Κατάλογος
Κατάλογος

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

16.05.2024 00:00

Δεξαμενές υγρού αζώτου

Απάντηση στην αγγελία

Οι δεξαμενές υγρού αζώτου είναι ευέλικτος και απαραίτητος εξοπλισμός κρυογονικής αποθήκευσης στην επιστημονική έρευνα, την ιατρική και τη βιομηχανία. οι δεξαμενές υγρού αζώτου χωρητικότητας 10 λίτρων καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα σεναρίων λόγω του μέτριου μεγέθους και της φορητότητάς τους. Για παράδειγμα, εξερχόμενη συλλογή σπέρματος για την κτηνοτροφία, στατική αποθήκευση κατεψυγμένων σωληναρίων σπερματοζωαρίων, κατάψυξη μικρής ποσότητας κυττάρων στο εργαστήριο και βιομηχανικά εξαρτήματα κατάψυξης.

Ας μιλήσουμε λεπτομερώς για τη δεξαμενή αποθήκευσης υγρού αζώτου των 10 λίτρων:


1. Τα κοινά μοντέλα των δεξαμενών αποθήκευσης υγρού αζώτου TIANCHI 10 λίτρων είναι 50mm, 80m, 125mm και 210mm.
Μεταξύ αυτών, τα 50mm είναι πιο κατάλληλα για μια μικρή ποσότητα διατήρησης δειγμάτων ή απλά για την αποθήκευση υγρού αζώτου για χρήση, με μεγαλύτερο χρόνο στατικής διατήρησης. 80mm διαμέτρημα είναι παρόμοιο με τα 50mm, το οποίο είναι πιο κατάλληλο για μια μικρή ποσότητα διατήρησης δειγμάτων, αλλά εύκολο στη λήψη. Λόγω του σύντομου χρόνου στατικής διατήρησης, η συχνότητα χρήσης δεν είναι τόσο καλή όσο των δύο παραπάνω διαμετρημάτων, οπότε τα 125mm και 210mm είναι πιο κατάλληλα για βραχυπρόθεσμη αποθήκευση υγρού αζώτου και οι χρήστες που δεν ενδιαφέρονται για το χρόνο αποθήκευσης μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν.


2. Δομή
Όπως όλα τα δοχεία υγρού αζώτου, η δεξαμενή αποθήκευσης υγρού αζώτου 10 λίτρων διαθέτει επίσης δομή μόνωσης διπλής κύστης κενού και πολλαπλών στρωμάτων και το μονωμένο πώμα λαιμού κλείνει το στόμιο της δεξαμενής για να μειώσει την ακτινοβολία θερμότητας και την εξάτμιση υγρού αζώτου.

3. Στατική συντήρηση και ικανότητα αποθήκευσης δειγμάτων
10 λίτρα δεξαμενές αποθήκευσης υγρού αζώτου είναι καλύτερα στην αποθήκευση υγρού αζώτου, ο χρόνος στατικής αποθήκευσης διαμέτρου 50 mm είναι 87 ημέρες, σε φθίνουσα σειρά, διαμέτρου 80 mm 50 ημέρες, 125 mm έχει 25 ημέρες, 210 mm μόνο 11 ημέρες. Σημειώστε ότι πρόκειται για στατική αποθήκευση, δηλαδή όταν είναι γεμάτο με υγρό άζωτο και δεν ανοίγει και δεν χρησιμοποιείται.
Plus αποθήκευση δειγμάτων, με ένα πλήρες συμπλήρωμα 6 στρογγυλών κάδων μεταφοράς, μπορείτε να διατηρήσετε περίπου 792 έως 1.788 κατεψυγμένα σωληνάρια σπερματοζωαρίων σιταριού. και περίπου 150 κύτταρα, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν με κλιπ κρυοσυντήρησης.
Κατανοήστε τη δεξαμενή υγρού αζώτου για να τη χρησιμοποιήσετε καλύτερα. παραπάνω είναι οι βασικές πληροφορίες σχετικά με τη δεξαμενή αποθήκευσης υγρού αζώτου 10 λίτρων.
Θέλετε να μάθετε περισσότερα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, αν έχετε οποιαδήποτε ανάγκη, επίσης ευπρόσδεκτοι να συμβουλευτείτε ανά πάσα στιγμή.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
henan

Τοποθεσία
zhengzhou