Κατάλογος
Κατάλογος

Hubei YongXiang Agricultural Machinery Equipment Co.,Ltd

Hubei YongXiang Agricultural Machinery Equipment Co.,Ltd

Hubei YongXiang Agricultural Machinery Equipment Co.,Ltd

25.06.2024 10:50

Μηχανή άμεσης σποράς και λίπανσης ρυζιού

Απάντηση στην αγγελία

12 σειρές ρυζιού Άμεση σπορά και λίπανση μηχανή χρήση άμεσης σποράς λίπανση τεχνολογία εξαλείφει το πρόβλημα της αύξησης και μεταφύτευσης των φυταρίων ρυζιού και λίπανση. η ακρίβεια σποράς είναι τόσο υψηλή όσο 98%. Εξοικονομήστε χρόνο, εργασία, σπόρους, κόστος και αυξήστε τα οφέλη.

Εξοικονομήστε χρόνο και εργασία. Η άμεση σπορά του ρυζιού είναι άμεση σπορά, όπως ακριβώς και το σιτάρι, εξαλείφοντας τη διαδικασία της ανατροφής των σπορόφυτων, της μεταφύτευσης και της μεταφύτευσης, και δεν υπάρχει ανάγκη να καταλαμβάνονται οι αγροί ρυζιού για την ανατροφή των σπορόφυτων.

Η άμεση σπορά του ρυζιού δεν έχει τη διαδικασία της αναβλάστησης και του τραυματισμού των σπορόφυτων, οπότε η περίοδος ανάπτυξης είναι μικρότερη από εκείνη του μεταφυτευμένου ρυζιού κατά την ίδια περίοδο. Η άμεση σπορά του ρυζιού είναι απλή και βολική, γεγονός που ευνοεί την ανάπτυξη μεγάλης κλίμακας.

Η μηχανή βαθιάς τοποθέτησης ρυζιού για λίπανση είναι ένα είδος συσκευής εφαρμογής λιπάσματος που χρησιμοποιείται με μεταφυτευτικό μηχάνημα ρυζιού για την εφαρμογή λιπάσματος στην πλευρά 4,5 cm, βάθος 5 cm θέση των σποροφύτων. Η μηχανή λίπανσης έχει υψηλή αξιοπιστία και σταθερότητα. Η απόρριψη του λιπάσματος ελέγχεται από μικροϋπολογιστή καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας με μεγάλη ακρίβεια. Μπορεί να εξοικονομήσει λίπασμα και εργασία, να μην καίει τα σπορόφυτα, να μειώσει τα ζιζάνια, να μειώσει τη ρύπανση, να εμποδίσει την πτώση, να είναι εύκολο στη χρήση, να αυξήσει την απόδοση και το εισόδημα, κ.λπ.

Το Yongxiang SeedHub με Intelligent tablet APP, κεντρικό σύστημα ελέγχου και αισθητήρα ραντάρ εξασφαλίζει ακριβή διανομή ακόμη και σε συνθήκες ανέμου. Χρησιμοποιώντας τον ηλεκτρικά ελεγχόμενο άξονα δοσομέτρησης, ο σπόρος και το λίπασμα εισέρχεται στο κανάλι αέρα όπου μεταφέρεται από τον ανεμιστήρα ανεμιστήρα στα άκρα μέσω πλαστικών σωλήνων. Χρησιμοποιώντας σύστημα μέτρησης ταχύτητας ραντάρ και κεντρικό σύστημα ελέγχου για τον ακριβή έλεγχο της ποσότητας σποράς και λίπανσης.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Hubei

Τοποθεσία
Anlu

Ημερομηνία λήξης
31.12.2030 23:55