Κατάλογος
Κατάλογος

THY Precision-Hong Yang Precision Industry Co., Ltd.

THY Precision-Hong Yang Precision Industry Co., Ltd.

  • ISO 13485 and ISO 9001 certifications

THY Precision-Hong Yang Precision Industry Co., Ltd.

  • ISO 13485 and ISO 9001 certifications

13.05.2024 18:05

Premier πλαστική χύτευση με έγχυση της THY Precision

Απάντηση στην αγγελία

Η THY Precision, κορυφαίος πάροχος λύσεων πλαστικής χύτευσης με έγχυση ακριβείας, φέρνει επανάσταση στον ιατρικό κλάδο με την υπερσύγχρονη τεχνολογία και τις πλήρως ολοκληρωμένες δυνατότητες παραγωγής της. Καθώς η ζήτηση για ιατρικά εξαρτήματα υψηλής ακρίβειας και αξιοπιστίας συνεχίζει να αυξάνεται, η THY Precision βρίσκεται σε μοναδική θέση για να ανταποκριθεί στις αυστηρές απαιτήσεις της ιατρικής βιομηχανίας.


Οι παραδοσιακές διαδικασίες χύτευσης με έγχυση είναι συχνά ανεπαρκείς όταν πρόκειται για την παραγωγή των περίπλοκων εξαρτημάτων υψηλής ακρίβειας που απαιτούνται στην ιατρική βιομηχανία. Η THY Precision έχει επίγνωση αυτής της πρόκλησης και έχει επενδύσει σημαντικά σε προηγμένη τεχνολογία και τεχνογνωσία για να γεφυρώσει το χάσμα.

Η THY Precision διαθέτει το μεγαλύτερο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην πλαστική μικροέγχυση, κυρίως μέσω μηχανημάτων παγκόσμιας κλάσης και επαγγελματιών μηχανικών. Με αυτή την υποστήριξη, η THY Precision ελαχιστοποιεί τις καθυστερήσεις και τα ελαττώματα των εξαρτημάτων. Η εταιρεία βελτιστοποιεί τα προϊόντα της για αξιόπιστη κατασκευή και έγκαιρη παράδοση, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή για τη συμβολαιακή κατασκευή ιατρικών συσκευών μέσω της πλαστικής χύτευσης με έγχυση.

Πλαστική χύτευση με έγχυση για ιατρικά εξαρτήματα

Hong Yang Precision Industry Co, Ltd (THY Precision) έχει δεσμευτεί για την καινοτομία και τη βιωσιμότητα μέσω της χρήσης πλήρως ηλεκτρικών, σερβοκίνητων μηχανών χύτευσης με έγχυση, με δυναμικότητα που κυμαίνεται από πρέσες 30 έως 300 τόνων.

Σε αντίθεση με τις συμβατικές υδραυλικές μηχανές με κινητήρα αντλίας, τα πλήρως ηλεκτρικά μοντέλα προσφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα στην παραγωγή ιατρικών εξαρτημάτων, όπως καθαριότητα, ακρίβεια, επαναληψιμότητα, χύτευση υψηλής ταχύτητας, αυτοματοποίηση, ακρίβεια και προσαρμοσμένα πλαστικά εξαρτήματα.

Με τις αμιγώς ηλεκτρικές μηχανές χύτευσης με έγχυση, η THY Precision εξασφαλίζει υψηλή ακρίβεια, φιλικές προς το περιβάλλον διαδικασίες και επαναληψιμότητα στον κλάδο της ιατρικής χύτευσης με έγχυση, παράγοντας έως και εκατομμύρια τεμάχια ανά μήνα.

Επιπλέον, η THY Precision προσφέρει όχι μόνο χύτευση με έγχυση υψηλής ακρίβειας, αλλά και πρόσθετες υπηρεσίες για τις ανάγκες της υγειονομικής περίθαλψης. Η δευτερεύουσα λειτουργία έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τη διαδικασία ανάπτυξης προϊόντων των πελατών, συμπεριλαμβανομένης της συγκόλλησης με υπερήχους, του καθαρισμού με υπερήχους και της εγκατάστασης ενθέτων, για να αναφέρουμε μερικά από αυτά.

Αριστεία στην κατασκευή

Η THY Precision δεσμεύεται αδιάκοπα για την αριστεία στην κατασκευή, ιδίως στα συστήματα ελέγχου ποιότητας για την παραγωγή ιατρικών συσκευών.

Τηρώντας αυστηρά πρότυπα, συμπεριλαμβανομένων των πιστοποιήσεων ISO 13485 και ISO 9001, η THY Precision διασφαλίζει τη συμμόρφωση με τους παγκόσμιους κανονισμούς και τα πρότυπα αναφοράς του κλάδου. Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας διαθέτουν περιβάλλοντα καθαρού δωματίου κατηγορίας 8 για τη χύτευση και κατηγορίας 7 για τη συναρμολόγηση, τα οποία συντηρούνται προσεκτικά ώστε να πληρούν τις αυστηρές απαιτήσεις καθαριότητας για ιατρικές εφαρμογές.

Μέσω σχολαστικών πρωτοκόλλων ποιοτικού ελέγχου, η THY Precision είναι σε θέση να παραδίδει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, όπως φίλτρα θαλάμου, φίλτρα διαλύτη, εγχυτήρες και φυσίγγια ενδοφακών (IOL) που υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών και τα κανονιστικά πρότυπα.

Με τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο, την εκτεταμένη γκάμα προϊόντων - η οποία μπορεί να κυμαίνεται από 2-3 mm έως 300 mm και έχει ανοχή έγχυσης ±0,001 mm - η THY Precision ενισχύει τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής στον κλάδο της κατασκευής ακριβείας.

σχετικά με την Hong Yang Precision Industry Co, Ltd.

Η THY Precision είναι ένας ταϊβανέζικος κατασκευαστής πλαστικών εξαρτημάτων έγχυσης με 40 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, που ειδικεύεται στην παραγωγή πλαστικών εξαρτημάτων ακριβείας. Η εταιρεία παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες εργολαβικής κατασκευής, συμπεριλαμβανομένης της χύτευσης με έγχυση, της συναρμολόγησης και της συσκευασίας ιατρικών συσκευών.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Ταϊβάν

Περιοχή
Taiwan

Τοποθεσία
Changhua County