Κατάλογος
Κατάλογος

Hubei YongXiang Agricultural Machinery Equipment Co.,Ltd

Hubei YongXiang Agricultural Machinery Equipment Co.,Ltd

Hubei YongXiang Agricultural Machinery Equipment Co.,Ltd

26.06.2024 13:10

12 σειρές 600L μηχανή λίπανσης σποράς για φύτευση γεωργικών ελκυστήρων

Απάντηση στην αγγελία

Η μηχανή σποράς λίπανσης συνδυάζει τους σπόρους και τα λιπάσματα σε ένα κουτί και λειτουργεί ξεχωριστά για να διασφαλίσει ότι και τα δύο υλικά σπέρνονται με ακρίβεια στα χωράφια.

Η μηχανή λίπανσης σποράς διπλής χοάνης Yongxiang 600L είναι ιδανική για την εξάπλωση όλων των κοινών τύπων μικρών σπόρων και λιπασμάτων μαζί. Υποστηρίζει την προσαρμογή των αναγκών σας σύμφωνα με την ισχύ του ιχνηλάτη και τις συνθήκες του αγροτεμαχίου σας.

Η YongXiang προσφέρει ένα συνδυασμένο πνευματικό σπαρτικό 12 σειρών, 12 σειρών κουτί λιπασμάτων, αισθητήρα ραντάρ, περιστροφικό φρέζα με άροτρο, κύλινδρο γης, προφίλ μοντελοποίησης συνδέσμου τεσσάρων ράβδων και συγκρότημα βημάτων.

Προκειμένου να διατηρηθεί η σταθερότητα του βάθους εργασίας, τα μέρη εργασίας της σπαρτικής μηχανής είναι γενικά αρθρωμένα στο πλαίσιο μέσω ενός μηχανισμού διαμόρφωσης προφίλ, έτσι ώστε τα μέρη εργασίας να μπορούν να ακολουθούν τα σκαμπανεβάσματα του εδάφους κατά τη διάρκεια της εργασίας.

Το σύστημα Yongxiang SeedHub με έξυπνο tablet APP, κεντρικό σύστημα ελέγχου και αισθητήρα ραντάρ εξασφαλίζει την ακριβή διανομή σπόρων και λιπασμάτων ακόμη και σε συνθήκες ανέμου. Χρησιμοποιώντας τον ηλεκτρικά ελεγχόμενο άξονα δοσομέτρησης, ο σπόρος εισέρχεται στο κανάλι αέρα όπου μεταφέρεται από τον ανεμιστήρα ανεμιστήρα στα άκρα μέσω πλαστικών σωλήνων.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Hubei

Τοποθεσία
Anlu

Ημερομηνία λήξης
31.10.2036 11:30