Κατάλογος
Κατάλογος

Hubei YongXiang Agricultural Machinery Equipment Co.,Ltd

Hubei YongXiang Agricultural Machinery Equipment Co.,Ltd

Hubei YongXiang Agricultural Machinery Equipment Co.,Ltd

24.06.2024 10:30

Μηχανή λίπανσης γεωργικών καλλιεργειών για σόγια και καλαμπόκι

Απάντηση στην αγγελία

η απόρριψη της μηχανής λίπανσης 8 σειρών καλλιεργητή ελέγχεται από μικροϋπολογιστή καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας με μεγάλη ακρίβεια. Οι καλλιεργητές έχουν σχεδιαστεί για να διαταράσσουν το έδαφος σε προσεκτικά μοτίβα, γλιτώνοντας τα φυτά της καλλιέργειας αλλά διαταράσσοντας τα ζιζάνια.

Η μηχανή λίπανσης με χοάνη Yongxiang 350L είναι ιδανική για λίπασμα σποράς σόγιας και καλαμποκιού. Υποστηρίζει την προσαρμογή των αναγκών σας σύμφωνα με την ισχύ του ιχνηλάτη και τις συνθήκες του αγροτεμαχίου σας.

Μέσω του έξυπνου συστήματος ελέγχου ηλεκτρικής κίνησης λίπανσης ακριβείας, ελέγχου tablet ελέγχου APP, ψηφιακής έξυπνης εισόδου, σύγχρονου ελέγχου μέτρησης ταχύτητας ραντάρ, αυτόματης μεταβλητής ρύθμισης ανίχνευσης, πνευματικής αναγκαστικής λίπανσης. Οι ηλεκτρονικοί αισθητήρες παρακολουθούν τα κενά κουτιά, τις διαρροές, τις εμπλοκές και τις συσκευές συναγερμού.

Το μηχάνημα λίπανσης έχει υψηλή αξιοπιστία και σταθερότητα. Η απόρριψη του λιπάσματος ελέγχεται από μικροϋπολογιστή καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας με υψηλή ακρίβεια. Μπορεί να εξοικονομήσει λίπασμα και εργασία, να μην καίει τα σπορόφυτα, να μειώσει τα ζιζάνια, να μειώσει τη ρύπανση, να εμποδίσει την πτώση, να είναι εύκολο στη χρήση, να αυξήσει την απόδοση και το εισόδημα, κ.λπ.

Οι καλλιεργητές συνήθως είτε αυτοκινούμενοι είτε σύρονται ως παρελκόμενο πίσω είτε από τετράτροχο τρακτέρ. Για τετράτροχα τρακτέρ συνήθως συνδέονται με τη βοήθεια ενός εκεί σημείου πρόσδεσης.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Hubei

Τοποθεσία
Anlu