Κατάλογος
Κατάλογος

Xiamen All Carbon Corporation

Xiamen All Carbon Corporation

Xiamen All Carbon Corporation

27.06.2024 21:05

Ενεργός άνθρακας ACarbon®

Απάντηση στην αγγελία

Ο ενεργός άνθρακας ACC έχει αναγνωριστεί από αρχές πιστοποίησης σε διάφορους τομείς, όπως NSF, BV, HALA και Kosher.

Η ACC είναι ένας κορυφαίος προμηθευτής ενεργού άνθρακα στην Κίνα, παράγοντας και προμηθεύοντας ένα ευρύ φάσμα ενεργού άνθρακα σε σκόνη, σφαιρικό, εξηλασμένο και κοκκώδη άνθρακα, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων που πλένονται με οξύ και των προϊόντων εμποτισμού, τα οποία χρησιμοποιούνται ευρέως στη διήθηση υγρών και αερίων φάσεων, στον καθαρισμό, στον εξευγενισμό και στις βιομηχανίες νέας ενέργειας για να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών μας.

Ενεργός άνθρακας με βάση το μπαμπού
Ενεργοποίηση με ατμό
Το δικό μας BAC έχει μια καλά αναπτυγμένη δομή πόρων, με αναλογία μικροπόρων έως και 90% και μεγάλη ειδική επιφάνεια (1100-1500m²/g), χαμηλή τέφρα, ισχυρή ικανότητα προσρόφησης, μικρή χρήση ανά μονάδα όγκου, χαμηλό συνολικό κόστος εφαρμογής.

Ενεργός άνθρακας με βάση το ξύλο
Χημική ενεργοποίηση / ενεργοποίηση με ατμό
ACarbon® WAC έχει τα χαρακτηριστικά της υψηλής ειδικής επιφάνειας, της υψηλής CTC, της υψηλής σκληρότητας, της υψηλής δραστηριότητας, της χαμηλής τέφρας, των χαμηλών ακαθαρσιών και της χαμηλής αντίστασης ροής. Μπορεί να ρυθμίσει αποτελεσματικά τη δομή κατανομής των πόρων και χρησιμοποιείται ευρέως.

Ενεργός άνθρακας με βάση το κέλυφος καρύδας
Χημική ενεργοποίηση / ενεργοποίηση με ατμό
ACC μπορεί να διεξάγει λεπτομερή και αυστηρό έλεγχο της κατανομής μεγέθους σωματιδίων σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εφαρμογής του πελάτη και να παρέχει ευέλικτη κατανομή μεγέθους σωματιδίων.

Σφαιρικός ενεργός άνθρακας
Ιοντοανταλλακτική ρητίνη με βάση
Τελευταία γενιά σφαιρικού AC, αποκτά πολύ λεία επιφάνεια με φωτεινό, υψηλό σφαιρικό σχήμα, με διαθέσιμο μέγεθος σωματιδίων από 0,1mm~0,9mm, ειδική επιφάνεια:1000-1600 m²/μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη.

Φορέας πολύτιμων μετάλλων Ενεργός άνθρακας
Ενίσχυση καταλυτών με πολύτιμη απόδοση
Εξειδικευμένοι στις υπηρεσίες καταλυτών, προσφέρουμε προσαρμοσμένο σχεδιασμό, ανάπτυξη και βελτιστοποίηση. Η εξειδίκευσή μας περιλαμβάνει την ανάκτηση καταλυτών πολύτιμων μετάλλων, τη βελτιστοποίηση της καταλυτικής σύνθεσης και την παροχή λύσεων για την επεξεργασία βιομηχανικών λυμάτων και αερίων αποβλήτων.

Super Activated Carbon
Οι ειδικές απαιτήσεις απαιτούν ειδικό σχεδιασμό.
Προσαρμοσμένο AC σχεδιασμένο από το τμήμα R&D της εταιρείας μας για την υποστήριξη των εξειδικευμένων τμημάτων εφαρμογών των πελατών. Αναπτυγμένες ιδιότητες προϊόντων, όπως εξαιρετικά υψηλή επιφάνεια (1300-2500m²/g), εξαιρετικά υψηλή καθαρότητα, κ.λπ., και προσαρμοσμένο μέγεθος σωματιδίων, προσροφητικότητα.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Fujian

Τοποθεσία
Xiamen