Κατάλογος
Κατάλογος

Hubei YongXiang Agricultural Machinery Equipment Co.,Ltd

Hubei YongXiang Agricultural Machinery Equipment Co.,Ltd

Hubei YongXiang Agricultural Machinery Equipment Co.,Ltd

25.06.2024 14:05

Μηχανή σποράς καλλιεργειών για ρύζι σιτάρι σόγια

Απάντηση στην αγγελία

Η μηχανή σποράς συνδυάζεται με πνευματικό σπορέα 12 σειρών 300L, αισθητήρα ραντάρ, κύλινδρο γης και σύνδεσμο τεσσάρων ράβδων μοντελοποίησης προφίλ. Αυτό επιτρέπει στους αγρότες να αξιοποιήσουν τον βέλτιστο χρόνο για τη σπορά ή τη λίπανση και να επωφεληθούν από την εξοικονόμηση όγκου καλλιεργειών και κόστους εργασίας.

Η μηχανή σποράς 12 σειρών Yongxiang είναι ιδανική για τη διασπορά όλων των κοινών τύπων μικρών σπόρων, μιγμάτων σπόρων και λιπασμάτων. Υποστηρίζει την προσαρμογή των αναγκών σας σύμφωνα με τις συνθήκες του αγροτεμαχίου.

Η YongXiang προσφέρει ένα συνδυασμένο πνευματικό σπαρτικό 300L, αισθητήρα ραντάρ, κύλινδρο εδάφους και σύνδεση τεσσάρων ράβδων μοντελοποίησης προφίλ.προκειμένου να διατηρηθεί η σταθερότητα του βάθους εργασίας, τα μέρη εργασίας της σπαρτικής μηχανής είναι γενικά αρθρωμένα στο πλαίσιο μέσω ενός μηχανισμού διαμόρφωσης προφίλ, έτσι ώστε τα μέρη εργασίας να μπορούν να ακολουθούν τα σκαμπανεβάσματα του εδάφους κατά τη διάρκεια της εργασίας.

Το Yongxiang SeedHub με έξυπνο tablet APP, κεντρικό σύστημα ελέγχου και αισθητήρα ραντάρ εξασφαλίζει ακριβή διανομή ακόμη και σε συνθήκες ανέμου. Χρησιμοποιώντας τον ηλεκτρικά ελεγχόμενο άξονα δοσομέτρησης, ο σπόρος εισέρχεται στο κανάλι αέρα όπου μεταφέρεται από τον ανεμιστήρα ανεμιστήρα στα άκρα μέσω πλαστικών σωλήνων.

Μια μεγάλη ποικιλία μεγεθών χοάνης σπόρων, κυλίνδρων σπόρων και σειρών σπόρων μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη λύση για κάθε ανάγκη και προϋπολογισμό και να εξοικονομήσετε όγκο σπόρων/λιπασμάτων και κόστος εργασίας.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Hubei

Τοποθεσία
Anlu

Ημερομηνία λήξης
31.12.2030 23:00