηση στην αγγελία

UrbanMines Tech. Limited είναι ένας παγκόσμιος αξιόπιστος προμηθευτής οξειδίων και ενώσεων σπανίων μετάλλων, οξειδίων και ενώσεων σπανίων γαιών, διαχείρισης ανακύκλωσης μη σιδηρούχων μετάλλων.

Η UrbanMines γίνεται επαγγελματικός ηγέτης στα προηγμένα υλικά και την ανακύκλωση και κάνει πραγματική διαφορά στις αγορές που εξυπηρετεί με την τεχνογνωσία της στην επιστήμη των υλικών, τη χημεία και τη μεταλλουργία. Έχουν περάσει 17 χρόνια από τότε που αρχίσαμε να εξυπηρετούμε και να συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας στους τομείς της βιομηχανίας και της έρευνας και ανάπτυξης. Η UrbanMines έχει εξελιχθεί σε ηγέτη του κλάδου ως ένας ολοκληρωμένος προμηθευτής προϊόντων Σπάνιων Μετάλλων & Σπάνιων Γαιών που πραγματοποιεί ολοκληρωμένη παραγωγή από πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας έως οξείδια & ενώσεις υψηλής καθαρότητας.

ΒΟΗΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ, αυτό είναι το ζητούμενο για την UrbanMines Tech Limited. Επειδή καταλαβαίνουμε τη σημασία των αξιόπιστων και συνεπών υλικών για τις ανάγκες Ε&Α και παραγωγής των πελατών μας, έχουμε επενδύσει μετοχικά και ιδρύσει εργοστάσιο επεξεργασίας ενώσεων άλατος σπάνιων μετάλλων & σπάνιων γαιών, καθώς και εδραιώσει σταθερές σχέσεις με τους κατασκευαστές ΚΑΕ μας. Επισκεπτόμενοι συχνά την ομάδα παραγωγής μας και μιλώντας με τη διοίκηση, τους μηχανικούς παραγωγής και QC και τους εργαζόμενους στις γραμμές παραγωγής για την ποιότητα που επιδιώκουμε, δημιουργούμε πραγματικά λειτουργικές συνεργασίες.

Αυτές οι πολύτιμες φιλίες, που χτίζονται εδώ και πολλά χρόνια, είναι που μας επιτρέπουν να παρέχουμε συνεπή και υψηλής ποιότητας προϊόντα στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο.

Καθώς ο κόσμος αλλάζει, αλλάζουμε κι εμείς. Κάνουμε τη διαφορά, καθημερινά, για τους πελάτες μας, για τους καταναλωτές, για την ομάδα μας, για τον κόσμο.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα