Κατάλογος
Κατάλογος

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

27.06.2024 18:00

Μπενίν-υγρού αζώτου dewar για την αποθήκευση κυττάρων KGSQ-ιατρική δεξαμενή αζώτου

Απάντηση στην αγγελία

Στον τομέα της διατήρησης της βιοποικιλότητας και της γεωργικής έρευνας, η σωστή συντήρηση των φυτικών δειγμάτων είναι ζωτικής σημασίας. Ως αποτελεσματική συσκευή κρυογονικής αποθήκευσης, οι δεξαμενές υγρού αζώτου KGSQ παρέχουν ένα σταθερό και ασφαλές περιβάλλον κρυογονικής αποθήκευσης για δείγματα φυτών, κατεψυγμένη ουσία ζώων, επιστημονική έρευνα, ιατρικά και βιολογικά δείγματα, εξασφαλίζοντας τη δραστηριότητα και τη γενετική σταθερότητα των δειγμάτων.

Στον τομέα της διατήρησης της βιοποικιλότητας και της γεωργικής έρευνας, η σωστή συντήρηση των φυτικών δειγμάτων είναι ζωτικής σημασίας. Ως μια αποτελεσματική συσκευή για κρυογενική αποθήκευση, οι δεξαμενές υγρού αζώτου KGSQ παρέχουν ένα σταθερό και ασφαλές περιβάλλον κρυογενικής αποθήκευσης για δείγματα φυτών, κατεψυγμένη ουσία ζώων, επιστημονική έρευνα, ιατρικά και βιολογικά δείγματα, εξασφαλίζοντας τη δραστηριότητα και τη γενετική σταθερότητα των δειγμάτων.
Ποικίλη επιλογή μοντέλων Οι δεξαμενές υγρού αζώτου KGSQ προσφέρουν μια ποικιλία μοντέλων για να ανταποκρίνονται σε λύσεις αποθήκευσης διαφορετικών κλιμάκων και αναγκών. Οι μικρές δεξαμενές 6 λίτρων, 10 λίτρων και 15 λίτρων είναι κατάλληλες για την αποθήκευση φυτικών δειγμάτων ή τη μεταφορά μικρών ποσοτήτων υγρού αζώτου για μικρό χρονικό διάστημα. Για τους χρήστες που χρειάζονται μεγαλύτερη χωρητικότητα, παρέχουμε μεσαίου μεγέθους δεξαμενές υγρού αζώτου 30 λίτρων και 35 λίτρων, δεξαμενές υγρού αζώτου 65 λίτρων, 95 λίτρων, 115 λίτρων, 145 λίτρων, 175 λίτρων και άλλες δεξαμενές υγρού αζώτου μεγάλου μεγέθους που χρησιμοποιούνται συνήθως σε πειράματα επιστημονικής έρευνας, καθώς και ευφυείς κρυογονικές δεξαμενές αέριας φάσης 350-1800 λίτρων, η τελευταία από τις οποίες είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για τη μακροχρόνια αποθήκευση μεγάλων ποσοτήτων δειγμάτων.
Τεχνολογία μόνωσης κενού Η δεξαμενή υγρού αζώτου KGSQ υιοθετεί προηγμένη τεχνολογία μόνωσης κενού, σε συνδυασμό με σωλήνα λαιμού από πλαστικό ενισχυμένο με ίνες γυαλιού και σχεδιασμό πώματος καλύμματος από ειδικό υλικό, εμποδίζοντας αποτελεσματικά τη μεταφορά θερμότητας, μειώνοντας την εξάτμιση υγρού αζώτου και εξασφαλίζοντας την ασφαλή και αποτελεσματική προστασία των φυτικών δειγμάτων σε χαμηλές θερμοκρασίες -196°C. Ταυτόχρονα, η εγγύηση κενού της δεξαμενής υγρού αζώτου KGSQ είναι έως και 5 έτη, ενώ η εξαιρετική απόδοση μόνωσης και οι σταθερές συνθήκες αποθήκευσης παρέχουν ένα αξιόπιστο προστατευτικό φράγμα για τα δείγματα φυτών.
Υλικό υψηλής αντοχής και ενδιάμεσο στρώμα κενού πολλαπλών στρώσεων Η δεξαμενή υγρού αζώτου μας είναι κατασκευασμένη από υλικό υψηλής αντοχής αεροπορικού αλουμινίου, σε συνδυασμό με σχεδιασμό ενδιάμεσου στρώματος κενού πολλαπλών στρώσεων, το οποίο όχι μόνο βελτιώνει την ανθεκτικότητα της δεξαμενής, αλλά και πραγματοποιεί τη μακροπρόθεσμη κρυογονική αποθήκευση των δειγμάτων φυτών. Είτε πρόκειται για γύρη, κάλο, σωματικά έμβρυα ή σπόρους, μεριστώματα in vitro και αδρανείς οφθαλμούς, μπορούν να διατηρήσουν τη δραστηριότητα και τη γενετική τους σταθερότητα στις δεξαμενές υγρού αζώτου.
Εύκολη στη χρήση, ασφαλής και αξιόπιστη Οι δεξαμενές υγρού αζώτου KGSQ είναι εξοπλισμένες με αξεσουάρ όπως αντλίες υγρού αζώτου, καροτσάκια ή έξυπνες συσκευές παρακολούθησης της στάθμης του υγρού, καθιστώντας την αποθήκευση και την πρόσβαση των φυτικών δειγμάτων ασφαλέστερη και πιο βολική. Το έξυπνο σύστημα παρακολούθησης μπορεί να αναπληρώνει εγκαίρως το υγρό άζωτο για να αποφεύγεται η οξείδωση και η αναζωογόνηση των κυττάρων, εξασφαλίζοντας την ασφαλή αποθήκευση των δειγμάτων.
Επιλέξτε τη δεξαμενή υγρού αζώτου KGSQ για να παρέχετε ένα ασφαλές, σταθερό και αποτελεσματικό περιβάλλον αποθήκευσης για τα φυτικά σας δείγματα. Οι δεξαμενές υγρού αζώτου που διαθέτουμε δεν είναι μόνο τεχνολογικά προηγμένες, αλλά επιδεικνύουν επίσης βαθιά κατανόηση των αναγκών των χρηστών με κάθε λεπτομέρεια.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
henan

Τοποθεσία
zhengzhou