Κατάλογος
Κατάλογος

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

12.07.2024 14:00

Πολυακρυλικό νάτριο (PAAS), CAS No. 9003-04-7, Επεξεργασία νερού

Απάντηση στην αγγελία

Κροκιδωτικό PAAS

Αρ. προϊόντος :3901-30

Λεπτομερής περιγραφή :
Τόπος προέλευσης:
Ουδέτερο: (C3H3NaO2)n
Τύπος:
Εμφάνιση Άχρωμο έως ελαφρώς κιτρινωπό διαφανές υγρό/άσπροι ή ανοιχτοκίτρινοι κόκκοι
Εφαρμογή:

EINECS No.: 202-415-4

Συσκευασία και παράδοση
Λεπτομέρειες συσκευασίας 25kg/σακούλα, 25kg/βαρέλι.
Παράδοση εντός 15 ημερών μετά την πληρωμή

Περιγραφή προϊόντος
Πολυακρυλικό νάτριο, ή PAAS, είναι ένα επαναλαμβανόμενο πολυμερές με μοριακό τύπο [-CH2-CH (COONa) -]. Τα πολυμερή του ακρυλικού οξέος είναι συνήθως αρνητικά φορτισμένα. Το στερεό πολυακρυλικό νάτριο είναι μια γραμμική, διαλυτή ένωση πολυμερούς. Οι καρβοξυλομάδες στη μοριακή αλυσίδα προκαλούν την έκταση της περιπλεγμένης πολυμερικής αλυσίδας λόγω ηλεκτροστατικής απώθησης, η οποία προάγει την προσρόφηση των λειτουργικών ομάδων που εκτίθενται στην επιφάνεια. Αυτές οι δραστικές θέσεις προσροφώνται στα αιωρούμενα σωματίδια στο διάλυμα και σχηματίζουν γέφυρες μεταξύ των σωματιδίων, επιταχύνοντας έτσι την καθίζηση των αιωρούμενων σωματιδίων.

Πεδία εφαρμογής
Χρησιμοποιείται κυρίως στην επεξεργασία υγρών αποβλήτων, στη βιομηχανία καυστικής σόδας και νατρίου, στη διύλιση αλατιού, στο διαχωρισμό ερυθράς ιλύος στην παραγωγή αλουμίνας, στην ανάκτηση πρωτεϊνών σε απόβλητα από εργοστάσια γλουταμινικού μονονάτριο, καθώς και στις βιομηχανίες ζάχαρης, χαρτιού και πετρελαίου.

Σχετικά με εμάς
Zhengzhou Hohhot Chemical Co, Ltd. είναι επαγγελματίας προμηθευτής χημικών προϊόντων επεξεργασίας νερού στην Κίνα. Ειδικευόμαστε σε καθαριστικά, κροκιδωτικά, αποξηραντικά, αναστολείς αλάτων, χηλικούς παράγοντες, απολυμαντικά, παράγοντες εκτόπισης πετρελαίου, αλγοκτόνα, παράγοντες τήξης χιονιού.
Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, η ομάδα τεχνικής υποστήριξης της Hoo Chemtec θα σας παράσχει τεχνικές συμβουλές και τεχνογνωσία.
Πιστοποιήσεις: ISO9008:2008, SGS, REACH, KOSHER, κ.λπ.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Henan

Τοποθεσία
Zhengzhou