Κατάλογος
Κατάλογος

Hubei YongXiang Agricultural Machinery Equipment Co.,Ltd

Hubei YongXiang Agricultural Machinery Equipment Co.,Ltd

Hubei YongXiang Agricultural Machinery Equipment Co.,Ltd

24.06.2024 10:00

Μηχανή σποράς γκαζόν για σπορά σπόρων γκαζόν

Απάντηση στην αγγελία

Η μηχανή σποράς λίπανσης συνδυάζεται με 8 σειρές και 150L πνευματικό σπορέα, αισθητήρα ραντάρ, εξοπλισμό διασποράς ή διάτρησης.Είναι ένα απλό και είναι πολύ κατάλληλο για σπορά ή λίπανση σπόρων χόρτου. Αυτό επιτρέπει στους αγρότες να αξιοποιήσουν τον βέλτιστο χρόνο για τη σπορά και να επωφεληθούν από την εξοικονόμηση σπόρων χόρτου ή όγκου λιπάσματος και κόστους εργασίας.

Η μηχανή σποράς Yongxiang 8 σειρών είναι ιδανική για τη διασπορά σπόρων χόρτου, λιπασμάτων ή άλλων σπόρων που χρειάζονται μόνο σπορά με εκπομπή ή σπείρα. Υποστηρίζει την προσαρμογή των αναγκών σας ανάλογα με τις συνθήκες του αγροτεμαχίου και του ελκυστήρα.

Η YongXiang προσφέρει ένα συνδυασμένο πνευματικό σπαρτικό 150L με αισθητήρα ραντάρ και εξοπλισμό εκπομπής ή σπείρας. Αυτό επιτρέπει στους αγρότες να αξιοποιήσουν τον βέλτιστο χρόνο σποράς και να επωφεληθούν από την άμεση προστασία από τη διάβρωση. Για τους περισσότερους αγρότες, η σπορά των ενδιάμεσων καλλιεργειών απευθείας κατά την καλλιέργεια του πρέμνου είναι η ευκολότερη προσέγγιση, καθώς αποφεύγεται ένα επιπλέον πέρασμα και μειώνεται ο χρόνος εργασίας, η προσπάθεια και το κόστος.

Το Yongxiang SeedHub με το Intelligent tablet APP, το κεντρικό σύστημα ελέγχου και τον αισθητήρα ραντάρ εξασφαλίζει ακριβή διανομή ακόμη και σε συνθήκες ανέμου. Χρησιμοποιώντας τον ηλεκτρικά ελεγχόμενο άξονα δοσομέτρησης, ο σπόρος εισέρχεται στο κανάλι αέρα, όπου μεταφέρεται από τον ανεμιστήρα ανεμιστήρα στα άκρα μέσω πλαστικών σωλήνων.

Μια μεγάλη ποικιλία μεγεθών χοάνης σπόρου, κυλίνδρου σπόρου και σειρών σπόρου μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη λύση για κάθε ανάγκη και προϋπολογισμό και να εξοικονομήσετε όγκο σπόρων/λιπασμάτων και κόστος εργασίας.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Hubei

Τοποθεσία
Anlu