Κατάλογος
Κατάλογος

Zhengzhou Yizeli industrial Co., Ltd

Zhengzhou Yizeli industrial Co., Ltd

  • ISO 22000
  • RSPO
  • BRC
  • HALAL
  • KOSHER

Zhengzhou Yizeli industrial Co., Ltd

  • ISO 22000
  • RSPO
  • BRC

18.06.2024 11:05

Εστέρες μονο- και διγλυκεριδίων τρυγικού οξέος διακετυλίου

Απάντηση στην αγγελία

Γαλακτωματοποιητές τροφίμων

Χαρακτηριστικά:
Ελεφαντόδοντο ή αχυροκίτρινη σκόνη ή κοκκώδες στερεό που διαλύεται εύκολα σε ζεστό νερό. Είναι ένας μη ιονικός γαλακτωματοποιητής με τιμή HLB 8-10.


Εφαρμογές:
Μπορεί να παράγει ισχυρά αποτελέσματα όπως γαλακτωματοποίηση, διασπορά και αντίσταση στη γήρανση, οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καλός γαλακτωματοποιητής και διασπορέας.
(1) Μπορεί να αυξήσει αποτελεσματικά την ελαστικότητα, την ανθεκτικότητα και την ικανότητα συγκράτησης αερίων της ζύμης, να μειώσει το βαθμό μαλάκωσής της, να αυξήσει τον όγκο του ψωμιού και του ψωμιού ατμού και να βελτιώσει την οργάνωση και τη δομή τους.
(2) Μπορεί να αντιδράσει με την αμυλόζη για να καθυστερήσει και να αποτρέψει τη γήρανση των τροφίμων.
(3) Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κρέμα γάλακτος για να την κάνει πιο λεία και πιο λεπτή.
(4) Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο βούτυρο και στο συμπυκνωμένο βούτυρο για να αποτρέψει τον διαχωρισμό του λαδιού και να ενισχύσει τη σταθερότητά του.
(5) Μπορεί επίσης να μηνύσει σε ζάχαρη, σιρόπι και μπαχαρικά.
(6) Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μη γαλακτοκομική κρέμα για να κάνει το γαλάκτωμα ομοιογενές , σταθερό και εύπλαστο στο στόμα.

Χρήση:
(1) Βάλτε αυτό το προϊόν σε ζεστό νερό σε περίπου 60℃ για να πάρετε ουσία σε σχήμα πάστας και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το σε κατάλληλη αναλογία.
(2) Διαλύστε αυτό το προϊόν σε έλαια ή λίπη ομοιογενώς πριν από την περαιτέρω επεξεργασία.
(3) Αναμείξτε το άμεσα με το αλεύρι για χρήση.

Συνιστώμενη ποσότητα προσθήκης:
Το μέγιστο ποσοστό προσθήκης είναι 1,0% για τα ακατέργαστα αποξηραμένα προϊόντα αλεύρου και τα ακατέργαστα υγρά προϊόντα, ενώ 5,0% για τις μη γαλακτοκομικές κρέμες γάλακτος. Η ποσότητα προσθήκης μπορεί να αλλάξει με βάση τις ανάγκες παραγωγής για κρέμα γάλακτος και ζυμωμένο γάλα.

Τεχνικός δείκτης:
Τιμή οξέος (υπολογίζεται με KOH) / (mg/g) 65-85
Τιμή σαπωνοποίησης (υπολογίζεται με KOH) / (mg/g) 390-450
Ολικό τρυγικό οξύ (W/%) 10-40
Ολική γλυκερόλη (W/%) 11-28
Ολική οξική (W/%) 8-32
Ελεύθερη γλυκερόλη (W/%) ≤2.0
Υπόλειμμα ανάφλεξης (W/%) ≤0,5
Pb/(mg/kg) ≤2

Συσκευασία:
Συσκευασία σε αλουμινένια σακούλα κενού με άζωτο στο εσωτερικό. Καθαρό βάρος: 20KG/CTN (5 KG *4)

Αποθήκευση & Μεταφορά:
Σφραγισμένο και αποθηκευμένο σε χαμηλή θερμοκρασία, ξηρό, δροσερό και καλά αεριζόμενο μέρος, προκειμένου να αποφευχθεί η υγρασία και η πήξη. Απαγορεύεται αυστηρά η αποθήκευση και η μεταφορά με υλικά που είναι εκρηκτικά, εύφλεκτα ή επιβλαβή. Η διάρκεια ζωής είναι 12 μήνες.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα