Κατάλογος
Κατάλογος

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

06.07.2024 01:05

TTA/Tolyltriazole κοκκώδες HOO 99,5% min Αριθμός CAS: 29385-43-1

Απάντηση στην αγγελία

Χημικό επεξεργασίας νερού TTA

Tolyltriazole
Το Tolyltriazole είναι ένας ευέλικτος αναστολέας διάβρωσης που παρέχει αποτελεσματική προστασία από την οξείδωση και τη διάβρωση για διάφορα μέταλλα και κράματα.
Αριθμός CAS: 29385-43-1
UN NO.: 3077
EINECS NO.: 249-596-6
Μοριακός τύπος: C9H9N3
Καθαρότητα (%): 99.5% min
Εμφάνιση:
Συσκευασία: 25kg/σακούλα ή σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Καθαρότητα, % 99,5min 99,81
Σημείο τήξης, ℃ 97min 97,22
Περιεκτικότητα σε τέφρα, % 0,05max 0,024
Περιεκτικότητα σε νερό, % 0,1max 0,079
Τιμή PH 5-6 5,58

 

Tolyltriazole
Το Tolyltriazole, εναλλακτικά TTA, είναι μια οργανική ένωση που συμβολίζεται με τον χημικό τύπο C9H9N3. Η εμφάνισή της κυμαίνεται από λευκό έως υπόλευκο, με μορφή σκόνης ή κόκκων. Η ουσία αυτή χρησιμεύει ως σημαντικός αναστολέας διάβρωσης και αλάτων σε διάφορους τομείς, ιδίως στην επεξεργασία νερού, τη μεταλλουργία και τη διύλιση πετρελαίου. Ο ρόλος της περιλαμβάνει τη θωράκιση των μετάλλων από τη διάβρωση και την παρεμπόδιση της εμφάνισης αλάτων ή επικαθίσεων στις επιφάνειες. Επιπλέον, η τολυλτριαζόλη βρίσκει εφαρμογή ως πρόσθετο μέσα σε αντιψυκτικά διαλύματα και στη δημιουργία κραμάτων με βάση το χαλκό.

Αριθμός CAS: 29385-43-1
UN NO.: 3077
EINECS NO.: 249-596-6
Μοριακός τύπος: C9H9N3
Καθαρότητα (%): 99.5% min
Εμφάνιση:
Συσκευασία: 25kg/σακούλα ή σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη

Tolyltriazole Χρήσεις
1. Αναστολή διάβρωσης: Η ουσία αυτή βρίσκει εκτεταμένη χρήση ως αναστολέας διάβρωσης σε συστήματα νερού ψύξης, σε υγρά επεξεργασίας μετάλλων και σε διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές. Δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα στις μεταλλικές επιφάνειες, εξουδετερώνοντας τη διάβρωση και παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού.
2. Αναστολή αλάτων: Αποτρέπει αποτελεσματικά τη δημιουργία αλάτων ή επικαθίσεων μέσα σε συστήματα νερού, λέβητες και εναλλάκτες θερμότητας. Η λειτουργία του ελαχιστοποιεί τη συσσώρευση ορυκτών εναποθέσεων, διατηρώντας έτσι την αποδοτικότητα του εξοπλισμού.
3. Προστασία μετάλλων: Η ένωση αυτή χρησιμεύει ως προστατευτικός παράγοντας, ιδίως για τον χαλκό και τα κράματά του. Παρεμποδίζει την οξείδωση της επιφάνειας των μετάλλων και αποτρέπει το αμαύρωμα, αποδεικνύοντας πολύτιμο στη συντήρηση, τον καθαρισμό και την αποθήκευση των μετάλλων.
4. Αντιψυκτικό πρόσθετο: Ενσωματώνεται περιστασιακά σε αντιψυκτικά διαλύματα για να ενισχύσει τις ιδιότητες προστασίας τους από τη διάβρωση. Αυτό διασφαλίζει τα μεταλλικά εξαρτήματα του συστήματος ψύξης και αποτρέπει την ανάπτυξη σκουριάς.
5. Ενίσχυση σκυροδέματος: Στις κατασκευές, δρα ως πρόσθετο για το σκυρόδεμα και τα τσιμεντοειδή υλικά. Λειτουργεί ως αναστολέας διάβρωσης για τον χάλυβα οπλισμού, θωρακίζοντάς τον από τη διάβρωση που προκαλείται από ιόντα χλωρίου.
6. Τροποποίηση καυσίμων: Μερικές φορές χρησιμοποιείται ως πρόσθετο καυσίμου, ιδίως στα καύσιμα αεροσκαφών. Παρέχει αντιδιαβρωτική προστασία για τα εξαρτήματα του συστήματος καυσίμου και συμβάλλει στην αποφυγή σχηματισμού επικαθήσεων στις γραμμές καυσίμου και στους εγχυτήρες.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Henan

Τοποθεσία
Zhengzhou